#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

World Shuttle BV Schiphol Airport

De shuttleservice van World Shuttle BV in Rozenburg (gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland) ligt op minder dan 10 minuten rijden van luchthaven Schiphol.

Deze parking met al twintig jaar ervaring in de branche is voorzien van 24-uursbewaking met camera's, een omheind en verlicht terrein met slagboom en een wachtruimte met toilet.

Ook hoeft u zich niet druk te maken om openingstijden, want u kunt hier 24 uur per dag, 7 dagen per week  parkeren op Amsterdam Schiphol.

Lees meer
Adres parkeerplaats Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met World Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren met shuttle bij World Shuttle BV: hoe werkt dat?

Op de dag dat uw reservatie aanvangt rijdt u naar het adres van World Shuttle Schiphol, Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg (Noord-Holland). Daar mag u op vertoon van uw reservatiebevestiging uw auto parkeren en wordt u binnen een half uur met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De reistijd van de shuttlebus bedraagt slechts 7 minuten.

Wanneer u terug bent van uw reis, neemt u telefonisch contact op met de parking nadat u uw koffers weer in ontvangst hebt genomen. Vervolgens zal een medewerker van World Shuttle Schiphol Airport zo snel mogelijk weer op de afgesproken plek voor u klaar staan.

Uw mening telt: beoordeel World Shuttle Schiphol

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij World Shuttle BV op Schiphol Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b