Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem

Top-5-frame3

Gaat u vanaf Brussels Airport, ook wel bekend als Zaventem luchthaven, op reis? Dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar goedkoop parkeren Brussels Airport. Wij vertellen u graag meer over parking Zaventem Airport en wat de meest voordelige opties zijn. Bent u benieuwd naar hoeveel het nu gemiddeld kost om te parkeren bij Zaventem Airport? Bekijk dan dit artikel over de parkeertarieven bij Brussel-Zaventem Airport.

U kunt ook direct het aanbod bekijken door bovenaan deze pagina uw vertrek- en retourdatum in te vullen en op 'zoeken' te klikken. Wij hebben alvast Brussel-Zaventem Airport voor u geselecteerd.

Overzicht van de goedkoopste parking bij Zaventem Airport
ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dag*ParkeervormTransfertijdOpeningstijden
1. Express Parking€ 93,00€ 11,63Shuttle5 min24/7
2. Park and Go€ 107,00€ 13,38Shuttle7 min24/7
3. Star Parking€ 110,00€ 13,75Shuttle7 min24/7
4. Aeropark1000€ 149,00€ 18,63Shuttle7 min24/7
5. Express Parking Valet€ 150,00€ 18,75Valet0 min24/7


Wilt u gegarandeerd goedkoop parkeren bij Zaventem Airport? In bovenstaande tabel staan de 5 goedkoopste parkings Brussels Airport in een handig overzicht. Alle parkings zijn met shuttleservice. Dit betekent dat u zelf uw auto parkeert op het gereserveerde parkeerterrein en daarna met een gratis shuttleservice naar de luchthaven wordt gebracht. Wilt u meer informatie over de shuttleservice bij de luchthaven van Brussel-Zaventem? Bekijk dan eens deze pagina over lang parkeren Zaventem Airport.

Als u meer informatie wil over één van de bovenstaande parkings, kunt u op de desbetreffende naam in de tabel klikken of hieronder op de afbeelding of naam klikken. Op deze pagina's vindt u meer informatie over de betreffende parking, maar ook foto's en klantreviews. Zo kunt u de juiste keuze maken voor een goedkope parking Zaventem die past bij uw voorkeuren.

 

1. Express Parking

Express Parking Zaventem Airport

€ 93,00 per week / € 11,63 per dag

Shuttle parkeren Zaventem goedkoop in een overdekte parkeergarage doet u bij Express Parking. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, afgesloten en voorzien van camerabewaking. De shuttlebus brengt u na het parkeren in 5 minuten naar de luchthaven toe en indien u even moet wachten kunt u plaatsnemen in de wachtkamer met toilet. Tegen meerprijs kunt u uw wagen laten wassen tijdens uw reis.

  • Service: Overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

2. Park and Go

Park and Go Zaventem Airport

€ 107,00 per week / € 13,38 per dag

De tweede shuttleservice en tevens een zeer goedkope parking Zaventem is Park and Go. Dit is de enige parking waarbij u na het parkeren uw eigen autosleutel mee mag nemen. Het terrein is omheind en er is tevens een wachtruimte aanwezig. Houdt wel rekening met extra kosten, zoals € 5,00 voor de shuttlebus en vanaf de vierde persoon € 8,00 per extra persoon.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

3. Star Parking

Star Parking Zaventem Airport

€ 110,00 per week / € 13,75 per dag

Bent u op zoek naar een goedkope parking Zaventem luchthaven met goede service? Dan bent u bij Star Parking aan het juiste adres! De shuttlebus brengt u na het parkeren in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven toe. De parking is 24 uur per dag geopend en de rit in de shuttlebus is inbegrepen in de prijs. Uw auto kan daarbij ook overdekt geparkeerd worden of tegen meerprijs gewassen worden.

  • Service: (On)overdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Meer info →

 

 

4. Aeropark1000

Aeropark1000 Zaventem

€ 149,00 per week / € 18,63 per dag

Op de vierde plaats van goedkoop parkeren Zaventem staat Aeropark1000 met een zeer nette en goed beveiligde parkingplaats. De parking is 24/7 geopend en wordt met persoonlijke bewaking en camera's heel goed in de gaten gehouden. Aeropark1000 hecht heel veel waarde aan receptie, netheid, veiligheid en klantgerichtheid. U zit op 7 minuten afstand van de luchthaven met de shuttlebus en er wordt geholpen met het plaatsen van de bagage in de shuttlebus.

  • Service: Onoverdekt met shuttleservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

5. Express Parking Valet

Express Parking Zaventem Airport

€ 150,00 per week / € 18,75 per dag

De eerste valetservice bij Brussel Airport is te boeken bij Express Parking Valet. Dit betekent dat u direct bij de terminal kunt uitstappen, waarna uw wagen voor u wordt geparkeerd. Deze parking beschikt over een overdekte parkeergarage die 24 uur per dag geopend is. Tegen meerprijs kan uw wagen ook gewassen worden tijdens uw reis.  

  • Service: Overdekt met valetservice
  • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

Vergelijk en reserveer eenvoudig een goedkope parking luchthaven Zaventem

De prijzen van parking bij Brussels Airport liggen vaak dicht bij elkaar en daarom is het goed om te vergelijken wat de parkeerterreinen precies aanbieden voor die prijs. Dankzij de handige tabel bovenaan de pagina wordt het vergelijken eenvoudiger. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de transfertijd van parkeerterrein naar luchthaven minder dan 5 minuten is? Of wilt u graag uw sleutel meenemen op reis? Kies dan een parking met een korte transfertijd of waar sleutelbehoud mogelijk is. U wilt toch ook dat parkeren Zaventem goedkoop is? Vergelijk daarom de prijzen van diverse aanbieders via onze website.

Wilt u liever het gehele aanbod bekijken? Vul dan bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum in en klik op 'zoeken'. U krijgt dan het beschikbare aanbod te zien van parkeren bij de luchthaven van Brussel-Zaventem. Als u op 'uitgebreide info' drukt krijgt u meer informatie en kunt u de gewenste parkingplaats direct reserveren. Vul uw gegevens in, betaal online zonder reserveringskosten en u bent voorzien van een parkeerplaats voor uw reis!

* De getoonde prijzen gelden op het moment van schrijven voor een periode van 8 dagen in augustus 2022, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker