#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Xclusive Parking Valet Schiphol

Bij Xclusive Parking Schiphol parkeert met een shuttle- of valetdienst. Dat houdt u in dat u zelf naar de parking rijdt en met een pendelbus naar de luchthaven wordt vervoerd in het geval van shuttle, of dat u, in het geval van valet, in uw eigen wagen naar de vertrekhallen rijdt en deze daar aan een van de medewerkers van Xclusive Parking overhandigt, waarna hij of zij voor u parkeert. Over die valetdienst leest u op deze pagina meer. Xclusive Parking in Oude Meer ligt op slechts enkele minuten van de luchthaven en heeft uitstekende parkeerfaciliteiten met onder andere 24-uursbewaking en een omheind, geasfalteerd en verlicht terrein dat 24 op 24 uur is geopend en een wachtruimte met toiletten bevat. Bovendien biedt deze parking aan een meerprijs ook overdekte parkeerplekken. Zo bent u er zeker van dat uw auto tijdens uw vakantie veilig en beschermd van weersinvloeden op een Schiphol Airport parking staat geparkeerd.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 2-3, 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Xclusive Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Valetparkeren bij Xclusive Parking Schiphol: hoe werkt dat?

Valetparkeren werkt erg eenvoudig. U rijdt op de dag van aanvang naar de bocht tussen vertrekhallen 2 en 3 van Schiphol. 30 minuten voor u daar arriveert, neemt u telefonisch contact op met Xclusive Parking, zodat de chauffeur zich kan gereedmaken om uw auto te komen ophalen. De reservatiebevestiging die u na reservatie van ons hebt gekregen toont u vervolgens aan de chauffeur. Hij of zij zal uw voertuig inspecteren en de km-stand opnemen.

Uw mening telt: beoordeel Xclusive Parking Schiphol

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Xclusive Parking Valet op Schiphol Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b