#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
Bekijk beoordelingen

Easy Parking DUS Dusseldorf Airport

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Düsseldorf Airport, via onze website heeft u die eenvoudig gevonden. Bij Easy Parking DUS kunt u zoals de naam al doet vermoeden eenvoudig parkeren bij Düsseldorf Airport. Hier parkeert u in de vorm van valet parkeren, dit houdt in dat uw auto geparkeerd wordt door een chauffeur van Easy Parking DUS Dusseldorf Airport. Dit is de meest comfortabele vorm van parking Dusseldorf Airport. Uw auto staat op een parkeerplaats die meer dan uitstekend beveiligd is, alle relevante veiligheidsfaciliteiten zijn aanwezig. U kunt uw auto 24/7 parkeren en dit geldt ook voor de valet service. Het terrein is netjes geasfalteerd, verlicht en er is geen maximale doorrijhoogte.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, Düsseldorf, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Easy Parking DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Easy Parking DUS
Easy Parking DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 6.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valerie - 08-01-2018 "Mijn auto was behoorlijk vies van de binnenkant..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 08-01-2018 "Nooit meer, uur moeten wachten op de terugweg voor mijn auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Gutjens- 20-12-2017 "Parkeerplaats niet gezien maar auto zag er netjes uit bij terugkomst. Bij terugkomst even moeten wachten dus is aan te raden direct te bellen als je landt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Slegers- 19-12-2017 "Makkelijk, dichtbij prima service voor het geld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sanne Vieren- 19-12-2017 "Super relax op vakantie gekund. 24 euro voor 8 dagen is ook geen geld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe werkt het Parkeren bij Easy Parking DUS?

Benieuwd hoe het parkeren werkt bij Duseldorf Airport Easy Parking DUS? U rijdt direct naar de luchthaven, deze is te vinden op Flughafenstraße 120 te Düsseldorf. U neemt ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met Easy Parking Dus  om aan te geven hoe laat u arriveert. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat er een chauffeur voor u klaar staat bij aankomst. Na een inspectie van de auto wordt deze overgenomen en geparkeerd op de parkeerplaats. U wordt dus snel en eenvoudig geholpen! Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op en wordt uw auto teruggeleverd bij de luchthaven en zo kunt u vanaf hier weer op weg.

Beveiliging en Faciliteiten van de Parkeerplaats

Wanneer u kiest voor parking Easy Parking DUS dan staat uw auto op een parkeerplaats die van al onze veilgheidaspecten is voorzien. De parkeerplaats is afgesloten door omheining en een slagboom. Uw auto wordt 24/7 bewaakt dankzij de aanwezige camera’s, voertuig inspectie en 24-uursbewaking. Ondanks alles is het handig van tevoren te weten of uw auto schade items heeft en deze op de foto te zetten. Er kunnen natuurlijk altijd onverwachte dingen gebeuren en zo bent u goed ingedekt! U heeft tegens de mogelijkheid, tegen meerprijs, overdekt te parkeren. Zo is uw auto mooi beschermd tegen de elementen.

Parkeerervaringen en Reviews van de Parking

Wij zijn altijd benieuwd naar uw mening en uw parkeerervaringen. Zo weten wij nog beter wat we aanbieden en zo kunnen we de kwaliteit van onze website waarborgen. Iedere klant krijgt na afloop van het parkeren en de reis een uitnodiging om een review in te vullen. Hierin kunt u de parkeerplaats beoordelen en ons en andere  klanten precies vertellen hoe het parkeren ervaren wordt.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b