Valet parking Keulen Airport

Vergelijk de valet parkeermogelijkheden bij Keulen Airport en boek eenvoudig uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u een valet parking bij Cologne Airport reserveren? Via onze website kunt u eenvoudig de parkeermogelijkheden vergelijken en direct de gewenste parkeerplaats reserveren.

Wilt u graag parkeren Keulen Airport met een valetservice? Wij vertellen u graag meer over deze parkeervorm bij de Duitse luchthaven. Er wordt regelmatig gekozen om vanaf Cologne te vliegen, omdat deze luchthaven niet ver van de Belgische grens ligt. Het zoeken naar beschikbare parkings, of specifiek een valet parking Cologne Airport, is heel eenvoudig als u onze handige vergelijkingstool gebruikt. Bovenaan deze pagina kunt u uw reisdata invullen en op ‘zoeken’ drukken. U krijgt dan alle beschikbare valet parkings bij Keulen Bonn Airport te zien waar u uit kunt kiezen.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Meer informatie over Keulen valet parking

Bij Cologne Airport zijn voornamelijk shuttle parkings beschikbaar, maar ook voor liefhebbers van valetservice is er aanbod. We vertellen u graag meer over hoe valet parking Keulen Airport in zijn werk gaat. Op de dag van uw vlucht rijdt u direct naar de luchthaven toe. Een half uur voor de verwachte aankomst neemt u telefonisch contact op met de parking. Het telefoonnummer vindt u terug op uw reserveringsbevestiging. Er wordt dan een chauffeur van de parking naar de terminal toegestuurd om uw auto over te nemen. U geeft uw sleutel af aan de chauffeur en pakt uw bagage. U loopt de terminal in en de chauffeur gaat uw auto parkeren bij de parking.

Bij terugkomst op Keulen-Bonn Airport neemt u eerst uw bagage in ontvangst. Vervolgens neemt u telefonisch contact op met de parking om hen te laten weten dat u terug bent. Zij brengen uw auto zo snel mogelijk naar de luchthaven toe, waar u staat te wachten op de afgesproken plek. Het is belangrijk dat u zelf uw auto controleert op eventuele nieuwe schade. Dit dient namelijk direct ter plaatse gemeld te worden bij de chauffeur. Het is niet mogelijk om dit later nog te melden.

 

Alle parkeerinfo bij Keulen Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen1
🏆 Best beoordeeldIdeal Parken Valet
💶 GoedkoopsteIdeal Parken Valet *

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

Plan_Parking_Airport_Cologne

Valet parkings bij Keulen

Valet parking CologneOp moment van schrijven is er helaas weinig aanbod in valet parkings bij de luchthaven van Keulen. Hieronder kunt u meer lezen over de beschikbare parkings met valetservice.

Ideal Parken Valet

Ideal Parken Valet Keulen AirportBij Ideal Parken Valet wordt uw auto netjes opgehaald en geparkeerd op een beveiligde parking met bewakingscameras. Het parkeerterrein is verhard en voorzien van omheining en een slagboom. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van de valetservice.

Boek nu →

 

Parkeren bij vliegveld Keulen

Als u vooraf een luchthaven Keulen valet parking reserveert, bent u sowieso verzekerd van een parking en ook nog voor een goede prijs. Een parking met valetservice dient altijd vooraf gereserveerd te worden, zodat de manager een planning kan maken voor de chauffeurs. U kunt tot 24 uur voor aanvang een valet parking reserveren. 

Meer informatie over luchthaven Keulen

Keulen-Bonn Airport ligt tussen de twee steden in en is een goede keuze als u geen zin heeft in de drukte van Brussels Airport. Daarnaast is de ligging ook erg praktisch, omdat het niet ver van de Belgisch-Duitse grens afligt. De bekende luchtvaartmaatschappijen KLM, Lufthansa, German Wings en Air Berlin vliegen vanaf deze luchthaven. 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving