#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen

The Shuttle Guys Schiphol

Uw auto is een kostbaar bezit, daarom snappen wij het volkomen dat u uw auto niet zomaar ergens parkeert wanneer u op reis gaat. Bij The Shuttle Guys Schiphol staat u hoe dan ook goed, het is niet alleen een zeer voordelige aanbieder, de parkeerplaats is ook rijkelijk uitgerust met alle nodige faciliteiten. De parkeerplaats is namelijk voorzien van camera’s en is afgesloten met een omheining en slagboom. Op de foto’s kunt u het terrein al van tevoren bekijken en zo ziet u zelf dat het een nette parking Schiphol Luchthaven is. The Shuttle Guys Schiphol Airport is 24/24 geopend en u kunt uw autosleutels meenemen tijdens uw reis. Daarnaast is er een nette wachtruimte met toilet en er wordt service als starthulp en bagagehulp aangeboden.

Lees meer
Adres parkeerplaats Ondernemingsweg 100, 1422 DZ Uithoorn
Reistijd shuttle: 15min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met The Shuttle Guys bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Beschrijving van het parkeren bij The Shuttle Guys

Wanneer u parkeert bij de Shuttle Guys Schiphol dan parkeert u, verrassend genoeg, in combinatie met een shuttleservice. U rijdt op de dag van vertrek direct naar het adres Ondernemingsweg 100, 1422 DZ in Uithoorn. U dient de parking in te lichten van uw komst, hiervoor kunt u ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer vindt u terug op de bevestiging. Bij aankomst toont u de verkregen reservatiebevestiging, parkeert u de auto en wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Ook bij terugkomst dient u Schiphol The Shuttle Guys telefonisch te contacteren, dit kan met hetzelfde nummer als bij aankomst en staat dus op uw bevestiging. Hierna wordt direct een shuttlebus naar vlieghaven gestuurd om u op te halen en terug te brengen naar de parkeerplaats. De reistijd van de shuttlebus bedraagt ongeveer 15 minuten, dit is exclusief eventuele wachttijd.

De klantreviews over de aanbieders op onze website

Schiphol ligt niet om de hoek, en wellicht zelfs in een voor u vreemd land. Daarom snappen wij dat u zoveel mogelijk wilt weten over de parking voor u uw auto hier achterlaat. Daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid The Shuttle Guys te beoordelen. Wij plaatsen iedere ingevulde review direct op onze website en op basis van deze reviews zijn ook de rapportcijfers opgesteld. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken en weet u precies wat u kunt verwachten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b