#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Varieert
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
Bekijk beoordelingen

Holiday Inn Brussel Zaventem

Let op! De shuttlebussen rijden volgens een vast schema en zijn enkel beschikbaar tussen 04:05-10:30 & 18:00-23:40 uur.

Het is mogelijk buiten de shuttle tijden te parkeren. U kunt dan middels een taxi (enkele rit ongeveer € 12,50) of middels het openbaar vervoer (lijnbus 272) de luchthaven bereiken. Een reservatie maken bij Holiday Inn is uiterlijk 24 uur van tevoren mogelijk.

Hotel Holiday Inn en de bijbehorende parking liggen op 4,6 kilometer afstand en 6 minuten reistijd van Brussel Airport. Parking Luchthaven Zaventem is bij Holiday Inn altijd betrouwbaar én veilig. De parking is voorzien van 24-uurs bewaking, camera’s, omheining en een slagboom. De parking zelf heeft geen maximale doorrijhoogte, is geasfalteerd & verlicht en er is een wachtruimte inclusief toilet. De parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Het is mogelijk om uw autosleutels mee te nemen op reis en u krijgt tijdens het parkeren hulp met de bagage. Om zeker te zijn van een Brussel Airport parking dient u via onze website te reserveren en te betalen. U ontvangt na het maken van de reservering een reserveringsbevestiging via de mail.

Lees meer
Adres parkeerplaats Holidaystraat 7, Diegem
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Holiday Inn bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Holiday Inn
Holiday Inn wordt gemiddeld beoordeeld met 9.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Knegsel- 20-12-2017 "Eerder bij Brussel-Zaventem geparkeerd maar toen waren de locaties minder netjes. Dit was daarentegen super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lies van den Burgh- 20-12-2017 "Nette locatie bij het hotel! Ontvangst ook zeer professioneel en met de bus hup naar het vliegveld, was fijn :)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Alles was goed gegaan. Helaas overnachting combinatie met overnachting niet mogelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Holiday Inn

Of u nu kort wilt parkeren of kiest voor lang parkeren Zaventem, bij Holiday Inn kunt u altijd terecht. Parkeren bij Holiday Inn gaat in combinatie met shuttledienst Zaventem. Shuttle parkeren houdt in dat u naar het adres van de parking rijdt en hier uw auto parkeert. Nadat u zich gemeld heeft bij de balie wordt u met een Airport shuttle Zaventem naar het vliegveld gebracht, let op de shuttlebussen rijden volgens een vast rijschema! Bij terugkomst wordt u opgehaald vanaf de luchthaven en weer teruggebracht naar de parking. Op onze parkeervormen pagina vindt u een uitgebreide uitleg over de aangeboden parkeervormen.

Parkeren bij Vliegvelden via Vliegen en Parkeren

In uw zoektocht naar goedkoop parkeren Brussel Zaventem bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Wij hebben een ruime selectie van voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders die allen erkende parkeerbedrijven zijn. U betaalt geen reserveringskosten voor Zaventem parkeren en door de lage tarieven bent u altijd voordelig uit. Het reserveren van parkeren Brussels Airport werkt zeer eenvoudig. U kiest voor parking Zaventem en vult vervolgens uw reisdata in. Het beschikbare aanbod wordt direct getoond en u kunt een parking reserveren!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b