#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u uw reservering wijzigen of annuleren? Dan staan wij voor u klaar!
Stuur ons een e-mail en u ontvangt snel een reactie. info@vliegenenparkeren.be
Een samenwerking met Vliegen en Parkeren? Word partner

Veelgestelde vragen

Parkeren
Welke parkeervormen zijn er?

We onderscheiden hierin vier vormen: shuttleparkeren, valetparkeren, parkeren op loopafstand en Park, Sleep & Fly. Ga naar de pagina parkeervormen voor een uitgebreide uitleg en de individuele kenmerken van deze services.

Wat als ik later op de parking ben?

Dan kunt u dit het beste even doorgeven. Aan ons als u dit ruim een dag van tevoren weet of telefonisch aan de gereserveerde parking op de dag zelf.

Kan ik mijn sleutels meenemen op vakantie?

U kunt bij diverse parkeergelegenheden uw sleutels behouden. Dit kunt u invullen in het zoekfilter en daarnaast zult u een sleutelicoon bij de parking zien staan. Parkings die geen sleutelbehoud aanbieden, doen dit enkel om het parkeerterrein beheersbaar te houden. Onder het beheersbaar houden van het terrein wordt verstaan: het eventueel verrijden van uw auto naar een andere parkeerlocatie of buffer van de aanbieder. De kilometerstand van uw auto kan daarom bij terugkomst enkele kilometers hoger zijn.

Reserveren
Ik heb geen reservatiebevestiging ontvangen, wat nu?

Geen paniek! Neem contact met ons op en onze klantenservice zal u een nieuwe bevestiging toesturen. Een kleine tip: kijk ook alvast in uw spambox/bij de ongewenste e-mails.

Ik wil graag een wijziging doorvoeren.

Daar helpen wij u graag bij! Dit gaat het eenvoudigst via e-mail, WhatsApp of een chatbericht. Mail naar info@vliegenenparkeren.be of stuur een appje naar: +31 (0) 6 178 906 42. 

Ik wil mijn reservatie annuleren, wat nu?

Mocht u uw reservatie willen annuleren, dan kan dit tot 24 uur voor aanvang door tijdens kantooruren (ma t/m vr 09:00 - 17:00) contact met ons op te nemen. We zullen het betaalde bedrag dan aan u terugstorten. Hierbij wordt 15% van het totale bedrag ingehouden als administratiekosten. Indien u binnen 24 uur voor aanvang uw parking wilt annuleren, vervalt uw recht op restitutie. Wel kunt u er tijdens het reserveren voor kiezen om een annulatieverzekering bij ons af te sluiten. In dat geval kunt u tot het tijdstip van aanvang annuleren en betaalt u slechts 9% van het totaalbedrag. U kunt eventueel ook aanspraak maken op uw reisverzekering.

Veilig
Is parkeren betrouwbaar?

Via Vliegen en Parkeren altijd! We werken enkel samen met betrouwbare aanbieders met veel ervaring. Daarnaast worden de parkeerplaatsen regelmatig bezocht. Onze betrouwbaarheid wordt ook onderstreept door onze klanten. Zij beoordelen Vliegenenparkeren.be met ruim een 8,3!

Wat gebeurt er met mijn autosleutels bij afgifte?

Uw autosleutels worden tijdens uw afwezigheid veilig in een kluis bewaard.De meeste aanbieders hanteren dit beleid om verzekeringstechnische redenen en om het terrein beheersbaar te houden. Onder het beheersbaar houden van het terrein wordt verstaan: het eventueel verrijden van uw auto naar een andere parkeerlocatie of buffer van de aanbieder. De kilometerstand van uw auto kan daarom bij terugkomst enkele kilometers hoger zijn.

Wordt er met mijn auto gereden?

Er wordt nooit onnodig met uw auto gereden, enkel om het terrein beheersbaar te houden. Onder het beheersbaar houden van het terrein wordt verstaan: het eventueel verrijden van uw auto naar een andere parkeerlocatie of buffer van de aanbieder. De kilometerstand van uw auto kan daarom bij terugkomst enkele kilometers hoger zijn. Bij valetervices wordt er met uw auto gereden om deze voor u te parkeren.

Neem contact op

Op de dag van vertrek, neem a.u.b. contact op met het telefoonnummer op uw reserveringsbevestiging.
E-mail info@vliegenenparkeren.be Stuur ons een bericht voor een snelle reactie. Telefoon +32 460 22 64 88 Ma - vr: 09:00 - 17:00 Dit kan langer duren vanwege drukte. Whatsapp +31 (0)6 1789 6042 Ma - vr: 09:00 - 17:00
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )