Top 3 Goedkoop Parkeren Weeze Airport

Top-3-frame5

Het kan soms een stuk voordeliger zijn om te vliegen vanaf een andere luchthaven dan de vaste luchthaven in België of zuid-Nederland. Zo is uitwijken naar een Duitse luchthaven, zoals Weeze, Keulen of Düsseldorf een goed alternatief en niet ver reizen. Gezien u dan buiten de landsgrenzen reist, is het wel fijn om dit met de wagen te doen. Bij aankomst op de luchthaven heeft u ook een parking Weeze Airport nodig. Wij vertellen u graag mer over de top 3 goedkoopste parkings bij Weeze Airport. Daarnaast laten we ook zien wat u krijgt voor het gevraagde bedrag.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw reis? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in. We hebben Weeze Airport alvast voor u geselecteerd. Klik op 'zoeken' en we laten u het beschikbare aanbod zien voor uw vakantieperiode. U kunt eenvoudig filteren op diverse aangeboden services en de prijzen vergelijken.

Let op: Deze luchthaven heette in het verleden Dusseldorf Weeze Airport. Dit is iets anders dan parkings Düsseldorf Airport. Let dus goed op of u een Dusseldorf Weeze parking nodig heeft of een Dusseldorf parking.

Overzicht van de goedkoopste parkings bij Weeze Airport
ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormLoopafstand
1. P3 Weeze Airport€ 54,00€ 6,75Loopafstand600 meter
2. P2 Weeze Airport€ 74,00€ 9,25Loopafstand300 meter
3. P1 Weeze Airport€ 88,00€ 11,00Loopafstand50 meter


Als u zeker wilt zijn van de beste prijs, dan raden we u altijd aan om vooraf uw parking te reserveren. Zeker in het geval van Weeze, omdat dit officiële parkings zijn. Hierbij betaalt u ter plaatse altijd meer dan het bedrag dat u via onze website betaald. Dit heeft er ook mee te maken dat u zonder online reservering bij het eerste poortje € 3,00 dient te betalen. Dit geldt voor het eerste uur parkeren, indien u alleen iemand komt ophalen. Als u vooraf online een parkeerplaats reserveert opent de slagboom op kentekenherkenning en hoeft u die drie euro niet te betalen. Nadat uw kenteken herkent wordt bij de slagboom, komt er een ticket uit de automaat die u heel goed moet bewaren. Hiermee kunt u namelijk uitrijden bij terugkomst. Indien u langer parkeert dan vooraf gereserveerd, dient u deze extra kosten te betalen bij de automaat. De parkings zijn allemaal op loopafstand van de parking. U kunt dus eenvoudig na het parkeren met uw bagage in korte tijd naar de terminal toe lopen en uw eigen autosleutel meenemen op reis.

Let op: Omdat de slagboom opent op kentekenherkenning, dient u deze goed door te geven bij het reserveren. Maak dus gebruik van hoofdletters en streepjes op de juiste plaatsen.

 

1. P3 Weeze Airport

Logo P3 Weeze Airport€ 54,00 per week / € 6,75 per dag

De goedkoopste van de drie officiële parkings is P3 Weeze Airport. U parkeert hier in de buitenlucht op 600 meter loopafstand van de terminal. Het is een geautomatiseerde parking, waardoor u er 24 uur per dag terecht kunt om te parkeren of uw auto op te halen. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutels meenemen op reis, zodat u zeker weet dat er niet met uw auto gereden wordt. Het parkeerterrein is omheind en afgesloten, maar wordt niet bewaakt.

  • Service: Onoverdekt op loopafstand
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

2. P2 Weeze Airport

€ 74,00 per week / € 9,25 per dag

Logo P2 Weeze AirportTevens op loopafstand is de iets prijzigere P2 Weeze Airport. Na het parkeren kunt u uw eigen autosleutels meenemen op reis en loopt u 300 meter naar de terminal toe met uw bagage. P2 Weeze onderscheidt zich van de andere twee door het hebben van een deels overdekte parkeergarage. 

  • Service: Overdekt op loopafstand
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

3. P1 Weeze Airport

€ 88,00 per week / € 11,00 per dag

Logo P1 Weeze AirportKiest u voor P1 Weeze Airport, dan parkeert u op slechts 50 meter van de terminal. Zo loopt u na het parkeren in een minuut naar de luchthaven toe met uw bagage. Veel sneller kan eigenlijk niet. U parkeert uw auto in de buitenlucht op een verlichte parking. U kunt uw eigen autosleutel meenemen op reis na het parkeren en de parking is 24 uur per dag geopend.

  • Service: Onoverdekt op loopafstand
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Online parkings Weeze Airport vergelijken

U heeft nu de top 3 meest voordelige parkings Weeze luchthaven gezien. Wij helpen u graag om geld te besparen, door vooraf online uw parking te reserveren. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag! Voor meer informatie over de parkings kunt u op het logo, de naam of op de blauwe 'boek nu' button klikken. U gaat dan naar de pagina van de parking, waar u nog veel meer kunt lezen. Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u eenvoudig reserveren binnen 2 minuten. U vult uw gegevens in, checkt alles nog een keer en kiest de betaalwijze. Na het betalen ontvangt u snel van ons een bevestigingsmail in uw inbox. Het kan zo zijn dat deze in uw ongewenste mail terecht is gekomen. Heeft u echt niks ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in juni 2022, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker