#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Holiday's Park Charles de Gaulle Airport

Holiday's Park CDG is een beveiligde parking op 15 minuten van de Parijse luchthaven.

U kunt er 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor een onoverdekte of overdekte Charles de Gaulle parking. De parkeerplaats is volledig omheind en voorzien van camera's, slagbomen en verlichting.

Daarnaast kunt u er tegen betaling uw auto tijdens uw afwezigheid laten wassen. Dit dient u ter plaatse aan te vragen.

Lees meer
Adres parkeerplaats1 Rue du Mesnil, 77230 Moussy le Vieux, Frankrijk
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Holiday's Park bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Parkeren bij Holiday's Park Roissy: hoe werkt dat?

Op de dag dat uw reservatie aanvangt, rijdt u naar het adres van Holiday's Park (5 Chemin du Moulin de Tussac, 77230 Nantouillet - France). Een half uur voor aankomst neemt u telefonisch contact op om hen van uw komst te verwittigen. Op vertoon van de reservatiebevestiging die u van ons hebt gekregen, parkeert u uw wagen.

Bij terugkomst telefoneert u na de landing direct weer met de parking via hetzelfde nummer. Daarna haalt een medewerker van Holiday's Park CDG u weer op.

Uw mening telt: beoordeel Holiday's Park Parijs

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij Holiday's Park op Parijs-Charles de Gaulle Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b