Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parking Reservation Zone Zaventem

Reservation Zone

Bent u op zoek naar een overdekte parking Zaventem dicht bij de vertrekhallen? Reservation Zone is een van de betere opties van alle officiële parkings van de Brusselse luchthaven. Vliegen en Parkeren heeft het voor u uitgezocht en geeft u hieronder alle belangrijke informatie, kenmerken en het tarief van deze parkeerplaats.

Wilt u direct de prijzen vergelijken voor uw reis? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. Wij hebben Brussels Zaventem Airport alvast voor u geselecteerd. Klik op 'zoeken' en u krijgt het beschikbare aanbod te zien op onze website. U kunt direct vergelijken op gebied van prijs en service. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, kunt u zeer eenvoudig de parking reserveren.

De parkeertarieven van Reservation Zone Zaventem & de alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Park and Go€ 55,00€ 6,88Shuttle7 min.
Aeropark1000€ 55,00€ 6,88Shuttle7 min.X
Express Parking€ 80,00€ 10,00Shuttle5 min.X
Reservation Zone Zaventem€ 101,00€ 12,63Loopafstand3-5 min.

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode januari 2022

 

Informatie over Reservation Zone ZaventemPlattegrond Reservation Zone Zaventem

Let op: Reservation Zone Zaventem Airport is niet te boeken via onze website.

Alle officiële P-parkings bij Brussels Zaventem Airport zijn op loopafstand en zo ook Reservation Zone. Zoals u op de plattegrond Zaventem Airport hiernaast ziet, ligt deze parking op een gunstige locatie. Dit is op het moment van schrijven tevens de goedkoopste officiële parking bij Zaventem Airport.

 

Meer info over de parkeerservice

Reservation Zone Zaventem is gelegen op het volgende adres: Leopoldlaan, 1930 te Brussel. Inrijden doet u middels een QR-code, waarna u een ticket krijgt bij de slagboom. Dit ticket heeft u nodig, indien u langer parkeert dan eerder aangegeven. Dit dient namelijk bijbetaald te worden. Na het parkeren, mag u zelf uw autosleutel meenemen op reis. U loopt in 3 tot 5 minuten naar de terminal toe. U hoeft dus niet lang onderweg te zijn met uw bagage. Houdt er rekening mee dat het een geautomatiseerde parking is en dat er dus geen personeel aanwezig is. Er is dus geen mogelijkheid om personeel om hulp te vragen of aan te spreken wanneer u een vraag heeft.

 

Meer info over de faciliteiten

Parkeren doet u in een overdekte parking tegenover de luchthaven. Het terrein is voorzien van camerabewaking en is 24/7 geopend. Zo weet u zeker dat uw auto veilig geparkeerd staat. De parking heeft ook invalideparkeerplaatsen ter beschikking en er is een lift aanwezig om u te verplaatsen over de verschillende verdiepingen van de parkeergarage. Zoals de naam al zegt, dient er vooraf gereserveerd te worden. Er kan dan ook alleen geparkeerd worden met een QR-code die u krijgt na het reserveren. 

 

Reservation Zone Zaventem in één overzicht:

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd3-5 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • 24/7 geopend
  • Overdekt parkeren
  • Online reserveren verplicht

 

Vergelijken met alternatieve parkings

Zoals u in het overzicht bovenaan deze pagina kunt zien is er veel prijsverschil tussen een officiële parking zoals Reservation Zone of een alternatieve parking met shuttleservice. Dit kan u zomaar € 46,00 schelen in bovengenoemde periode. We vertellen u graag wat meer over de alternatieve parkings en wat ze precies aanbieden voor die prijs. Het zou natuurlijk jammer zijn als u teveel geld uitgeeft voor het parkeren van uw auto. Klik op de naam of het logo van de parking voor meer informatie. Bent u benieuwd naar de goedkoopste parkings? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem Airport.

Park and Go

Logo Park and Go Zaventem AirportAls u kiest voor Park and Go, dan parkeert u uw auto middels shuttleservice. Na het parkeren op de goed beveiligde parking wordt u in 7 minuten naar de luchthaven toe gebracht met de shuttlebus. U kunt uw eigen autosleutel meenemen en er is een wachtruimte aanwezig, indien u even moet wachten. Het parkeerterrein en haar services zijn 24/7 beschikbaar. Wel betaalt u hier € 5,00 ter plaatse voor de toegang tot de luchthaven met de shuttlebus.

Boek nu →

 

Express Parking

Logo Express Parking Zaventem AirportOverdekt parkeren voor een goede prijs doet u bij Express Parking. U kunt hier 24/7 terecht om gebruik te maken van het parkeren en hun shuttleservice. De shuttlebus brengt u in 5 minuten naar de luchthaven toe na het parkeren. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens uw reis. De parking is overdekt en daardoor geldt er een maximale inrijhoogte van 2,50 meter. Er is 24-uursbewaking aanwezig en de parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Er is een wachtruimte met toilet indien u even moet wachten.

Boek nu →

 

Aeropark1000

Logo Aeropark1000 Zaventem AirportDe derde optie op het moment is Aeropark1000. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven toe en u kunt 24/7 gebruik maken van deze service. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen tijdens uw reis. Dit is enkel ter plaatse af te spreken met de parking zelf. Er is 24 uur per dag persoonlijke bewaking aanwezig op locatie. Daarnaast hangen er ook bewakingscamera's. Het terrein is verlicht, verhard, schoon en veilig. De medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij en helpen u graag met uw bagage.

Boek nu →

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker