#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

The Valet Guys Schiphol Airport

Schiphol is een van de grootste luchthavens van Europa en is logischerwijs enorm druk. Een voordelige parkeerplaats vinden kan hierdoor moeilijk zijn zult u wel denken. Niet via Vliegen en Parkeren! Parkeren op Schiphol kan bij Valet Guys, niet geheel verrassend, in de vorm van Schiphol valet parking. Hierbij wordt uw auto bij het vliegveld overgenomen door een chauffeur van de parking. De auto wordt geparkeerd op een goed beveiligde parkeerplaats. Zo voorziet de parking in voertuig inspectie, en wordt het constant in de gaten gehouden dankzij de aanwezige camera’s en 24-uurs bewaking. U kunt er elk type auto parkeren en u wordt er elk moment van de dag geholpen, The Valet Guys levert de service namelijk 24/7! U kunt ervoor kiezen, tegen een kleine meerprijs, uw auto overdekt te laten parkeren.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118, Schiphol
Adres parkeerplaats Anderlechtlaan 250, 1066 HL, Amsterdam
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met The Valet Guys bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over The Valet Guys
The Valet Guys wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sven - 22-06-2018 "Stonden klaar terug weg 5 minuutjes wachten, prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Alle info over Schiphol parking met The Valet Guys

Valet parking is een zeer gemakkelijke en comfortabele parkeervorm maar u bent nog steeds voorzien van Schiphol parking goedkoop. Wanneer u kiest voor valet parking Schiphol dan rijdt u direct naar de vertrekhal. U neemt ongeveer 30 minuten voor uw aankomst telefonisch contact op met The Valet Guys. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat er een chauffeur klaarstaat bij aankomst. Na een korte inspectie kunt u uw reis vervolgen en zal de chauffeur uw auto parkeren. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op en de chauffeur zal weer voor u klaar staan en u kunt direct doorgaan! Een uitgebreide uitleg vindt u op onze parkeervormen pagina.

Alle info over boekingsplatform Vliegen en Parkeren

Wilt u zeker zijn van goedkoop parkeren Schiphol? Zoek dan niet verder! Via boekingsplatform Vliegen en Parkeren vindt u een ruim én voordelig parkeeraanbod rondom tal van vliegvelden. U vindt de prijs parking Schiphol door de Schiphol en uw reisdata te selecteren. U krijgt direct het beschikbare aanbod te zien waarvan u uw gewenste parking eenvoudig kunt reserveren. U kunt elke gewenste periode boeken, u kunt dus ook Schiphol lang parkeren reserveren. U ontvangt een reserveringsbevestiging via de mail die u dient te bewaren. De reserveringsbevestiging is namelijk het parkeerbewijs en toont u bij de parking!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b