#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Hamburg Airport

De officiële naam van deze Duitse vlieghaven is Hamburg Airport Helmut Schmidt. Tegenwoordig wordt het in de volksmond slechts Hamburg Airport genoemd. Hamburg Airport is een van de grotere internationale Duitse vlieghavens en zeer aantrekkelijk wanneer u op zoek bent naar voordelige en verre vluchten. Hamburg is de een na grootste stad van Duitsland en ligt op ongeveer 8,5 kilometer afstand van de luchthaven. Wanneer u op vliegreis gaat via Hamburg dan dient u waarschijnlijk een parkeerplaats te reserveren voor uw auto en daar helpen wij u graag een handje bij!

Vanaf Hamburg Airport vertrekken jaarlijks maar liefst 20 miljoen reizigers, dus u kunt wel begrijpen dat het een drukke luchthaven is. Dit geldt niet alleen voor de luchthaven zelf maar ook voor het parkeren eromheen. Via onze website vindt u eenvoudig het beschikbare parkeeraanbod. Dit parkeeraanbod bestaat uit parkings die nabij de luchthaven gevestigd zitten en daardoor zeer scherpe tarieven kunnen hanteren. U heeft al binnen enkele minuten uw ideale parking gevonden en een Hamburg Airport parking gereserveerd!

Open aanbiederlijst
Adres Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Hamburg Airport

Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.

De verschillende parkeervormen bij Hamburg Airport

Het parkeren Hamburg Airport is mogelijk op drie manieren. U kunt ervoor kiezen om zonder reservering rechtstreeks naar de luchthaven te rijden en uw wagen te parkeren op het vliegveld zelf. Hier betaalt u echter de hoofdprijs. Gelukkig bieden aanbieders rondom het vliegveld een voordelig alternatief aan, namelijk: Het valet en shuttle parkeren.

Parkeeraanbieders met valet service

  • PMS Park & Fly beschikt over een uitstekende valet dienst. De parking is 24 uur per dag geopend en u kunt hier tegen een meerprijs van € 15 euro uw auto overdekt parkeren.
  • Stop Park & Fly biedt een luxe parkeerservice aan, want hier parkeert u namelijk overdekt. Bovendien is er zelfs te mogelijkheid om voor € 30 eur extra uw auto te laten wassen.

Parkeeraanbieders met shuttle service

  • Parkhalle Norderstedt wordt al jarenlang goed beoordeeld door onze klanten. De transfer tijd tot aan het vliegveld bedraagt 16 minuten én deze Parking Hamburg biedt de mogelijkheid tot sleutelbehoud.
  • Classic Parking is dagelijks geopend van 03:00 tot 00:00 en biedt de shuttle parkeervorm aan. De reistijd tot aan Hamburg Airport bedraagt slechts 11 minuten.

Parking Hamburg

Het parkeren op de luchthaven is tevens mogelijk op 6 locaties. Het vreemde aan deze parkeergelegenheden is dat hoe lager de P-locatie in cijfer, hoe hoger de tarieven. Alles over de officiële parkeerproducten vindt u hieronder terug.

  • P1 kost slechts € 26 euro per dag en hierbij parkeert u op circa 150m vanaf terminal 1.
  • P4 is de duurste parking Hamburg en dat komt omdat deze direct tegenover de terminals gelegen is.
  • P8 en P9 zijn het meest geschikt om lang te parkeren, omdat zij slechts € 71 euro per week kosten.

Overige voordelen van parkeren luchthaven Hamburg

Vliegveld Hamburg is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. In 2008 werd er namelijk een tunnel aangelgd vanaf Hamburg-Ohlsdorf en daarmee werd het vliegveld aangesloten op de S-Bahn van Hamburg stad. Komt u met de auto? Volg dan de B433 die aansluit op de A7 vanuit Nederland. Het vliegveld van Hamburg beschikt over 6 locaties, waarvan er drie kort zijn uitgelegd hierboven.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b