#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
Bekijk beoordelingen

Sky Parking Brussel Zaventem

In uw zoektocht naar Parkeren Brussel Airport heeft u met Sky Parking een uitstekende parkeeroptie gevonden. U kunt bij Sky Parking parkeren in de vorm van shuttle parking. De reistijd van de parking tot de luchthaven bedraagt ongeveer 10 minuten en de afstand is ongeveer 7 kilometer. Parking Zaventem is bij Sky Parking altijd veilig. De parking is voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Tevens is er geen maximale doorrijhoogte en is het terrein geasfalteerd en verlicht. Sky Parking is daarnaast 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en het is mogelijk om uw autosleutels mee te nemen op reis. Ook met de service zit het goed, de parking biedt start- en bagagehulp aan.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vilvoordelaan 120, Machelen
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Parking
Sky Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Wel 2 keer 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anne-Cato Wourden- 20-12-2017 "Prima parkeerplaats, netjes en vrijwel direct op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monika de Zwaan- 19-12-2017 "Altijd via Vliegen en Parkeren was vorige keer ook uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Alles over Parkeren bij Sky Parking Zaventem

Sky Parking biedt parkeren Zaventem in de vorm van ‘shuttle parking’ aan. Wat is shuttle parking en hoe gaat dat in zijn werking? Shuttle parking werkt zeer eenvoudig en is door de lage tarieven een vorm van goedkoop parkeren Zaventem. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar het adres van de parking. Nadat u uw auto heeft geparkeerd en u zich gemeld heeft bij de balie, met uw reserveringsbevestiging, wordt u met een Airport Shuttle Zaventem naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald met een shuttlebus en weer naar de parking gebracht. U wordt in beide gevallen bij de terminal afgezet en opgehaald.

Alles over Parkeren via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren is een online platform waar u parkeerplaatsen rondom vliegvelden met elkaar kunt vergelijken en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. Wanneer u op zoek bent naar een Zaventem parking dan hoeft u alleen het juiste vliegveld en de juiste data te selecteren. U ziet vervolgens direct het beschikbare aanbod. Onze parking hebben altijd de beste prijs, u betaalt geen reserveringskosten en u heeft parkeren Brussel Airport al binnen twee minuten geregeld!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )