Alle aanbieders vergelijken

 

Dit product is momenteel niet beschikbaar

VIP Parken Dusseldorf Airport

Heeft u ervoor gekozen om uw vliegreis te starten vanaf Dusseldorf Airport en zoekt u nog een parkeerplaats? U kunt uw auto onder andere parkeren bij VIP Parken. Deze parking voorziet u van een parkeerplaats bij Dusseldorf Airport van VIP Parken Dusseldorf met shuttleservice. Het parkeerterrein van VIP Parken bevindt zich op slechts 2 minuten van de luchthaven. U bent dus naast een eventuele wachttijd van maximaal 15 minuten nagenoeg geen extra reistijd kwijt. Het parkeerterrein van Dusseldorf VIP Parken is beveiligd middels camerabewaking en afgesloten middels een slagboom en omheining. 

Tegen meerprijs kunt u een overdekte parking reserveren. Zo is uw auto beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf. De parking is geopend van 03:00 - 00:00 dus houdt hier rekening mee indien u buiten deze tijd gebruik wil maken van de parking. Wilt u dat uw auto weer schoon is als u terugkomt, dan kunt u ervoor kiezen om tegen meerprijs uw auto te laten wassen. Dit is enkel te reserveren bij de parking zelf.

Alle voordelen van VIP Parken:

  • Shuttleservice inbegrepen
  • Overdekt parkeren mogelijk tegen meerprijs
  • Slechts 2 minuten transfertijd
Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
  • Altijd de laagste prijs
  • Binnen 2 minuten gereserveerd
  • Geen reserveringskosten

Hoe werkt het parkeren bij VIP Parken

Het parkeren bij VIP Parken werkt zeer eenvoudig. U ontvangt een uitgebreide beschrijving terug op de parkeervormen pagina of op uw reserveringsbevestiging, nadat u een reservering heeft gemaakt uiteraard. 

Dag van aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar het adres van VIP Parken, dit is op de Parsevalstraße 21, Düsseldorf 40468, Duitsland. Bij aankomst toont u uw reserveringsbevestiging en u ontvangt vervolgens verdere instructie. Na het parkeren wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht, dit gebeurt uiteraard zo snel mogelijk. 

Dag van terugkomst

Op de dag van terugkomst dient u zodra u uw koffers of reistassen in ontvangst heeft genomen telefonisch contact op te nemen met VIP Parkeren Dusseldorf. Men gaat er vervolgens voor zorgen dat u zo snel mogelijk wordt opgehaald vanaf het vliegveld en brengt u weer terug naar de parkeerplaats. 

 

Lees meer

Hoe wordt VIP Parken beoordeeld?

Wij kunnen u uiteraard alles zeggen over VIP Parken, van de parkeerservice tot aan de aanwezige faciliteiten. Onze klanten kunnen dit echter veel beter. Wij geven iedere klant namelijk de kans om zijn of haar ervaring te beoordelen en te delen op onze website. Niet alleen weten wij zo beter wat we aanbieden, ook u weet beter wat u kunt verwachten. 

Ook onze website kunt u na het maken van een reservering beoordelen. Zodra u een reservering heeft gemaakt ontvangt u een uitnodiging om uw ervaring van het vergelijkings- en boekingsproces te beoordelen. Wij zijn meer dan benieuwd naar uw mening!

 

Lees meer

Parkeren bij VIP Parken DUS in één overzicht

Soms is het fijn om alle informatie nog één keer samengevat te zien. Hieronder zie je dan ook de belangrijkste informatie over parkeren bij VIPParken Dusseldorf.

🚗 ParkeermethodeShuttleservice
↩️ Transfertijd2 minuten
🔑 SleutelbehoudNee
🕓 Openingstijden03:00 - 00:00
terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker
Timo pop up

Reserveren bij VIP Parken - Shuttle is niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen bij VIP Parken - Shuttle.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.

Het beschikbare parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport bekijken