Hoe gaat het in zijn werk?

Valet Parkeren Rotterdam Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Rotterdam Airport is een van de grootste luchthavens van Nederland. De luchthaven die oorspronkelijk Vliegveld Zestienhoven genoemd werd gaat nu door het leven als Rotterdam The Hague Airport. Er reizen jaarlijks maar liefst 2 miljoen reizigers van deze luchthaven naar hun vakantiebestemming. Rotterdam Airport is groeiende luchthaven en dat is te merken aan de drukte in en rondom de luchthaven. Deze drukte geldt ook voor parking Rotterdam Airport. Bent u op zoek naar een parkeerplaats of meer informatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De meeste gebruikte parkeervorm bij Luchthaven Rotterdam The Hague is valet parking Rotterdam. Er zijn ook parkings die shuttle parkeren aanbieden maar de meeste parkings voorzien u van een parkeerplaats in combinatie met een valetservice. Via onze website ziet u eenvoudig welke parkeeraanbieders er rondom Rotterdam Airport zijn. U kunt deze vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parking reserveren. U heeft binnen enkele minuten al een parkeerplaats gereserveerd!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Ga voorbereid op reis!

Wanneer u op reis gaat via Rotterdam Airport dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats. Valet parkeren Rotterdam Airport is zeer eenvoudig geregeld via onze website. Het is te adviseren van tevoren een parking te reserveren. Zo bent u zeker van een parkeerplaats en komt u niet voor verrassingen te staan op de dag van vertrek. De tarieven van online reservaties zijn doorgaans ook lager dan wanneer u niet online reserveert. U kunt de meeste shuttle parkeerplaats tot 2 uur van tevoren reserveren en de meeste valet parking Rotterdam Airport plaatsen 12 uur van tevoren.

Airport-Rotterdam-parking

Parkeervormen bij Rotterdam Airport

Bij de meeste luchthavens is shuttle parking de meest gebruikte parkeervorm. Bij Rotterdam Airport is dit echter valet parking Valet parking Luchthaven. Wij snappen wel waarom! Valet parking is een zeer snelle en comfortabele parkeervorm. Wanneer u kiest voor valet parking dan rijdt u direct naar de vertrekhal. U neemt 30 minuten voor u verwacht aan te komen telefonisch contact op met de gereserveerde parking. Zij zullen ervoor zorgen dat er een chauffeur klaar staat en uw auto overneemt bij de vertrekhal. Bij terugkomst rijdt de chauffeur uw auto weer naar het vliegveld en zo kunt u eenvoudig en snel weer doorgaan! Meer informatie over de parkeervormen vindt u op de parkeervormen pagina.

 

Reviews en Ervaringen van Valet Parkeren Rotterdam Airport

Wij willen de kwaliteit en aanbod van onze website zo goed mogelijk waarborgen en daarom vinden wij uw verhaal en mening ontzettend belangrijk. Daarom krijgt bij ons iedere klant de gereserveerde parking te beoordelen na het parkeren. Hiermee houden wij onze website en ons aanbod zo op-to-date mogelijk. Bent u een nieuwe klant? Dan kunt u eenvoudig zien hoe onze huidge klanten het parkeren ervaren en op basis hiervan uw keuze baseren.

Valet Parkeren bij Rotterdam Airport, Tarieven en Mogelijkheden

Rotterdam The Hague Airport heeft net zoals alle andere vliegvelden officiële on-airport parkings, ook wel p-producten genoemd. In de kaart aan de rechterzijde ziet u precies wat de indeling van de luchthaven is. U kunt hierin zin dat er zeven verschillende p-parkings zijn rondom de luchthaven. Al deze parkings zijn gevestigd op loopafstand. Dit is natuurlijk zeer comfortabel, maar daar betaalt u ook voor! Wilt u zeker zijn van een voordelige parkeerplaats, bekijk dan eens ons aanbod en laat u verrassen door de voordelige tarieven.

Valet parking Zestienhoven is minstens net zo comfortabel als de officiële parkings. U bent namelijk al direct bij de vertrekhal wanneer u uw auto overhandigt aan de chauffeur van de parking. De chauffeur neemt na een korte inspectie uw auto over en helpt u zelfs met uw bagage. Bij terugkomst staat uw auto weer klaar bij de luchthaven en zo kunt u eenvoudig uw reis weer vervolgen.

 

De voordelen van Vliegen en Parkeren

Wanneer u op zoek bent naar Rotterdam airport valet parking dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt eenvoudig het beschikbare aanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren. U kunt dit aanbod vergelijken en sorteren op basis van uw wensen en behoeften. Wanneer u een keuze heeft gemaakt dan kunt u deze direct reserveren. Alle getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- of valet service en u betaalt daarbij geen reserveringskosten. Ons gehele parkingportfolio hanteert voordelige tarieven en hebben uitstekend beveiligde parkeerplaatsen.

Betrouwbaar

Het parkingportfolio op onze website is geselecteerd op basis van veiligheid, faciliteiten en service. Enkel de parkings die goed genoeg zijn bevonden zijn toegevoegd op onze website. Zo weet u dat uw auto op een betrouwbare én veilige parkeerplaats staat.

Onafhankelijk

Wij werken niet samen met parkeeraanbieders of luchthavens. Wij zijn een onafhankelijk platform, al onze informatie is objectief beschreven en transparant getoond. Wij geven al onze klanten de kans om een review achter te laten om alle informatie zo eerlijk mogelijk te houden.

Laagste Prijs

Wanneer u op reis gaat wilt u niet teveel geld spenderen aan randzaken. Daarom zijn wij dagelijks op zoek naar de beste parkeerdeals om u van een zo voordelig mogelijk parkeerplaats te voorzien. De parkings op onze website zijn betrouwbaar maar ook zeer voordelig.

Veilig Reserveren

Uw betaling en reservatie is bij ons in goede handen. De website is namelijk voorzien van een SSL-certificaat en de betalingen worden gaan in samenwerking met Multi SafePay.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker