#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Korting 24:7 Parking Schiphol Airport

We hebben een tijdelijke deal bij 24:7 Parking weten te bemachtigen. De parking is nu extra voordelig te reserveren en dat alleen bij ons. Wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, de exclusieve korting loopt af zodra alle plaatsen zijn vergeven. Wilt u voordelig parkeren Schiphol, dan kunt u dus het beste zo snel mogelijk uw reservatie plaatsen. Uw auto staat op dezelfde vertrouwde parkeerplaats van 24:7 Parking Schiphol. De parkeerplaats is voorzien van alle veiligheidsmaatregelen die zij normaal ook hanteren. Daarnaast kent de parkeerplaats van 24:7 Parking Schiphol Airport geen maximale inrijhoogte en is deze netjes verlicht. De parkeerplaats en shuttleservice kunnen u 24/24 voorzien en u wordt netjes geholpen met uw bagage.

Lees meer
Adres parkeerplaats Middenweg 29a Aalsmeer
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting 247 Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Korting 247 Parking
Korting 247 Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2018 "247 parking met kortinggg. Prima om de vakantie mee te starten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle parkeren bij 24:7 Parking

Het parkeerproces is niks anders als het reguliere proces van 247 Parking Schiphol. U rijdt dus naar het adres Middenweg 29a in Aalsmeer. Vervolgens meldt u zich bij een werknemer en toont u onze reserveringsvoucher. Zodra alles bevestigd is wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De reistijd bedraag ongeveer 9 minuten, houd ook rekening met een eventuele wachttijd.

Bij terugkomst belt u 247 Parking Schiphol Airport op om aan te geven dat u weer opgehaald wilt worden. U wordt zo snel mogelijk opgehaald vanaf de luchthaven en weer teruggebracht naar de parkeerplaats en uw auto. U krijgt hier uw autosleutels terug en kunt u uw reis weer vervolgen.

We horen graag uw mening

Uw mening telt, daarom willen we u graag de kans geven uw mening ook te delen. Daarom krijgt u na het maken van een reserveren een uitnodiging om onze website te beoordelen, dit gaat enkel om het reserveringsproces en dus niet om het uiteindelijke parkeren.

Na afloop van het parkeren bij 24/7 Parking Schiphol ontvangt u een uitnodiging het parkeren te beoordelen. U heeft hierbij een uw mening op drie aspecten, het gemiddelde van de aspecten is het cijfer dat u de parking geeft. Het cijfer dat u op de website vindt is het gemiddelde van alle reviews.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b