Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

TOP 5 Goedkoop Parkeren Zaventem

Top-5-v2

De prijzen van de officiële parkings op Brussel Airport kunnen, zoals op iedere andere grote luchthaven, variëren van ruim € 7,- tot maar liefst € 25,- per dag! Parkeren op Brussel Airport is bij ons echt goedkoop én zonder dat u daarvoor aan kwaliteit inboet.
Alle parkings in de top 5 bieden hun voordelige parkeergelegenheden in combinatie met een shuttle- of valetservice. De getoonde prijzen zijn inclusief deze service.

 

TOP 5 Goedkope parkings Zaventem

Parkingper dag (€)*ParkeervormTransfertijdBeoordeling**
1. Park and Go475Shuttle6 min.-
2. AeroPark1000475Shuttle6 min.8,7/10
3. Express Parking1000Shuttle5 min.9,5/10
4. Sky Parking Shuttle^-Shuttle10 min.6,8/10
5. Sky Parking Valet^-Valet0 min.6,8/10

 

Als u meer te weten wilt komen over de bovenstaande parkings, klik dan op de naam in de tabel of scrol naar de korte beschrijvingen hieronder. Op de individuele pagina's van de parkeeraanbieders leest u meer over de parking, zoals de openingstijden, het adres, hoe het parkeren werkt en recente beoordelingen van mensen die u voorgingen.

U kunt ook de zoekfunctie bovenaan gebruiken om de goedkoopste parkeeropties op uw reisdata te vinden. Onze handige tool laat u eenvoudig sorteren en filteren op uw parkeervoorkeur, afstand tot de luchthaven, beoordelingen en andere opties, zodat u snel de juiste parking vindt.

Park And Go Zaventem1. Park and Go

€ 38,00 per week / € 4,75 per dag

De nummer één in ons rijtje goedkope parkings op Zaventem is de shuttleservice van Park And Go.
U parkeert hier voor slechts € 38,00 per 8 dagen zeer voordelig en levert daarbij niets in op service en betrouwbaarheid. Met een shuttleritje van slechts 6 minuten bent u na het parkeren binnen no-time op de luchthaven.
Bij Park and Go parkeert u uw auto 24/24 uur zeer veilig parkeren. Bovendien parkeer u uw wagen zelf en mag u uw autosleutels behouden en meenemen op reis.

 

Aeropark1000 Zaventem2. Aeropark1000

€ 38,00 per week / € 4,75 per dag

Voor € 38,00 per 8 dagen parkeert u tevens bij Aeropark1000. Deze parking vormt samen met Park And Go de nummer 1 goedkoop parkeren in Zaventem.
Op slechts 6 minuten van de luchthaven per shuttle is deze parking zeer gunstig gelegen. U hoeft enkel uw wagen af te leveren en bent binnen de kortste keren onderweg naar de luchthaven. 

 

Express Parking Zaventem3. Express Parking

€ 80,00 per week / € 10,00 per dag

Express Parking is de derde voordelige parking in de lijst, maar daarom zeker niet minder: een betrouwbare en de best beoordeelde parking op slechts 5 minuten afstand van de luchthaven.
Bovendien is deze 24/24 geopend en, niet te vergeten, overdekt. Als extraatje kunt u er uw auto laten wassen tijdens uw afwezigheid.

 

Sky Parking Shuttle Zaventem4. Sky Parking Shuttle

Tijdelijk niet beschikbaar

Aanbieder Sky Parking heeft zowel een shuttle- als een valetservice. Het parkeren in combinatie met de shuttle is vanzelfsprekend iets goedkoper.
Maar met het grote aantal extra's dat Sky Parking Zaventem bij zijn service biedt, is het daarmee zeker niet de minste!

 

Sky Parking Valet Zaventem5. Sky Parking Valet

Tijdelijk niet beschikbaar

Bij de valetdienst van Sky Parking kunt u alle faciliteiten verwachten die u bij de goedkopere parking met shuttleservice ook krijgt plus als handig extraatje dat u zelf naar de luchthaven rijdt en daar uw auto aflevert.
De professionele chauffeur van Sky Parking handelt het parkeren verder voor u af.

 

Vergelijk en reserveer eenvoudig de laagst geprijsde Zaventem parkings

Zoals u ziet zijn de tarieven van het private parkeeraanbod zeer gunstig en levert u niets in op service en veiligheid. Voordelig parkeren op Brussels Airport hebt u zo geregeld. U vult het juiste vliegveld en de reisdata in en u ziet direct ons beschikbare aanbod.

 

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in november 2020, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
** De beoordelingen zijn op basis van gemiddelde scores van klanten op het moment van schrijven (22-10-2020).
^ Vanwege COVID-19 is deze parking tijdelijk niet beschikbaar.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker