#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.6
Bekijk beoordelingen

Park Flug Brussel Zaventem

In uw zoektocht naar een goedkope parking Zaventem bent u op de juiste website terecht gekomen. Park Flug is een van de meest voordelige opties die wij hebben van Luchthaven Zaventem parking. De parkeerplaats van Park Flug ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van Zaventem en u parkeert er in de vorm van shuttle parking. De parkeerplaats is uitgebreid voorzien van veiligheids-, facilitaire en service aspecten. Op het gebied van veiligheid is de parking voorzien van 24-uurs bewaking, camera’s, omheining en een slagboom. Op facilitair gebied is de parking voorzien van asfalt, verlichting, een wachtruimte en er is geen maximale doorrijhoogte. De parking is daarnaast 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, u kunt uw autosleutels meenemen op reis en u wordt netjes geholpen met uw bagage. Kortom een voordelige én betrouwbare optie van parking Zaventem Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kerklaan 100, Machelen
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Flug bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park Flug
Park Flug wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mario Voader- 20-12-2017 "Prima, that's it. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vorala Menthieux- 20-12-2017 "Locatie was wat industrieel niet echt super netjes wel goedkoop. 2x eventjes wachten en in het busje, prima maar niet dat je zegt super. Wel goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Broos- 19-12-2017 "Kwartiertje rijden maar wel dichtbij de snelweg dus makkelijk bereikbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Park Flug Zaventem

Parkeren doet u bij Park Flug in de vorm van shuttle parking. Hierbij wordt het parkeren gecombineerd met een bij de prijs inbegrepen shuttledienst Zaventem. Let op: er kunnen maximaal 4 personen mee per shuttle, elk extra persoon kost € 8! Wanneer u direct naar het adres van de parking bent gereden en uw auto heeft geparkeerd toont u uw reserveringsbevestiging, geprint of op uw telefoon, aan de parking. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en u wordt vervolgens weer opgehaald vanaf de luchthaven en weer teruggebracht naar de parking.  Uw auto parkeren Zaventem is altijd een voordelige optie, u betaalt daarnaast geen reserveringskosten of andere kosten.

Vergelijken en Reserveren via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren is een online boekingsplatform voor het vergelijken én reserveren van parkeerplaatsen rondom vliegvelden. In uw zoektocht naar parkeren Zaventem luchthaven zit u bij ons helemaal goed! U vindt het aanbod door uw reisdata en het juiste vliegveld te selecteren. Vervolgens krijgt u het beschikbare aanbod binnen uw periode te zien. U kunt de vergelijking naar wens aanpassen door de variabelen of sortering aan te passen. Zo heeft u parking Airport Zaventem binnen enkele minuten geregeld! U bespaard gegarandeerd, ons gehele aanbod is vele malen voordeliger dan de officiële airport parkings.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )