Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

TOP 5 Goedkoop Parkeren Zaventem

Top-5-frame3

Gaat u vanaf Brussels Airport, ook wel bekend als Zaventem luchthaven, op reis? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar goedkoop parkeren Brussels Airport. Wij vertellen u graag meer over parking Zaventem Airport en wat de meest voordelige opties zijn. Bent u benieuwd naar hoeveel het nu gemiddeld kost om te parkeren bij Zaventem Airport? Bekijk dan dit artikel over de parkeertarieven bij Brussel-Zaventem Airport.

U kunt ook direct het aanbod bekijken door bovenaan deze pagina uw vertrek- en retourdatum in te vullen en op 'zoeken' te klikken. Wij hebben alvast Brussel-Zaventem Airport voor u geselecteerd.

TOP 5 Goedkope parking Zaventem

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*TransfertijdSleutelbehoudOpeningstijden
1. Aeropark1000€ 65,00€ 8,137 min.24/7
2. Park and Go€ 79,00€ 9,887 min.24/7
3. Express Parking€ 80,00€ 10,005 min.24/7
4. Reservation Zone Zaventem€ 101,00€ 12,63Loopafstand24/7
5. Lock Parking Zaventem€ 131,00€ 16,38Loopafstand24/7

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode oktober 2021.

Wilt u gegarandeerd goedkoop parkeren bij Zaventem Airport? In bovenstaande tabel staan de 5 goedkoopste parkings Brussels Airport in een handig overzicht. Alle parkings zijn met shuttleservice. Dit betekent dat u zelf uw auto parkeert op het gereserveerde parkeerterrein en daarna met een gratis shuttleservice naar de luchthaven wordt gebracht. Wilt u meer informatie over de shuttleservice bij de luchthaven van Brussel-Zaventem? Bekijk dan eens deze pagina over lang parkeren Zaventem Airport.

Als u meer informatie wil over één van de bovenstaande parkings, kunt u op de desbetreffende naam in de tabel klikken of hieronder op de afbeelding of naam klikken. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking, maar ook foto's en klantreviews. Zo kunt u de juiste keuze maken voor een goedkope parking Zaventem die past bij uw voorkeuren.

 

1. Aeropark1000

Aeropark1000 Zaventem

€ 65,00 per week / € 8,13 per dag

Op de derde plaats staat Aeropark1000 met een zeer nette en goed beveiligde parkingplaats. De parking is 24/7 geopend en wordt met persoonlijke bewaking en camera's heel goed in de gaten gehouden. Aeropark1000 hecht heel veel waarde aan receptie, netheid, veiligheid en klantgerichtheid. U zit op 7 minuten afstand van de luchthaven met de shuttlebus en er wordt geholpen met het plaatsen van de bagage in de shuttlebus.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

2. Park and Go

Park And Go Zaventem

€ 79,00 per week / € 9,88 per dag

De meest voordelige parking in Brussels-Zaventem Airport is Park and Go. Daar reist u met een shuttlebus naar de luchthaven, welke op ongeveer 7 minuten afstand ligt. Let wel op dat het met wachttijden op kan lopen tot 15 á 30 minuten. Uw auto staat veilig geparkeerd en wordt 24 uur per dag bewaakt. Bij Park and Go kunt u zelf uw autosleutels meenemen op vakantie en het arkeerterrein en de services zijn 24/7 beschikbaar, dus u kunt op ieder moment uw auto parkeren of ophalen.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

3. Express Parking

Express Parking Zaventem

€ 80,00 per week / € 10,00 per dag

U kunt ervoor kiezen om overdekt te parkeren bij Express Parking voor een zeer voordelig tarief. Het ligt dichtbij de luchthaven, waardoor u in 5 minuten met de shuttlebus gebracht kunt worden naar de terminal. De parking is 24/7 geopend en wordt goed bewaakt door een parkeerwachter en beveiligingscamera's. Ook is er een wachtruimte met toilet aanwezig, indien u even moet wachten. 

  • Service: (On)overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

4. Reservation Zone Zaventem

Reservation Zone Parking Zaventem

€ 101,00 per week / € 12,63 per dag

U kunt via de website van Brussels Airport ook een officiële parkingplaats op loopafstand reserveren. Deze zijn echter wel een stuk duurder dan de parkingaanbieder op onze website. Lock Parking is één van deze officiële parkeerplaatsen van Brussels Zaventem Airport en ligt op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven. Deze parking is niet beveiligd en er zijn geen extra service mogelijkheden

 beschikbaar. Kijk voor meer informatie over Reservation Zone Parking in Zaventem eens naar dit blogbericht.

 

5. Lock Parking Zaventem

Lock Parking Zaventem

€ 131,00 per week / € 16,38 per dag

Ook Lock Parking Zaventem Airport is op loopafstand. U loopt in 2 minuten de vertrekhal in. U kunt uw elektrische auto opladen en het terrein is beveiligd. Hier staat echter wel een hoge prijs tegenover. Kijk voor meer informatie over Lock Parking in Zaventem eens naar dit blogbericht.

 

Vergelijk en reserveer eenvoudig een goedkope parking luchthaven Zaventem

De prijzen van parking bij Brussels Airport liggen vaak dicht bij elkaar en daarom is het goed om te vergelijken wat de parkeerterreinen precies aanbieden voor die prijs. Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina wordt het vergelijken eenvoudiger. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de transfertijd van parkeerterrein naar luchthaven minder dan 5 minuten is? Of wilt u graag uw sleutel meenemen op reis? Kies dan een parking met een korte transfertijd of waar sleutelbehoud mogelijk is. U wilt toch ook dat parkeren Zaventem goedkoop is? Vergelijk daarom de prijzen van diverse aanbieders via onze website.

Wilt u liever het gehele aanbod bekijken? Vul dan bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum in en klik op 'zoeken'. U krijgt dan het beschikbare aanbod te zien van parkeren bij de luchthaven van Brussel-Zaventem. Als u op 'uitgebreide info' drukt krijgt u meer informatie en kunt u de gewenste parkingplaats direct reserveren. Vul uw gegevens in, betaal online zonder reserveringskosten en u bent voorzien van een parkeerplaats voor uw reis!

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker