#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

EazzyPark Valet Eindhoven Airport

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige én betrouwbare valet parkeerplaats rondom Eindhoven Airport dan bent u bij EazzyPark Valet Eindhoven aan het juiste adres. De parkeerplaats biedt naar de shuttleservice ook valet service aan. Hierbij overhandigt u uw auto direct bij de luchthaven aan een chauffeur van Eazzy Park Valet Eindhoven. De chauffeur zal vervolgens uw auto parkeren op de parkeerplaats, zo gemakkelijk kan Airport Eindhoven parkeren zijn! EazzyPark wordt uitstekend beoordeelt door onze klanten, u kunt hier dus met een gerust hart parkeren.

Lees meer
Contactlocatie Valet Luchthavenweg 61, Eindhoven
Adres parkeerplaats Ekkersrijt, Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met EazzyPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over EazzyPark Valet
EazzyPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Auto afdragen dichtbij de luchthaven en dus niet ver hoeven lopen is ideaal. Prima service ook."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ger Verdonschot- 19-12-2017 "Was even wachten op de terugweg maar vriendelijk ontvangen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel S- 19-12-2017 "2 keer prima optijd en duidelijke afspraken met het instorten van de parkeergarage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe werkt valet parkeren bij EazzyPark?

Valet parkeren wordt zeer goed gewaardeerd door onze klanten, dit is met name dankzij het gemak en tijdsbesparing die het oplevert. Op de dag van parkeren rijdt u namelijk direct naar de luchthaven, neem 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met EazzyPark Valet Eindhoven. U kunt het telefoonnummer vinden op de reserveringbevestiging die u van ons krijgt via de mail. De chauffeur van de parking zal uw auto overnemen en u kunt uw reis vervolgen, direct bij de luchthaven. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op en uw auto zal teruggebracht worden naar de luchthaven. Zo kunt u hier direct weer instappen en makkelijk uw reis vervolgen!

Veiligheid, faciliteiten en service van de parkeerplaats

Wanneer u kiest voor valet parkeren dan wilt u natuurlijk ook weten waar uw auto geparkeerd wordt en of deze parkeerplaats goed beveiligd wordt. De parkeerplaats voorziet u van 24-uurs bewaking, voertuig inspectie, er hangen camera’s en de parkeerplaats is afgesloten dankzij omheining en een slagboom. Het terrein is daarnaast netjes verlicht en de chauffeur van Eazzy Park Valet Eindhoven Airport zal u netjes helpen met uw bagage tijdens het parkeerproces.

Ervaringen en reviews van onze klanten

Wij voorzien u graag van alle informatie over Eindhoven Airport EazzyPark Valet, onze klanten kunnen dit echter nog veel beter! Zij maken immers mee hoe EazzyPark Eindhoven te werk gaat en hoe het gehele parkeerproces ervaren wordt. Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar uw ervaring, daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze website waarborgen en kunnen we iedere reiziger zo goed mogelijk van informatie voorzien!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )