#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Nieuws 26 Nov 2018

Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem

Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem

Brussel Airport, ook wel Luchthaven Zaventem genoemd, is de grootste luchthaven van België. De prijzen van de officiële parkings zijn kenmerkend voor een grote luchthaven, deze prijzen liggen namelijk erg hoog! De prijzen variëren van ruim € 7 tot maar liefst € 20 per dag! In dit artikel zetten wij onze 5 goedkoopste parkings op een rijtje. Goedkoop parkeren Brussel Airport is bij ons ook écht goedkoop! Alle parkings in deze top 5 bieden Zaventem parking aan in de vorm van shuttle parking. Al onze getoonde prijzen zijn inclusief de shuttleservice!

1. Park Flug, € 38,80/8dagen, € 4,85/dag

Goedkoop parkeren Zaventem doe je bij Park Flug. De aanbieder Park Flug is de meest voordelige parking in deze lijst, samen met Sky Parking. Ondanks de lage prijs is de parking uitstekend beveiligd, heeft een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en biedt uitstekende service. De parking is daarnaast 24/7 geopend en u kunt kiezen voor de extra optie ‘sleutelbehoud’.

2. Sky Parking, € 38,80/8dagen, € 4,85/dag

Sky Parking is samen met Park Flug de gedeelde nummer 1 in deze lijst. Parking Zaventem goedkoop is hier net zo voordelig en ook hier lever je niks in op de gebieden van veiligheid, faciliteiten en service. U kunt altijd terecht bij Sky Parking, de parking is 24/7 geopend en u kunt als extra optie uw autosleutels meenemen op reis!

3. Holiday Inn, € 45,50/8dagen, € 5,69/dag

De nummer 3 maar eigenlijk runner-up in deze lijst is Holiday Inn. Dit hotel biedt naast slaapplekken ook parkeren Zaventem goedkoop aan. Uw auto staat uitermate veilig dankzij de aanwezige veiligheidsvoorzieningen. Er wordt daarnaast ruim voldoende aan faciliteiten en service geboden. LET OP: deze shuttlebussen van deze parking rijden volgens een vast rijschema, namelijk van 04:05-10:30 & 18:00-23:40.

4. Times Parking, € 58/dagen, € 7,25/dag

Op de vierde plaats in de lijst van goedkoop parkeren Luchthaven Zaventem staat Times Parking. Times Parking scoort de volle score op het gebied van veiligheid. Ook de geboden service en aanwezige faciliteiten scoren uitermate goed. De parking is 24/7 geopend en u kunt ervoor kiezen uw sleutels te behouden tijdens uw reis!

5. Aeropark1000, € 61,00/8dagen, € 7,63/dag

Laatste in de lijst maar nog steeds een goeie optie voor goedkoop parkeren Zaventem Luchthaven is Aeropark1000. U parkeert hier nog steeds zeer voordelig en levert niks in op service en betrouwbaarheid. Ook hier kunt u uw auto 24/7 kwijt en staat uw auto zeer veilig dankzij de aanwezige veiligheidsaspecten!

 

Vergelijk en Reserveer eenvoudig Zaventem Airport Parking

U ziet het, onze prijzen liggen vele malen lager dan de officiële airport parking en u levert niks in op de service en veiligheid van de parking! De getoonde prijzen in dit artikel zijn van de periode 10 december tot en met 17 december 2018. Parkeren Zaventem heeft u zo geregeld, u vult het juiste vliegveld en reisdata in en u ziet direct ons beschikbare aanbod. U heeft zeer eenvoudig een parkeerplaats gereserveerd en bent zo binnen enkele minuten voorzien van goedkoop parkeren Zaventem Vliegveld!

Bekijk nieuws-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )