#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 5:00 - 2:00
  • Shuttle Shuttle
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Auto wassen Auto wassen
  • Let op Let op!

1StopParking Eindhoven Airport

Als u gaat vliegen vanaf en parkeren bij Eindhoven Airport dan bent u bij 1StopParking direct de eerste keer aan het juiste adres. U wordt na het parkeren vanaf hun locatie te Veldhoven per shuttlebus in 8 minuten naar de luchthaven gebracht. In tegenstelling tot veel andere parkings, mag u bij luchthaven Eindhoven 1 Stop Parking uw autosleutels gewoon mee op reis nemen. De parking is iedere dag geopend van 05.00 tot 2.00 uur (slechts 3 uur gesloten).

De parkeerplaats van 1StopParking heeft op bijna alle vlakken een ✔️ : er is 24-uursbewaking en camerabewaking, omheining en een slagboom. Daarnaast geldt er geen maximale doorrijhoogte, is de parking bestraat/geasfalteerd en verlicht en is er een wachtkamer met toilet aanwezig. Zoals gezegd mag u uw autosleutels behouden, krijgt u bij pech starthulp en de medewerkers van 1Stop helpen u een handje met uw zware bagage. Tegen een meerprijs kunt u er uw wagen laten wassen (ter plaatse betalen).

 

Lees meer
Adres parkeerplaats Habraken 2601-2605, 5507 TR Veldhoven, Nederland
Reistijd shuttle: 8min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met 1StopParking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Hoe werkt het parkeren met shuttle bij 1StopParking?

Net als bij vrijwel iedere andere shuttleparking rijdt u bij 1StopParking Eindhoven rechtstreeks naar de parkeerplaats om daar eigenhandig uw wagen te parkeren. Het adres is Habraken 2601-2605, 5507 TR Veldhoven in Nederland, op slechts 8 minuten rijden van luchthaven Eindhoven. Bij 1StopParking draait u uw auto zelf op slot en neemt u de sleutels mee op reis. Niemand hoeft er tijdens uw afwezigheid mee te rijden.

Na het parkeren meldt u zich bij de receptie en wordt u zo snel mogelijk per shuttlebus naar de vertrekhallen gebracht. Meestal hoeft u niet langer dan enkele minuten te wachten, maar houd in totaal voor het parkeren in uw planning rekening met een half uur.

Zodra u na uw reis weer terug in Nederland bent en uw bagage van de band hebt gehaald, belt u de medewerkers van 1 Stop Parking op het telefoonnummer op uw reserveringsbevestiging. Zij komen u dan zo snel mogelijk weer ophalen op de plek waar ze u hebben achtergelaten (tenzij van tevoren of telefonisch anders overeengekomen).

 

Laat van u horen over 1StopParking

Iedereen die via ons een parkeerplaats reserveert, krijgt na afloop de gelegenheid om deze te beoordelen. Zo kunt u niet alleen aan de hand van de recensies van de klanten voor u een overwogen keuze maken, maar zal uw beoordeling van 1StopParking Eindhoven Airport ook bijdragen aan de transparantie en eerlijkheid van ons platform in de toekomst.

U krijgt direct na het reserveren eerst de kans om het reserveringsproces en uw ervaring met ons een cijfer te geven. Vervolgens krijgt u na uw reis opnieuw een uitnodiging om ons te vertellen over uw ervaring met de parking.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b