#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 06:00 - 23:00
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Blue Valet Charles de Gaulle Airport

Blue Valet is een valet parkeeraanbieder gelegen nabij de luchthaven van Parijs, Roissy Charles de Gaulle Airport. Hier parkeert u, verrassend genoeg, in de vorm van valet parking. Blue Valet Roissy en de bijbehorende serivces zijn beschikbaar van 06:00 tot 23:00, let dus op dat Charles de Gaulle Airport parking hier niet geschikt is voor wanneer u ’s nachts vliegt. De parkeerplaats is op het gebied van veiligheid voorzien van de volgende aspecten: 24-uurs bewaking, voeruit inspectie, camera’s, omheining en een slagboom. Het terrein heeft geen maximale inrijhoogte en is netjes geasfalteerd. Tijdens het parkeren wordt uw auto geïnspecteerd en u wordt netjes geholpen met uw bagage. U kunt eenvoudig alle voorzieningen doornemen en direct een parkeerplaats reserveren, zo kunt u met een onbezorgd gevoel aan uw reis beginnen!

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Blue Valet Roissy bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Het Parkeerproces bij Blue Valet

Valet parkeren is een zeer eenvoudige en snelle parkeervorm. U rijdt direct naar de luchthaven, u neemt 30 minuten voor aanvangst telefonisch contact op met Roissy Blue Valet, zo wordt ervoor gezorgd dat er een chauffeur klaar staat bij aankomst. Let op dat Blue Valet Roissy CDG Airport wellicht geen Nederlandse sprekende werknemers aanwezig heeft. Ze hebben echter wel ervaring met Nederlandse reizigers en Engels spreken is dan ook geen probleem. Bij terugkomst belt u de parking weer en zij komen direct richting het vliegveld met uw auto. U krijgt dus uw auto weer terug bij de luchthaven en u kunt vanuit hier direct door!

Onze Klantreviews en Beoordelingen

Parijs ligt niet om de hoek, daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat u wel wat informatie wil hebben voor u hier uw auto parkeert. Niemand kan u beter vertellen over Charles de Gaulle Blue Valet dan onze klanten. Zij hebben het namelijk zelf ervaren en kunnen op basis van hun parkeerervaring precies vertellen wat u kunt verwachten. Laat u dus informeren en wellicht inspiren dankzij onze klantreviews.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b