#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Auto wassen Auto wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

ParkingPoint Schiphol Airport

In uw zoektocht naar een voordelige én betrouwbare parking rondom Schiphol dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Bij ParkingPoint kunt u uw auto laten parkeren door een chauffeur van de parking. Deze parkeervorm wordt valet parkeren Schiphol genoemd. De chauffeur plaatst uw auto op een kleine en vertrouwde parkeerplaats. Deze parkeerplaats is voorzien van voertuig inspectie en camera’s en is afgesloten dankzij een slagboom en omheining. Het terrein is netjes verlicht en heeft geen maximale doorrijhoogte. Parking Schiphol kan op elk moment van de dag, de service wordt 24/7 geleverd! Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage, ook wel zo fijn!

Lees meer
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkingPoint Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over ParkingPoint Shuttle
ParkingPoint Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jarno - 20-12-2017 "Prima, houden zo!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Vriendelijke man! tamelijk kleine parkeerplaats voelt dan wel vertrouwd en was goed beveiligd en belicht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruben van Hoof- 19-12-2017 "Fijn alternatief van luchthaven parkeren en mogelijkheid tot opladen van mijn Tesla was perfect."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto parkeren bij Schiphol met Parking Point

Valet parking Schiphol is een populaire keuze bij Schiphol en wij snappen wel waarom. U hebt namelijk minimaal tijdsverlies, het is optimaal comfort en u hoeft nooit ver te lopen of lang te wachten. Parking Luchthaven Schiphol in de vorm van valet parking gaat als volgt in zijn werking; u komt aan bij het vliegveld en geeft uw auto af aan de chauffeur, let er wel op dat u ongeveer 30 minuten van tevoren belt voor uw aankomst. De chauffeur zal uw auto parkeren en u kunt uw reis vervolgen. Bij terugkomst herhaalt ditzelfde proces zich en u kunt met minimaal tijdsverlies weer doorgaan! Bekijk voor een uitgebreide uitleg onze parkeervormen pagina.

Schiphol parking reserveren met Vliegen en Parkeren

Wilt u parking Schiphol vergelijken en direct een parkeerplaats reserveren? Dat kan bij Vliegen en Parkeren! U kunt de vergelijking maken uit een ruim aanbod van betrouwbare en gecertificeerde parkeerbedrijven. Wilt u de prijs parking Schiphol weten, dan selecteert u Schiphol en uw reisdata. U ziet vervolgens direct het beschikbare parkeeraanbod en u kunt direct uw gewenste parking reserveren. Wilt u meer weten over park and fly Schiphol, neem dan eens een kijkje op onze FAQ-pagina. Hier hebben wij alle veel gestelde vragen van onze klanten op een rijtje gezet met passend antwoord. Wij helpen u graag op weg!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b