#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

Sky Park Schiphol Airport

Sky Park is een voordelige en veilige parkeeraanbieder gelegen nabij Schiphol Airport. Parkeren Amsterdam Schiphol doet u hier in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De reistijd van de parking naar de luchthaven bedraagt ongeveer 7 minuten. Zowel de service als de parkeerplaats van Sky Park Schiphol zijn 24/7  beschikbaar en geopend. U dient uw sleutels af te geven tijdens uw reis, dit is verzekeringstechnisch en om het terrein beheersbaar te houden. De parkeerplaats is beveiligd dankzij 24-uurs bewaking, voertuig inspectie, camera’s, omheining en een slagboom. U wordt tijdens het parkeren netjes geholpen met uw bagage.

Parkeren bij Sky Park Schiphol Airport

Parkeren doet u bij Schiphol Sky Park in de vorm van shuttle parking. U rijdt direct naar het adres van de parking, dit is Evert van de Beekstraak 202, 1118 CP Schiphol. U toont hier uw reserveringsbevestiging en u wordt zo spoedig mogelijk naar de luchthaven gebracht. Houdt aub rekening met 15 tot 30 minuten wachttijd. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met Sky Park Amsterdam Airport en er wordt direct een shuttlebus naar de luchthaven gestuurd. Deze shuttelbus brengt u weer terug naar de parking en zo kunt u uw reis weer vervolgen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Netherlands
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Park
Sky Park wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bert Verhulst- 20-12-2017 "Was prima stond in de bocht bij Schiphol te wachten. Even auto controleren en klaar. Jongeman was ook vriendelijk, deed het netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Roelofsen- 20-12-2017 "Zoveelste keer bij Sky Park, nu via Vliegen en parkeren al met al top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lena Linowska- 19-12-2017 "Goed parkeren bij Schiphol, makkelijke site en goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Ervaringen en Reviews van onze klanten

Omdat wij uw mening ontzettend belangrijk vinden zijn wij zeer benieuwd hoe u het parkeren en Schiphol Airport Sky Park ervaren heeft. Daarom geven wie iedere klant de mogelijkheid de parking te beoordelen.  Hier kunt u ons en onze toekomstige klanten ontzettend mee helpen. Zo weten wij namelijk nog beter wat we aanbieden en weten onze toekomstige klanten wat ze kunnen verwachten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )