#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden

ParkingPoint Valet Schiphol

Parking Point Schiphol biedt zijn parking zowel aan in combinatie met een shuttledienst als een valetdienst. Op deze pagina leest u over de valetservice. U maakt gebruik van dezelfde parkingfaciliteiten als bij de shuttleservice.

ParkingPoint te Oude Meer biedt u 24 op 24 uur en zeven dagen per week een bewaakte parking op een omheind, verlicht en geasfalteerd terrein. Ook kunt u hier gebruikmaken van de laadpalen voor uw elektrische auto* en kunt u uw wagen laten wassen in uw afwezigheid, zodat u deze bij terugkomst van uw reis weer als nieuw aantreft.

Als u wilt parkeren op Schiphol Airport is ParkingPoint zeker geen verkeerde keuze!

* Het elektrisch laden kunt u niet reserveren, maar spreekt u ter plaatse af.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 2-3, 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met ParkingPoint Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b