#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Aeropark1000 Brussel Zaventem

Aeropark1000 is een voordelige én betrouwbare parking gelegen op ongeveer 6 kilometer afstand en 7 minuten reistijd van Brussel Airport. U kunt bij Aeropark1000 parkeren in de vorm van shuttle parking, een veel voorkomende vorm van parkeren op Zaventem. De parking is uitstekend voorzien op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. De parkeerplaats is afgesloten door een slagboom en omheining, er is 24-uurs bewaking en het terrein is voorzien van camera’s. Het geasfalteerde én verlichte terrein is voor iedere auto toegankelijk, er is geen maximale doorrijhoogte. De parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend en u wordt altijd geholpen met uw bagage. Brussels Airport parking bij Aeropar1000 is altijd betrouwbaar én voordelig.

Lees meer
Adres parkeerplaats Verdunstraat 679, 1130 Brussel
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Aeropark1000
Aeropark1000 wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-06-2018 "Locatie is niet super, spraken gebrekking nederlands maar waren wel op tijd 2x."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto Parkeren bij Aeropark1000

Bij Aeropark1000 kunt u parkeren in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is een veel gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden en werkt zeer eenvoudig. Indien u heeft gekozen voor shuttle parking dan rijdt u direct naar het adres van de parking. Hier parkeert u uw auto en meldt u zich bij de balie met uw reserveringbevestiging. Hierna wordt u met een shuttlebus Zaventem naar het vliegveld gebracht. Wanneer u terugkomt neemt u na uw landing telefonisch contact op en u wordt vervolgens opgehaald vanaf het vliegveld en naar de parking gebracht. De shuttledienst Zaventem is altijd bij de prijs inbegrepen en zo bent u dus altijd verzekerd goedkoop parkeren Zaventem.

Vergelijken en Reserveren via Vliegen en Parkeren

Parkeerplaatsen rondom luchthavens kunnen prijzig zijn, met name de officiële parkeerplaatsen van een luchthaven zijn zeer prijzig. Rondom Brussel Airport zitten veel externe parkeerbedrijven die vele malen voordeliger zijn. Dit aanbod van Parkeren in Zaventem vindt u zeer eenvoudig door onder de knop ‘België’ op ‘Parking Zaventem’ te klikken. Het beschikbare aanbod wordt direct getoond nadat u uw reisdata heeft ingevuld. U kunt het aanbod vergelijken en direct een plaats reserveren. Zo heeft u lang parkeren Brussel Airport binnen enkele minuten geregeld. U betaalt bij Vliegen en Parkeren nooit reserverings- of andere extra kosten. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gebruik maken van onze FAQ-pagina of onze gratis klantenservice.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )