#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Sky Parking Valet Brussel Zaventem

Sky Parking Brussel Airport heeft naast een shuttleservice ook een valetservice beschikbaar. Hierbij wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur van Sky Parking Valet Zaventem.

Bekijk onze parkeervormenpagina voor een uitgebreidere uitleg. Het proces staat bovendien op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservatie.

De parkeerplaats van Sky Parking Valet is uitstekend beveiligd en biedt uitstekende service. Zo is de parking voorzien van camera’s, een omheining en slagbomen. Het terein is netjes verlicht en geasfalteerd en heeft geen maximale doorrijhoogte.

Zo reserveert u Airport Zaventem parking met een gerust hart. De parking en additionele services zijn 24/24 geopend (u kunt dus ook ’s nachts parkeren!).

Lees meer
Contactlocatie Valet Leopoldlaan, 1930 Zaventem
Adres parkeerplaats Vilvoordelaan 120, Machelen, België
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Sky Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Valetparkeren bij Sky Parking: hoe werkt het?

Valetparkeren is de eenvoudigste manier van parkeren die u zich kunt bedenken: op de dag van uw vlucht rijdt u met uw wagen naar de vertrekhal van de luchthaven. Een half uur voor aankomst belt u een medewerker van Sky Parking Brussel Airport via het telefoonnummer op de reservatiebevestiging die u direct na reservatie van ons ontvangt. Zodra u vervolgens bij de vertrekhal aankomt, zal de chauffeur uw wagen van u overnemen en parkeren. U hoeft zich alleen nog maar om uw verdere reis te bekommeren.

Uw mening telt: beoordeel Sky Parking Valet Brussel

Als onafhankelijk vergelijkingsplatform voor parkings bij luchthavens verschaffen we u graag met zoveel mogelijk informatie over de verschillende parkeerprocessen en -aanbieders. Zo weten onze klanten waar ze aan toe zijn. Als klant en ervaringsdeskundige kunt u andere klanten echter veel beter vertellen welke beoordeling het parkeren bij Sky Parking Valet verdient. Na het reserveren ontvangt u van ons eerst een e-mail waarin u de kans krijgt om Vliegen en Parkeren en ons reservatieproces te beoordelen. Nadat u bij hebt geparkeerd en terug bent van uw reis, krijgt u nogmaals een uitnodiging om ook het parkeerproces bij Sky Parking Valet Brussel-Zaventem een beoordeling te geven.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b