#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 4min reizen 4min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Flypa Dusseldorf Airport

Al jarenlang werkt Vliegen en Parkeren samen met de veelgeboekte parkeeraanbieder Flypa in Dusseldorf. Dat komt omdat zij beschikt over zowel een uitstekende shuttle- als valet parkeervorm. Wat dat inhoudt, leest u hieronder of op de pagina over parkeervormen. Het parkeren Dusseldorf Airport biedt talloze mogelijkheden. Het terrein van Flypa bevindt zich op slechts 4 minuten reisafstand van de terminal. De parking is een verlicht en geasfalteerd parkeerterrein met camera’s, een omheining en slagboom. Ook heeft u de optie om tegen een meerprijs van € 15 euro het overdekt parkeren te reserveren.  Er is geen maximale inrijdhoogte van toepassing wanneer u kiest voor onoverdekt parkeren. Dusseldorf Airport lang parkeren bij Flypa garandeert een goede en betrouwbare parkeerervaring!

Lees meer
Adres parkeerplaats Münsterstraße 384, 40470 Düsseldorf, Duitsland
Reistijd shuttle: 4min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flypa bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Flypa
Flypa wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geraldo Post- 20-12-2017 "Makkelijk parkeren en elektrisch laden ook mogelijk erg handig met mijn elektrische auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pleunie H- 19-12-2017 "Eerste keer dat we zoiets deden maar was erg gemakkelijk. ter plekke nog een kaartje meegekregen waar alles op stond dus kon ook niet mis gaan voor mij gevoel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard B- 19-12-2017 "Mooie parkeerlocatie zag er nog beter uit dan op de foto's. Iedereen bedankt voor de fijne service! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe gaat het parkeren in zijn werk bij Flypa?

Zoals hierboven genoemd is Flypa een veelgeboekte Dusseldorf Airport Parking. Dat komt omdat zij middels een goed- en snel werkende shuttle service het goedkoop parkeren Düsseldorf Airport mogelijk maken. Behalve goedkoop, zijn zij al jarenlang actief nabij vliegveld Dusseldorf en worden zij als betrouwbaar bestempeld door terugkerende klanten. Het is natuurlijk fijn als u een voordelige Dusseldorf parking luchthaven vindt, maar het is minstens zo belangrijk dat uw wagen veilig en betrouwbaar geparkeerd staat. Lees daarom ook altijd de beoordelingen en ervaringen van terugkerende klanten, zo maakt u een weloverwogen parking Dusseldorf keuze!

Vergelijk en reserveer via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren maken we graag alle Dusseldorf parkeren vliegveldopties voor u inzichtelijk. Wij begrijpen dat er ontzettend veel mogelijk is en u daardoor de bomen door het bos niet meer ziet. Via ons platform vergelijkt u eenvoudig en snel alle beschikbare parkings in uw reisperiode. Het enige wat u hoeft te doen is de luchthaven en de reisdata invoeren. Hierna gaan wij onafhankelijk en objectief op zoek naar de voordeligste parking voor uw reisperiode. Behalve de lage prijs, vinden we het ook belangrijk dat de parking voldoet aan uw reiswensen, zoals overdekt/onoverdekt parkeren en/of parkeren met sleutelbehoud. Vliegen en Parkeren gaat samen met u op zoek naar de persoonlijke parkingmatch! Wilt u graag een medewerker spreken of persoonlijk advies? Bel gerust onze gratis klantenservice. Wij helpen u graag op weg!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b