Top 3 Goedkoop Parkeren Weeze Airport

Top-3-frame5

Het kan soms een stuk voordeliger zijn om te vliegen vanaf een andere luchthaven dan de vaste luchthaven in België of zuid-Nederland. Zo is uitwijken naar een Duitse luchthaven, zoals Weeze, Keulen of Düsseldorf een goed alternatief en niet ver reizen. Gezien u dan buiten de landsgrenzen reist, is het wel fijn om dit met de wagen te doen. Bij aankomst op de luchthaven heeft u ook een parking Weeze Airport nodig. Wij vertellen u graag mer over de top 3 goedkoopste parkings bij Weeze Airport. Daarnaast laten we ook zien wat u krijgt voor het gevraagde bedrag.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw reis? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. We hebben Weeze Airport alvast voor u geselecteerd. Klik op 'zoeken' en we laten u het beschikbare aanbod zien voor uw vakantieperiode. U kunt eenvoudig filteren op diverse aangeboden services en de prijzen vergelijken.

Let op: Deze luchthaven heette in het verleden Dusseldorf Weeze Airport. Dit is iets anders dan parkings Düsseldorf Airport. Let dus goed op of u een Dusseldorf Weeze parking nodig heeft of een Dusseldorf parking.

 

Top 3 goedkoop parkeren bij Weeze Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

P3 Weeze Airport

€ 62,00 - week
€ 7,75 - dag

Loopafstand
> 600 meter

Reserveer

P2 Weeze Airport

€ 74,00 - week
€ 9,25 - dag

Loopafstand
> 300 meter

Reserveer

P1 Weeze Airport

€ 88,00 - week
€ 11,00 - dag

Loopafstand
> 50 meter

Reserveer


Als u zeker wilt zijn van de beste prijs voor goedkoop parkeren Weeze Airport, dan raden we u altijd aan om vooraf uw parking te reserveren. Zeker in het geval van Weeze, omdat dit officiële parkings zijn. Hierbij betaalt u ter plaatse altijd meer dan het bedrag dat u via onze website betaald. Dit heeft er ook mee te maken dat u zonder online reservering bij het eerste poortje € 3,00 dient te betalen. Dit geldt voor het eerste uur parkeren, indien u alleen iemand komt ophalen. Als u vooraf online een parkeerplaats reserveert opent de slagboom op kentekenherkenning en hoeft u die drie euro niet te betalen. Nadat uw kenteken herkent wordt bij de slagboom, komt er een ticket uit de automaat die u heel goed moet bewaren. Hiermee kunt u namelijk uitrijden bij terugkomst. Indien u langer parkeert dan vooraf gereserveerd, dient u deze extra kosten te betalen bij de automaat. De parkings zijn allemaal op loopafstand van de parking. U kunt dus eenvoudig na het parkeren met uw bagage in korte tijd naar de terminal toe lopen en uw eigen autosleutel meenemen op reis.

Let op: Omdat de slagboom opent op kentekenherkenning, dient u deze goed door te geven bij het reserveren. Maak dus gebruik van hoofdletters en streepjes op de juiste plaatsen.

 

1. P3 Weeze Airport

Logo P3 Weeze Airport€ 62,00 per week / € 7,75 per dag

De goedkoopste van de drie officiële parkings en daarmee nummer één op de lijst van goedkoop parkeren Dusseldorf Weeze Airport is P3 Weeze Airport. U parkeert hier in de buitenlucht op 600 meter loopafstand van de terminal. Het is een geautomatiseerde parking, waardoor u er 24 uur per dag terecht kunt om te parkeren of uw auto op te halen. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen op reis, zodat u zeker weet dat er niet met uw auto gereden wordt. Het parkeerterrein is omheind en afgesloten, maar wordt niet bewaakt.

  • Service: Onoverdekt op loopafstand
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

2. P2 Weeze Airport

€ 74,00 per week / € 9,25 per dag

Logo P2 Weeze AirportTevens op loopafstand is de iets prijzigere P2 Weeze Airport welke terug te vinden is op plek twee van parkeren Weeze Airport goedkoop. Na het parkeren kunt u uw eigen autosleutels meenemen op reis en loopt u 300 meter naar de terminal toe met uw bagage. P2 Weeze onderscheidt zich van de andere twee door het hebben van een deels overdekte parkeergarage. 

  • Service: Overdekt op loopafstand
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

3. P1 Weeze Airport

€ 88,00 per week / € 11,00 per dag

Logo P1 Weeze AirportKiest u voor P1 Weeze Airport, dan parkeert u op slechts 50 meter van de terminal. Zo loopt u na het parkeren in een minuut naar de luchthaven toe met uw bagage. Veel sneller kan eigenlijk niet. U parkeert uw auto in de buitenlucht op een verlichte parking. U kunt uw eigen autosleutel meenemen op reis na het parkeren en de parking is 24 uur per dag geopend.

  • Service: Onoverdekt op loopafstand
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Online parkings Weeze Airport vergelijken

U heeft nu de top 3 meest voordelige parkings Weeze luchthaven gezien. Wij helpen u graag om geld te besparen, door vooraf online uw parking te reserveren. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Voor meer informatie over de parkings kunt u op het logo, de naam of op de blauwe 'boek nu' button klikken. U gaat dan naar de pagina van de parking, waar u nog veel meer kunt lezen. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u eenvoudig reserveren binnen 2 minuten. U vult uw gegevens in, checkt alles nog een keer en kiest de betaalwijze. Na het betalen ontvangt u snel van ons een bevestigingsmail in uw inbox. Het kan zo zijn dat deze in uw ongewenste mail terecht is gekomen. Heeft u echt niks ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in december 2022, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving