Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem

Top-5-frame3

Gaat u vanaf Brussels Airport, ook wel bekend als Zaventem luchthaven, op reis? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar goedkoop parkeren Brussels Airport. Wij vertellen u graag meer over parking Zaventem Airport en wat de meest voordelige opties zijn. Bent u benieuwd naar hoeveel het nu gemiddeld kost om te parkeren bij Zaventem Airport? Bekijk dan dit artikel over de parkeertarieven bij Brussel-Zaventem Airport.

U kunt ook direct het aanbod bekijken door bovenaan deze pagina uw vertrek- en retourdatum in te vullen en op 'zoeken' te klikken. Wij hebben alvast Brussel-Zaventem Airport voor u geselecteerd.

Top 5 Goedkoop parkeren bij Zaventem Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Holiday Inn

€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag

Shuttle
> 5 min

Reserveer

ECE Parking

€ 65,90 - week
€ 8,24 - dag

Shuttle
> 12 min

Reserveer

Star Parking

€ 79,00 - week
€ 9,88 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

Express Parking

€ 81,00 - week
€ 10,13 - dag

Shuttle
> 4 min

Reserveer

Bel Parking 

€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer


Wilt u gegarandeerd goedkoop parkeren bij Zaventem Airport? In bovenstaande tabel staan de 5 goedkoopste parkings Brussels Airport in een handig overzicht. Alle parkings zijn met shuttleservice. Dit betekent dat u zelf uw auto parkeert op het gereserveerde parkeerterrein en daarna met een gratis shuttleservice naar de luchthaven wordt gebracht.

Als u meer informatie wil over één van de bovenstaande parkings, kunt u op de desbetreffende naam in de tabel klikken of hieronder op de afbeelding of naam klikken. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking, maar ook foto's en klantreviews. Zo kunt u de juiste keuze maken voor een goedkope parking Zaventem die past bij uw voorkeuren.

 

1. Holiday Inn

Holiday Inn Zaventem Airport

€ 50,00 per week / € 6,25 per dag

Op de eerste plaats van goedkoop parkeren Zaventem staat Holiday Inn met een goed beveiligde parkingplaats. De parking is 24/7 geopend, maar er is enkel tussen 04:00 - 10:30 en tussen 18:00 - 23:40 een shuttleservice aanwezig. Buiten deze tijden dient u zelf op eigen kosten een taxi te nemen naar de luchthaven. De rit duurt ongeveer 5 minuten en u hoeft uw sleutel na het parkeren niet in te leveren.

  • Service: Onoverdekt met beperkte shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

2. ECE Parking

ECE Parking Zaventem Airport

€ 65,90 per week / € 8,24 per dag

De tweede parking is een shuttleservice en tevens een zeer goedkope parking Zaventem, namelijk ECE Parking. U parkeert zelf uw auto op het afgesloten buiten terrein en wordt vervolgens met de shuttlebus in 12 minuten naar de luchthaven gebracht. Tegen meerprijs kunt u tevens uw auto laten wassen en verder kunt 24 uur per dag gebruik maken van de shuttleservice.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

3. Star Parking

Star Parking Zaventem Airport

€ 79,00 per week / € 9,88 per dag

Bent u op zoek naar een goedkope parking Zaventem luchthaven met goede service? Dan bent u bij Star Parking aan het juiste adres! De shuttlebus brengt u na het parkeren in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven toe. De parking is 24 uur per dag geopend en de rit in de shuttlebus is inbegrepen in de prijs. Uw auto kan daarbij ook overdekt geparkeerd worden of tegen meerprijs gewassen worden.

  • Service: (On)overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

4. Express Parking

Express Parking Zaventem Airport

€ 81,00 per week / € 10,13 per dag

Shuttle parkeren Zaventem goedkoop in een overdekte parkeergarage doet u bij Express Parking. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, afgesloten en voorzien van camerabewaking. De shuttlebus brengt u na het parkeren in 5 minuten naar de luchthaven toe en indien u even moet wachten kunt u plaatsnemen in de wachtkamer met toilet. Tegen meerprijs kunt u uw wagen laten wassen tijdens uw reis.

  • Service: Overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

5. Bel Parking

Bel Parking Zaventem Airport

€ 110,00 per week / € 13,75 per dag

Wilt u graag overdekt parkeren met shuttleservice? Kies dan voor Bel Parking, want u parkeert hier standaard op een overdekte parkeerlocatie. Na het parkeren wordt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven gebracht. Het terrein is voorzien van camerabewaking welke 24 uur gecontroleerd wordt. Reist u met jonge kinderen? Dan is er op aanvraag een kinderzitje beschikbaar voor in de shuttlebus. Houdt er rekening mee dat de parking slechts geopend is tussen 06:00 tot 22:00.

  • Service: Overdekt met valetservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

Vergelijk en reserveer eenvoudig een goedkope parking luchthaven Zaventem

De prijzen van parking bij Brussels Airport liggen vaak dicht bij elkaar en daarom is het goed om te vergelijken wat de parkeerterreinen precies aanbieden voor die prijs. Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina wordt het vergelijken eenvoudiger. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de transfertijd van parkeerterrein naar luchthaven minder dan 5 minuten is? Of wilt u graag uw sleutel meenemen op reis? Kies dan een parking met een korte transfertijd of waar sleutelbehoud mogelijk is. U wilt toch ook dat parkeren Zaventem goedkoop is? Vergelijk daarom de prijzen van diverse aanbieders via onze website.

Wilt u liever het gehele aanbod bekijken? Vul dan bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum in en klik op 'zoeken'. U krijgt dan het beschikbare aanbod te zien van parkeren bij de luchthaven van Brussel-Zaventem. Als u op 'uitgebreide info' drukt krijgt u meer informatie en kunt u de gewenste parkingplaats direct reserveren. Vul uw gegevens in, betaal online zonder reserveringskosten en u bent voorzien van een parkeerplaats voor uw reis!

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in december 2022, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving