#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!

P3 Weeze Airport

De meest voordelige officiële parkeerplaats van Weeze is de parking P3 Weeze Airport. Ook hier parkeert u op loopafstand, de afstand bedraagt ongeveer 600 meter. U bent dus hoe dan ook binnen enkele minuten op de luchthaven en zo kunt u uw reis eenvoudig en snel vervolgen.

U kunt uw autosleutels in eigen bezit houden. Dat geeft u vast een betrouwbaar gevoel! Komt u overdag aan of midden in de nacht? Geen probleem! De parking is namelijk 24/7 geopend. Uw auto wordt nauwlettend in de gaten gehouden door middel van de aanwezige camera’s en is beschermd met omheining en slagboom. Het terrein is zoals een officiële parking hoort te zijn, namelijk verlicht en geasfalteerd.

Gaat u bij Vliegveld Weeze parkeren, dan krijgt u na het maken van een reservatie de informatie over P3 Weeze op een reserveringsbevestiging via de mail.

Lees meer
Adres parkeerplaats Flughafen-Ring 1, 47652 Weeze
Reistijd shuttle: 3min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met P3 Weeze bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b