#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04 - 00
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

EazzyPark Valet Eindhoven Airport

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige én betrouwbare valetparking bij Eindhoven Airport, dan bent u bij EazzyPark Valet Eindhoven aan het juiste adres. De parkeerplaats biedt naast de shuttleservice ook valetdiensten aan. Hierbij overhandigt u uw auto direct bij de luchthaven aan een chauffeur van Eazzy Park Valet Eindhoven. De chauffeur zal vervolgens uw auto op de parking parkeren. Zo gemakkelijk kan Airport Eindhoven parkeren zijn! EazzyPark wordt uitstekend beoordeeld door onze klanten. Ze bezitten onder andere een 'videostraat' om uw voertuig op eventuele bestaande schade te inspecteren, 24-uursbewaking inclusief camera's, een omheind, geasfalteerd en verlicht terrein zonder maximale doorrijhoogte en met een wachtruimte met toiletten. Met een gerust hart parkeren kan bij EazzyPark!

Lees meer
Contactlocatie Valet Luchthavenweg 61, Eindhoven
Adres parkeerplaats Ekkersrijt, Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met EazzyPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over EazzyPark Valet
EazzyPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Auto afdragen dichtbij de luchthaven en dus niet ver hoeven lopen is ideaal. Prima service ook."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ger Verdonschot- 19-12-2017 "Was even wachten op de terugweg maar vriendelijk ontvangen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel S- 19-12-2017 "2 keer prima optijd en duidelijke afspraken met het instorten van de parkeergarage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe werkt valetparkeren bij EazzyPark?

Valet parkeren wordt zeer goed gewaardeerd door onze klanten, dit is met name dankzij het gemak en tijdsbesparing die het oplevert. Op de dag van parkeren rijdt u namelijk direct naar de luchthaven, neem 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met EazzyPark Valet Eindhoven. U kunt het telefoonnummer vinden op de reserveringbevestiging die u van ons krijgt via de mail. De chauffeur van de parking zal uw auto overnemen en u kunt uw reis vervolgen, direct bij de luchthaven. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op en uw auto zal teruggebracht worden naar de luchthaven. Zo kunt u hier direct weer instappen en makkelijk uw reis vervolgen!

Ervaringen en reviews van onze klanten

Wij voorzien u graag van alle informatie over Eindhoven Airport EazzyPark Valet, onze klanten kunnen dit echter nog veel beter! Zij maken immers mee hoe EazzyPark Eindhoven te werk gaat en hoe het gehele parkeerproces ervaren wordt. Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar uw ervaring, daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze website waarborgen en kunnen we iedere reiziger zo goed mogelijk van informatie voorzien!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b