#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 3:00 - 1:00
  • 18min reizen 18min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!

ParkenFlughafenDUS Neuss + Sleutelbehoud

Parken Flughafen DUS op locatie Neuss is an sich al een zeer gunstige aanbieder. Zo ligt de parking op achttien minuten van de luchthaven, maar in de richting van België, dus rijdt u korter voor parkeren Dusseldorf luchthaven. Nu kunt u er bovendien ook kiezen voor ‘sleutelbehoud’. Dat houdt in dat u uw autosleutels meeneemt op reis en niet hoeft achter te laten bij aflevering van uw wagen. Alle andere diensten blijven gelijk: de parking is 24/24 geopend, goed verlicht en geasfalteerd, omheining en slagbomen, laadpalen en inclusief een wachtruimte en toiletten. Alle verdere informatie vindt u hier.

Lees meer
Adres parkeerplaatsLeuschstraße 4, 41460 Neuss, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parken Flughafen DUS Neuss + Sleutelbehoud bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b