• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Cologne Airport

Keulen Airport is een steeds populairder wordende luchthaven. Steeds meer reizigers kiezen ervoor om via Keulen Airport te reizen. Iedereen die op vliegreis gaat heeft hoogstwaarschijnlijk ook een parking nodig. Een parkeerplaats bij Cologne Airport regelt u eenvoudig via onze website! De prijzen van de officiële parkeerplaatsen van Köln Airport liggen namelijk vele malen hoger dan die van het externe parkeeraanbod rondom de luchthaven. Doordat wij deze aanbieders allemaal op één platform hebben kunt u een weloverwogen keuze maken en heeft u altijd een betrouwbare parkeerplaats!

Wanneer u op reis gaat via Keulen Airport, dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een parking rondom de luchthaven. Via Vliegen en Parkeren vindt u zeer eenvoudig het beschikbare parkeeraanbod en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. U heeft binnen enkele minuten een Koln Airport parking gereserveerd! Zo kunt u met een lekker gevoel op reis gaan en u bespaart gegarandeerd!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

De parkeermogelijkheden rondom Keulen-Bonn

Wanneer u op zoekt bent naar een parking Koln Airport dan is het goed om te weten dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. U kunt parkeren in combinatie met een shuttleservice, valetservice op op loopafstand. Alle tarieven op onze website zijn inclusief deze services.

Plan_Parking_Airport_Cologne

Shuttle parking mogelijkheden

Wilt u het parkeren luchthaven Keulen combineren met een shuttleservice, dan zijn er veel mogelijkheden. Dit is daarnaast de meest voordelige parkeervorm rondom Keulen Airport.

Parkeren op loopafstand

Wellicht wel de meeste eenvoudige manier van parking Keulen Airport is het parkeren op loopafstand. U rijdt de parkeerplaats op, vaak middels kentekenherkenning, en u kunt vanuit daar te voet naar de luchthaven. Dit kan enkel bij de officiële parkeerplaatsen van Keulen-Bonn.

Ontdek de parkeermogelijkheden

De voordelen van reizen via Keulen Airport

Keulen Airport is wellicht niet een voor de hand liggende vlieghaven. Toch kan het zeer interessant zijn vanaf Keulen uw vliegreis te starten en te eindigen.

De kans dat u een voordelige vlucht boekt is zeer aanwezig. Er vertrekken namelijk veel vluchten naar spectaculaire bestemmingen tegen scherpe tarieven. Dit heeft te maken met de voordelige vluchtmaatschappijen die er gevestigd zitten zoals Ryanair.

De parkeerplaatsen zijn stukken voordeliger dan de parkeerplaatsen bij de grote Belgische of Nederlandse vlieghavens. Keulen Airport parking kan voor een week in het hoogseizoen al voor een paar tientjes. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden dus zult altijd een parking vinden die aan uw specifieke wensen voldoet.

Extra nuttige informatie

Alle regels en afspraken vindt u in onze algemene voorwaarden

Wij hebben alles rondom Keulen onderzocht in ons artikel Parkeertarieven Keulen Airport

Wij hebben een lijst gemaakt van de meest voordelige parkings in ons artikel Top 4 Goedkoop Parkeren Cologne Airport

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker