#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
Bekijk beoordelingen

Sky Parking Brussel Zaventem

In uw zoektocht naar parkeren Brussel Airport heeft u met Sky Parking een uitstekende parkeeroptie gevonden. U kunt bij Sky Parking parkeren in de vorm van zowel shuttle- als valetparking. De reistijd van de parking tot de luchthaven bedraagt ongeveer 10 minuten en de afstand is ongeveer 7 kilometer. Parkeren bij luchthaven Zaventem is bij Sky Parking altijd veilig. De parking is voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Tevens is er geen maximale doorrijhoogte en is het terrein geasfalteerd en verlicht. Sky Parking is daarnaast 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Ook met de service zit het goed; de parking biedt starthulp voor uw wagen en bagagehulp aan.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vilvoordelaan 120, Machelen
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Parking
Sky Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Wel 2 keer 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anne-Cato Wourden- 20-12-2017 "Prima parkeerplaats, netjes en vrijwel direct op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monika de Zwaan- 19-12-2017 "Altijd via Vliegen en Parkeren was vorige keer ook uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttleparkeren bij Sky Parking: hoe werkt het?

U hebt gekozen voor de shuttleservice van Sky Parking. Wat staat u te wachten? Op de dag van aanvang rijdt u zelf met uw wagen naar de parking op Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen. Daar parkeert u en wordt u binnen 30 minuten per shuttlebus naar de vertrekhallen van luchthaven Zaventem gebracht. Die reis duurt ongeveer 10 minuten. Bij terugkomst neemt u, na het in ontvangst nemen van uw bagage, contact op met de parking via het telefoonnummer op de reservatiebevestiging die u van ons hebt gekregen. Vervolgens haalt de shuttlebus van Sky Parking Brussel-Zaventem u weer op bij dezelfde terminal als waar u op de heenreis bent afgezet.

Uw mening telt: beoordeel Sky Parking Shuttle Zaventem

Als onafhankelijk vergelijkingsplatform voor parkings bij luchthavens informeren we u graag zo goed mogelijk over ons aanbod en laten we u graag weten waar u aan toe bent. Dat kan alleen als u als klant uw mening geeft over uw ervaring met Sky Parking luchthaven Zaventem. Na het reserveren ontvangt u van ons eerst een e-mail waarin u de kans krijgt om Vliegen en Parkeren en ons reservatieproces te beoordelen. Nadat u bij hebt geparkeerd en weer van uw reis bent teruggekeerd, krijgt u nogmaals een uitnodiging om ook het parkeerproces bij Sky Parking Shuttle op luchthaven Zaventem een beoordeling te geven.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b