#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Informatief 18 Aug 2020

Parking Reservation Zone Zaventem

Bent u op zoek naar een overdekte parking Zaventem dicht bij de vertrekhallen? Reservation Zone is een van de betere opties van alle officiële parkings van de Brusselse luchthaven. Vliegen en Parkeren heeft het voor u uitgezocht en geeft u hieronder alle belangrijke informatie, kenmerken en het tarief van deze parkeerplaats.


 

Prijzen Reservation Zone en ander aanbod Brussel Airport

Parking 8 dagen (€)* per dag (€)* Parkeervorm Sleutelbehoud Transfertijd Beoordeling**
Reservation Zone^ 101,00 12,63 Loopafstand ✔️ 5 min. -
Park and Go 41,99 5,25 Shuttle ✔️ 6 min. 7,4/10
AeroPark1000 55,99 7,00 Shuttle - 7 min. 8,0/10
Express Zaventem 80,00 10,00 Shuttle - 5 min. 8,9/10

Kenmerken Reservation Zone

Reservation Zone is een overdekte parkeergarage op ongeveer 5 minuten lopen van de vertrekhallen, een van de dichtstbijzijnde van luchthaven Zaventem. De maximale doorrijhoogte is 1,90 meter en de parking is met bewakingscamera's beveiligd. Er is geen personeel aanwezig, maar mensen die extra hulp vereisen kunnen via de intercom met een van de medewerkers contact opnemen.

 

Tarief Reservation Zone

Reken op een tarief van € 101,00 per week om op Reservation Zone Brussels Airport te parkeren. Houd er rekening mee dat u voor dit tarief uw reservering niet meer kan annuleren.

Als u wel de mogelijkheid tot annuleren wilt, kunt u daarvoor een annuleringsverzekering afsluiten voor € 1,12 per dag. Een week parkeren inclusief annuleringsverzekering kost u dan € 110. Met verzekering kunt u tot 24 uur voor aanvang annuleren.

Lees onze blog als u benieuwd bent geworden naar de andere parkeertarieven van luchthaven Zaventem. Ook hebben we een Top 5 Goedkoopste Parkings bij Zaventem opgesteld.

 

Hoe werkt het parkeren op Reservation Zone?

U onvangt na het maken van uw reservering een QR-code die u bij aankomst op de parking aan de ingang kunt scannen. Dan krijgt u een ticket dat u bij terugkomst weer nodig hebt. Als u langer parkeert dan in uw reservering staat, dient u bij terugkomst eerst bij een van de andere officiële parkings een toeslag te betalen. Er is namelijk geen personeel aanwezig bij Reservation Zone.

U kunt de parking bereiken door eerst de borden naar P2 en vervolgens de borden naar Reservation Zone te volgen. De parking bevindt zich dan aan uw linkerzijde. Zorg dat u de juiste parking op rijdt (en niet P2 of P3).

 


* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in september 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (18-8-2020). Omdat Vliegen en Parkeren geen officiële parkings op deze luchthaven aanbiedt, beschikken we niet over klantervaringen voor de officiële parkings.
^ U kunt de officiële parkeerplaatsen (P-parkings) bij deze luchthaven enkel reserveren via de officiële website van de airport.
Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b