#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!

P1 Weeze Airport

Wilt u parkeren op een van de officiële parkeerplaatsen van Weeze Airport, dan bent u aan het juiste adres. P1 Weeze Airport is eenvoudig te reserveren via onze website. Wanneer u parkeert bij Weeze Airport P1 dan doet u dat op loopafstand, u parkeert op slechts 50 meter afstand van de luchthaven. Hierdoor heeft u maximaal gemak en minimaal tijdsverlies! U kunt na het parkeren uw autosleutels meenemen, ook wel zo fijn! U kunt dag en nacht kiezen voor parking Vliegveld Weeze, de parking is namelijk 24/7 geopend. Het terein van de parking is omheind en afgesloten middels een slagboom, onbevoegden kunnen dus niet zomaar het terein betreden. Het maakt niet uit wat voor type auto u heeft. De parking heeft namelijk geen maximale hoogte en is geasfalteerd en verlicht. Het proces van parkeren vindt u terug op de reserveringsbevestiging die u krijgt, u krijgt deze via de mail.

Lees meer
Adres parkeerplaats Flughafen-Ring 1 47652 Weeze
Reistijd shuttle: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met P1 Weeze bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b