#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
Bekijk beoordelingen

Total Care Parking Schiphol Airport

Zoekt u een voordelige én veilige parkeerplaats rondom Schiphol? Bij Total Care Parking Schiphol, ook wel Park and Fly Total Care Parking genoemd, parkeert u bij een zeer betrouwbare parking die ook nog eens voordelige tarieven hanteert. In uw zoektoch naar Parkeren Amsterdam Schiphol bent u dus aan het juiste adres. TotalCareParking Schiphol voorziet u van een parkeerplaats in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Het shuttlebusje van de parking brengt u van de parkeerplaats naar de luchthaven en haalt u weer op bij terugkomst. U kunt op elk moment van de dag parkeren of gebruik maken van de shuttleservice, de parking is namelijk 24/7 geopend! U vindt alle informatie over het parkeren en de adresgegevens op de reserveringsbevestiging die u ontvangt na het maken van een reservering!

Lees meer
Adres parkeerplaats Veenderveld 10, Roelofarendsveen
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Total Care Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Total Care Parking
Total Care Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Mooi Super, echt prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bilal - 20-12-2017 "Wow, wat een mooie garage? Dacht eerst dat ik hier niet moest zijn maar echt heel fijn. Ging met een super geval daar de deur uit op weg naar mijn vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kumar - 19-12-2017 "Zeer nette garage, alles op tijd. tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe werkt het parkeren bij Total Care Parking?

Het parkeerproces bij Schiphol Total Care Parking werkt zeer eenvoudig, u rijdt namelijk direct naar het adres van de parking en hier parkeert u uw auto. U meld zich bij een werknemer of de balie, met uw reserveringsbevestiging, en u zal zo snel mogelijk naar Schiphol gebracht worden. Houdt rekening met een eventuele wachttijd van 15 tot 30 minuten. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op, vervolgens wordt er direct een shuttlebus naar het vliegveld gestuurd om u op te halen en terug te brengen naar de parkeerplaats. U vindt alle informatie over het proces ook terug op uw reserveringsbevestiging of onze parkeervormen pagina.

Faciliteiten en Informatie over de parkeerplaats

U wilt natuurlijk uw auto zo goed en veilig mogelijk parkeren. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken bij Park and Fly Schipol. De parkeerplaats scoort namelijk de maximale score op het gebied van veiligheid en is dus van alle aspecten voorzien. De parkeerplaats is daarnaast netjes geasfalteerd en verlicht en er is een wachtruimte inclusief toilet. Zoals gezegd kunt u op ieder moment van de dag parkeren vanwege de 24/7 openingstijden en u kunt ook nog eens overdekt parkeren! Zo is er voor iedere klant wel een mooie parkeerplaats te vinden.

Ervaringen en Reviews van onze klanten

Wij zijn zeer benieuwd naar hoe het parkeren ervaren wordt, wij hebben namelijk geen zicht op elke reservering. Daarom geven wij u en iedere andere klant de mogelijkheid de parking te beoordelen en uw ervaring te delen na afloop van het parkeren. Zo weten wij precies wat we aanbieden en kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b