#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Aéropark1000 Brussel Zaventem

Aeropark1000 is een voordelige én betrouwbare parking gelegen op ongeveer 6 kilometer afstand en 7 minuten reistijd van Brussel Airport. U kunt bij Aeropark1000 parkeren in de vorm van shuttle parking, een veel voorkomende vorm van parkeren op Zaventem. De parking is uitstekend voorzien op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. De parkeerplaats is afgesloten door een slagboom en omheining. Er is 24-uursbewaking en het terrein is voorzien van camera’s. Het geasfalteerde én verlichte terrein is voor iedere auto toegankelijk, er is geen maximale doorrijhoogte. De parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en u wordt altijd geholpen met uw bagage. Brussels Airport parking bij Aeropar1000 is altijd betrouwbaar én voordelig.

Lees meer
Adres parkeerplaats Verdunstraat 679, 1130 Brussel
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aéropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Aéropark1000
Aéropark1000 wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-06-2018 "Locatie is niet super, spraken gebrekking nederlands maar waren wel op tijd 2x."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto Parkeren bij Aéropark1000

Bij Aeropark1000 kunt u parkeren in de vorm van shuttleparking. Shuttle parking is een veel gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden en werkt zeer eenvoudig. Indien u heeft gekozen voor shuttle parking dan rijdt u direct naar het adres van de parking. Hier parkeert u uw auto en meldt u zich bij de balie met uw reserveringbevestiging. Hierna wordt u met een shuttlebus Zaventem naar het vliegveld gebracht. Wanneer u terugkomt neemt u na uw landing telefonisch contact op en u wordt vervolgens opgehaald vanaf het vliegveld en naar de parking gebracht. De shuttledienst Zaventem is altijd bij de prijs inbegrepen en zo bent u dus altijd verzekerd goedkoop parkeren Zaventem.

Uw mening telt: beoordeel Aéropark1000 Zaventem

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Aeropark1000 op Brussel-Zaventem Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b