#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
Bekijk beoordelingen

Park Flug Brussel Zaventem

In uw zoektocht naar een goedkope parking Zaventem bent u op de juiste website terecht gekomen. Park Flug is een van de meest voordelige opties die wij hebben van Luchthaven Zaventem parking. De parkeerplaats van Park Flug ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van Zaventem en u parkeert er in de vorm van shuttle parking. De parkeerplaats is uitgebreid voorzien van veiligheids-, facilitaire en service aspecten. Op het gebied van veiligheid is de parking voorzien van 24-uurs bewaking, camera’s, omheining en een slagboom. Op facilitair gebied is de parking voorzien van asfalt, verlichting, een wachtruimte en er is geen maximale doorrijhoogte. De parking is daarnaast 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, u kunt uw autosleutels meenemen op reis en u wordt netjes geholpen met uw bagage. Kortom een voordelige én betrouwbare optie van parking Zaventem Airport.
Let op: de shuttle is gratis tot hoogstens 4 personen per reservatie. Voor iedere extra persoon moet ter plaatse € 8,- worden bijbetaald.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kerklaan 100, Machelen
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Flug bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Flug
Park Flug wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Voader- 20-12-2017 "Prima, that's it. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vorala Menthieux- 20-12-2017 "Locatie was wat industrieel niet echt super netjes wel goedkoop. 2x eventjes wachten en in het busje, prima maar niet dat je zegt super. Wel goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Broos- 19-12-2017 "Kwartiertje rijden maar wel dichtbij de snelweg dus makkelijk bereikbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Park Flug Zaventem

Parkeren doet u bij Park Flug in de vorm van shuttle parking. Hierbij wordt het parkeren gecombineerd met een bij de prijs inbegrepen shuttledienst Zaventem. Wanneer u direct naar het adres van de parking bent gereden en uw auto heeft geparkeerd toont u uw reserveringsbevestiging, geprint of op uw telefoon, aan de parking. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en u wordt vervolgens weer opgehaald vanaf de luchthaven en weer teruggebracht naar de parking.  Uw auto parkeren Zaventem is altijd een voordelige optie, u betaalt daarnaast geen reserveringskosten of andere kosten.

Uw mening telt: beoordeel Park Flug Zaventem

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Park Flug op Brussel-Zaventem Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b