#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

P3 Schiphol Airport

Naast de extern gelegen parkeeraanbieders kunt u ook bij enkele luchthavens de officiële parkeerplaatsen direct via onze website reserveren. De parkeerplaats P3 Schiphol is een van deze mogelijkheden. Hier parkeert u middels het welbekende shuttle parkeren, u wordt dus met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald. Deze Parking Schiphol Amsterdam ligt op ongeveer 5 minuten reistijd van de luchthaven, de shuttlebussen vertrekken iedere 10 minuten. U kunt na het parkeren gewoon uw sleutels op zak houden, uw auto blijft dus altijd op dezelfde plek staan. De parkeerplaats van P3 Schiphol Airport is uitgerust met camera’s, continue bewaking, een slagboom en is in zijn geheel omheind. Op de foto’s is te zien dat de parkeerplaats geasfalteerd en verlicht is en u kunt tegen een meerprijs ook overdekt parkeren. De parkeerplaats en shuttleservice zijn 24/7 beschikbaar en het is mogelijk uw auto elektrisch te laden, dit is echter niet te reserveren.

Lees meer
Adres parkeerplaats Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met P3 Schiphol bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Het proces van parkeren bij P3 Schiphol

Zoals gezegd parkeert u bij Schiphol P3 met een shuttleservice, deze service is altijd bij de prijs inbegrepen. U rijdt op de dag van uw vertrek naar de parkeerplaats, deze is gelegen op de Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol. Het is belangrijk dat u het kenteken goed invoert, u betreedt het terrein namelijk met kentekenherkenning. Eenmaal op de parkeerplaats parkeert u de auto en loopt u naar de shuttlebussen. Deze vertrekken vanaf de ingang om de 10 minuten, u bent 5 minuten onderweg. Bij terugkomst loopt u weer naar de shuttlebussen, deze vertrekken bij de terminal tegenover de taxi- en bushaltes. De shuttletijden en reistijd zijn hetzelfde als bij aankomst. U kunt het terrein vervolgens weer uitrijden en uw reis vervolgen, zo eenvoudig is parkeren P3 Schiphol!

De klantreviews en beoordelingen van de parkings

Schiphol Airport P3 is een officieel parkeerproduct van de luchthaven zelf. Hierdoor is alles uitstekend geregeld, toch snappen wij het wel als u meer weten over de parkeerplaats en hoe het ervaren wordt. Allereerst ziet u een cijfer, dit is het gemiddelde van al onze klantreviews. De reviews kunt u verder lezen door op ‘bekijk beoordelingen’ of ‘recensies’ te klikken. Zo kunt u precies zien hoe het parkeren ervaren wordt en wat u kunt verwachten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b