#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Auto wassen Auto wassen

Tip Top Parking Service Schiphol

Tip Top Parking Service is een parking met gratis shuttledienst naar luchthaven Schiphol. U parkeert op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven, in Hoofddorp. Deze Schiphol parking bevat alle faciliteiten op het gebied van veiligheid: 24-uursbewaking inclusief camera’s, voertuiginspectie bij aankomst en vertrek, een omheind terrein met slagbomen. Verder is er geen beperking wat betreft doorrijhoogte van het voertuig, parkeert u op asfalt en is er verlichting aanwezig. Een aantal van de unieke eigenschappen van deze parking zijn dat u uw autosleutel gewoon mee op reis mag nemen en u er uw auto kunt laten wassen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Paxlaan 10, 2131 PZ Hoofddorp, Nederland
Reistijd shuttle: 15min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Tip Top Parking Service Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Parkeer op slechts 15 minuten van Schiphol met Tip Top Parking Service

Bij een parking met shuttledienst parkeert u uw wagen zelf op het adres van de parking. Tip Top Parking Service vindt u op Paxlaan 10, 2131 PZ in Hoofddorp, op slechts 12 kilometer van de luchthaven in Amsterdam. Daar toont u de reservatiebevestiging die u van ons hebt gekregen en wordt u binnen enkele minuten per shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst belt u het telefoonnummer op de bevestiging en de shuttle zal u zo snel mogelijk weer ophalen.

Uw mening telt: beoordeel Tip Top Parking Service

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Tip Top Parking Service op Schiphol Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b