#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 06 - 23:45 u
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Ector Parking Zaventem Airport

Ector Parking Zaventem is een van de weinige valet parkeeraanbieders bij Brussel-Zaventem Airport. Parkeren middels een valet service is een zeer comfortabele en luxe parkeervorm. Uw auto wordt direct bij de luchthaven overgenomen door een chauffeur van de parking. Deze chauffeur neemt uw auto over en parkeert deze op de parkeerplaats. Ector Parking is een parkeeraanbieder die actief is bij meerdere luchthaven in tal van landen. Hierdoor kunt u ervanuit gaan dat er meer dan genoeg expertise aanwezig is bij Ector Parking Brussel Airport en kunt u met een gerust gevoel een reservering maken voor het Brussels airport parkeren. U vindt alle veiligheidsfaciliteiten van de parking door iets naar beneden te scrollen of door op ‘details’ te klikken.

Lees meer
Contactlocatie Valet Leopoldlaan, 1930 Zaventem
Adres parkeerplaats Leopoldlaan P1, 1934 Zaventem
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Ector Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Het proces van valet parkeren bij Ector Parking

Zoals gezegd is valet parkeren een eenvoudige en comfortabele parkeervorm. Mocht u al bekend zijn met valet parking dan is het wellicht handig te weten dat er bij Ector Parking Brussel geen bijzonderheden zijn. U rijdt dus direct naar de luchthaven en belt de parking ongeveer 30 minuten voor aankomst. Zo wordt er een specifieke locatie afgesproken en zal hier een chauffeur voor u klaar staan. Uw auto wordt na een korte inspectie meegenomen en geparkeerd door deze ervaren chauffeur. Bij terugkomst belt u weer en Zaventem Ector Parking zal ervoor zorgen dat uw auto weer klaar staat bij de luchthaven.

Onze Reviews en Beoordelingen

U kunt ons na het maken van een reservering op twee manieren beoordelen. Eerst kunt u direct na het maken van een reservering onze website beoordelen. Na afloop van het parkeren kunt u de parkeeraanbieder beoordelen. Zo kunt u ons en andere klanten enorm goed helpen, wij zijn zeer benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b