Parking Weeze Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Weeze Airport en boek simpelweg uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Weeze Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parking.

Weeze Airport is een kleine luchthaven gelegen in Duitsland, net over de Nederlandse grens. De luchthaven, die voorheen Flughafen Niederrhein heette, ontvangt jaarlijks ongeveer 2 miljoen reizigers en is voornamelijk populair vanwage de low-budget vluchtmaatschappijen die hier actief zijn.

Weeze Airport is de laatste jaren aanzienlijk aan het groeien, hierdoor wordt het op en rondom de luchthaven ook drukker. Om een goed overzicht van parking Weeze Airport te krijgen raden we aan u hier vooraf in te verdiepen en ook vooraf een parkeerplaats te reserveren. Rondom de luchthaven zijn er officiële p-parkeerplaatsen en extern gelegen parkeeraanbieders. Via onze website vindt u alle informatie en kunt u direct reserveren!

Let op: Deze luchthaven heette in het verleden Dusseldorf Weeze Airport. Dit is iets anders dan parking Düsseldorf Airport. Let dus goed op of u een Dusseldorf Weeze parking nodig heeft of een Dusseldorf parking.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden rondom Weeze Airport

Parkeren Weeze Airport kan via onze website bij de drie officiële parkings. Deze zijn op loopafstand gelegen van de parking. Als u online een parking bij Weeze Airport reserveert, dient u uw kenteken in te vullen. Houdt hierbij rekening dat u de streepjes juist invoert en hoofdletters gebruikt. Op de dag van uw vlucht opent de slagboom namelijk op kentekenherkenning. Na het openen van de slagboom ontvangt u een ticket met het boekingsnummer erop. Deze moet u goed bewaren, want deze heeft u nodig om weer uit te rijden bij terugkomst.

weezee-airport-parking-map

Mogelijkheden van parkeren op loopafstand

Parking Weeze op loopafstandEen parking Weeze is snel gevonden via onze website. U hoeft enkel uw reisdata in te vullen en wij laten u de beschikbare parkings zien op loopafstand. Dit doet u bij de officiële parkings van Weeze. We vertellen u graag wat meer over de verschillende opties.

P1 Weeze Airport

Logo P1 Weeze AirportWilt u parkeren op slechts 50 meter van de Weeze terminal af? Dan kiest u voor P1 Weeze Airport. U rijdt dus in op kentekenherkenning en mag na het parkeren zelf uw autosleutels meenemen op reis. Het grote voordeel van een officiële parking is dat deze 24 uur per dag geopend is. Zo kunt u er dus dag en nacht gebruik van maken. Het terrein is onoverdekt, maar wel omheind en afgesloten met een slagboom.

Bekijk nu →

 

P2 Weeze Airport

Logo P2 Weeze AirportDe enige officiële parking die overdekt is, is P2 Weeze Airport. U kunt net als bij bovenstaande parking uw eigen autosleutels meenemen op reis en 24 uur per dag gebruik maken van de parking. Het grote verschil is de afstand tot de terminal. Vanaf P2 Weeze is het 300 meter lopen tot de terminal. Inrijden doet u middels kentekenherkenning, waarna u een ticket ontvangt met uw boekingsnummer.

Bekijk nu →

 

P3 Weeze Airport

Logo P3 Weeze AirportDe goedkoopste van de drie is P3 Weeze Airport. Deze parking is in de buitenlucht en is 24 uur per dag geopend. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen, want uw auto hoeft niet mer verplaatst te worden. Na het parkeren loopt u 600 meter naar de terminal toe. Het terrein is verlicht, zodat u ook 's avonds goed kunt zien waar uw auto is.

Bekijk nu →

 

Voordelen Parkeren op loopafstand bij Weeze Airport

 Bespaart tijd, stress en geld
 Na het parkeren simpelweg te voet naar de luchthaven
 Sleutelbehoud bij alle aanbieders

Lang parkeren Weeze Airport

Door de kleine omvang van de luchthaven in Weeze is er weinig parkeeraanbod. De belangrijkste parkeerlocaties zijn die van de luchthaven zelf op loopafstand. Geen zorgen: waar normaliter de P-locaties zeer prijzig zijn, is dat bij lang parkeren Dusseldorf Weeze Airport niet het geval. U heeft de keuze uit P1 Weeze, P2 Weeze en de meest voordelige P3 Weeze. 

Bij een reis van twee weken bent u bijvoorbeeld slechts € 4,80 per dag uw auto veilig parkeren. Parkeren kan op het buiten terrein of bij P2 Weeze in de overdekte parkeergarage op slechts 300 meter loopafstand. Dit maakt het lang parkeren Weeze Airport wel erg gemakkelijk en ook nog eens voordelig!

 

 

Alle parkeerinfo bij Weeze Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldP2 Weeze Airport
💶 GoedkoopsteP3 Weeze Airport *
📍 Dichtst bij luchthavenP1 Weeze Airport

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over parking Weeze Airport of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier
De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Ontdek de parkeermogelijkheden

Vliegen en Parkeren bij luchthaven Weeze

Als u op zoek bent naar een Dusseldorf Weeze Airport parking, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Via onze website kunt u parkings vergelijken, zoals bij Weeze Airport, maar ook bij andere luchthavens in België en de drie omringende landen Duitsland, Nederland en Frankrijk. Weeze is een kleine gemeente gelegen tegen de oostgrens van Nederland. Hierdoor is het ook vanuit België prima te bereiken. Het is mogelijk om er met het openbaar vervoer heen te reizen. Mocht u bijvoorbeeld vanuit omgeving Hasselt reizen, dan kunt u met de bus naar Monchengladbach in Duitsland reizen. Vanaf daar kunt u een trein pakken naar Kevelaer via Krefeld. Vanaf Kevelaer pakt u dan weer een bus naar Weeze Airport. De gehele reis van Hasselt naar Weeze Airport duurt ongeveer 4 uur. 

Reizen met het openbaar vervoer kan erg langdurig zijn en daarnaast bent u afhankelijk van de treinen en bussen. Kiest u er voor om met de auto naar Weeze Airport te reizen vanuit bijvoorbeeld Hasselt, dan bent u een kleine 2 uur onderweg. Als u met de auto reist heeft u ook een parking Weeze nodig, zodat uw auto veilig geparkeerd staat terwijl u weg bent. Wij raden u aan om vooraf uw parking te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plek voor uw auto en een goede prijs. Wanneer u ervoor kiest om niet vooraf te reserveren en ter plaatse de parking in te rijden, dan kan de prijs zomaar eens veel hoger uitvallen. Om onnodig hoge bedragen te voorkomen, raden wij u dus aan om vooraf te reserveren.

Meer informatie over Weeze Airport

De luchthaven ligt in de gemeente Weeze en is ongeveer 8 kilometer verwijderd van het centrum van Weeze. Op dit moment vliegt alleen luchtvaartmaatschappij Ryanair vanaf luchthaven Weeze. Er wordt gevlogen naar de meest populaire bestemmingen in Europa. Zo kunt u vliegen naar meerdere bestemmingen in Griekenland, Spanje en Italië maar ook Marokko en Egypte. 

 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving