#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Taxi Taxi
  • 24h 24h
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Mobihub 247 & Taxi Schiphol

Mobihub is een unieke parking, hier parkeert u namelijk niet volgens het gebruikelijke shuttle- of valet parkeren. U parkeert hier in combinatie met een bij de prijs inbegrepen taxiservice. Na het maken van een reservering krijgt u het telefoonnummer van de taxicentrale en krijgt u een persoonlijke taxi aangewezen, meer informatie hierover vindt u verder op de pagina en op de reserveringsbevestiging. Luchthaven Schiphol parkeren is hierdoor eenvoudig en comfortabel. De parkeerplaats van Mobihub 247 en Taxi Schiphol is uitermate goed beveiligd en biedt uitstekende service. De naam verklapt al veel maar de parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en beschikbaar.

Lees meer
Adres parkeerplaatsEvert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MOBIHUB 247 & Taxi bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Het Parkeerproces bij Mobihub 247 & Taxi

Het parkeerproces bij Mobihun Airport Schiphol verschilt niet veel van het bekende shuttle parkeren. U rijdt op de dag van parkeren naar de parkeerplaats en hier parkeer u uw auto. Bel ongeveer 30 minuten voor u arriveert de taxicentrale, het nummer staat op uw bevestiging. De taxicentrale stuur een taxi naar de parkeerplaats die u naar de luchthaven zal brengen. Bij terugkomst neemt u na landing weer telefonisch contact op en u zal opgehaald worden bij de luchthaven en terug gebracht naar de parking. U vindt de gehele beschrijving van het parkeerproces terug op uw reserveringsbevestiging.

De Beoordelingen en Reviews van onze Klanten

Wij zijn zeer beniewd naar uw mening en ervaring met Schiphol Mobihub 247. Daarom geven wij u na afloop van het parkeren de mogelijkheid de parking te beoordelen, u krijgt hiervoor een uitnodiging per mail. Op deze manier weten wij wat we aanbieden en kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )