#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

MOBIHUB Budget Shuttle Schiphol

MOBIHUB Budget bij luchthaven Schiphol is een unieke samenwerking tussen MOBIHUB en 24:7 Parking. U parkeert er namelijk aan een zeer voordelige prijs op de parking van 24:7 Parking, zonder daarvoor aan kwaliteit in te boeten.

Deze parking bij de luchthaven van Amsterdam biedt u 24-uursbewaking inclusief camera's, een omheind terrein met slagbomen en 24/24 uur beschikbaarheid. Bovendien mag u uw autosleutels behouden.

Na een korte wachttijd zal de shuttlebus van Schiphol parking MOBIHUB Budget u binnen slechts 9 minuten naar de vertrekhallen van het vliegveld brengen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Middenweg 29a, 1432 DE Aalsmeer, Nederland
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MOBIHUB Budget bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren bij MOBIHUB Budget Schiphol: hoe werkt dat?

Op de dag dat uw reservatie aanvangt, rijdt u naar het adres van 24:7 Parking (het parkeerterrein dat MOBIHUB least), Middenweg 29a, 1432 DE Aalsmeer, Nederland. Neem 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de parking om hun van uw komst te verwittigen. Na vertoon van de reservatiebevestiging die u van ons hebt gekregen parkeert u uw auto zelf. U neemt uw autosleutels mee en wacht enkele minuten tot de shuttlebus u naar luchthaven Schiphol brengt. De reistijd bedraagt slechts 9 minuten.

Bij terugkomst belt u na de landing weer op hetzelfde telefoonnummer als op de heenweg. Zo kan MOBIHUB weer tijdig een shuttlebus sturen om u op te halen.

Uw mening telt: beoordeel MOBIHUB Budget Schiphol

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij MOBIHUB Budget op Schiphol Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b