#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Cologne Airport

Keulen Airport is een steeds populairder wordende luchthaven. Steeds meer reizigers kiezen ervoor om via Keulen Airport te reizen. Iedereen die op vliegreis gaat heeft hoogstwaarschijnlijk ook een parking nodig. Een parkeerplaats bij Cologne Airport regelt u eenvoudig via onze website! De prijzen van de officiële parkeerplaatsen van Köln Airport liggen namelijk vele malen hoger dan die van het externe parkeeraanbod rondom de luchthaven. Doordat wij deze aanbieders allemaal op één platform hebben kunt u een weloverwogen keuze maken en heeft u altijd een betrouwbare parkeerplaats!

Wanneer u op reis gaat via Keulen Airport, dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een parking rondom de luchthaven. Via Vliegen en Parkeren vindt u zeer eenvoudig het beschikbare parkeeraanbod en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. U heeft binnen enkele minuten een Koln Airport parking gereserveerd! Zo kunt u met een lekker gevoel op reis gaan en u bespaart gegarandeerd!

Open aanbiederlijst
Adres Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Cologne Airport

Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.
Aanbieders bij Cologne Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.4/10, gebaseerd op 11 reviews.

De parkeermogelijkheden rondom Keulen-Bonn

Wanneer u op zoekt bent naar een parking Koln Airport dan is het goed om te weten dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. U kunt parkeren in combinatie met een shuttleservice, valetservice op op loopafstand. Alle tarieven op onze website zijn inclusief deze services.

Shuttle parking mogelijkheden

Wilt u het parkeren Luchthaven Keulen combineren met een shuttleservice, dan zijn er veel mogelijkheden. Dit is daarnaast de meest voordelige parkeervorm rondom Keulen Airport.parkeermogelijkheden cologne airport

  • Parkshuttle24 is zoals de naam al doet vermoeden 24/7 geopend, dit geldt voor zowel de parkeerplaats als de service. De reistijd naar de luchthaven bedraagt ongeveer 8 minuten.
  • ParkTime is een voordelige parkeeraanbieder met een nette parkeerplaats. Hier parkeert u op ongeveer 15 minuten van de luchthaven en is 24/7 beschikbaar.

Valet parking mogelijkheden

Parking Luchthaven Keulen in combinatie met valetservice is een gemakkelijke en snelle parkeeroptie. U overhandigt uw auto aan een chauffeur van de parking die uw auto vervolgens parkeert.

  • Park Shuttle/Valet is een van de meeste voordelige valet opties. U kunt hier 24/7 terecht en de parkeerplaats riant voorzien van alle relevante veiligheids- en service faciliteiten.
  • Sky Autopark is een voordelige valet parking. Hier kunt u 24/7 parkeren en genieten van de services, u kunt zelfs kiezen voor extra services als het wassen van uw auto.

Parkeren op loopafstand

Wellicht wel de meeste eenvoudige manier van parking Keulen Airport is het parkeren op loopafstand. U rijdt de parkeerplaats op, vaak middels kentekenherkenning, en u kunt vanuit daar te voet naar de luchthaven. Dit kan enkel bij de officiële parkeerplaatsen van Keulen-Bonn.

  • P1 Cologne is de duurste parkeeroptie. De parkeerplaats ligt direct bij terminal 1 en biedt plaats aan 1.120 auto’s.
  • P2 Cologne is net als P1 fors aan de prijs, maar een stuk beter betaalbaar. Hier kunnen 4.699 auto’s geparkeerd worden en ligt direct bij terminal 2.
  • P3 Cologne is de meest voordelige officiële parkeeroptie. Hier kunnen maar liefst 6.621 auto’s geparkeerd worden.
  • PN Cologne is qua tarieven vergelijkbaar aan P2, echter is er hier geen maximale hoogte voor uw auto. Deze parkeerplaats heeft slechts plaats voor 68 auto’s.

De voordelen van reizen via Keulen Airport

Keulen Airport is wellicht niet een voor de hand liggende vlieghaven. Toch kan het zeer interessant zijn vanaf Keulen uw vliegreis te starten en te eindigen.

De kans dat u een voordelige vlucht boekt is zeer aanwezig. Er vertrekken namelijk veel vluchten naar spectaculaire bestemmingen tegen scherpe tarieven. Dit heeft te maken met de voordelige vluchtmaatschappijen die er gevestigd zitten zoals Ryanair.

De parkeerplaatsen zijn stukken voordeliger dan de parkeerplaatsen bij de grote Belgische of Nederlandse vlieghavens. Keulen Airport parking kan voor een week in het hoogseizoen al voor een paar tientjes. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden dus zult altijd een parking vinden die aan uw specifieke wensen voldoet.

Extra nuttige informatie

Alle regels en afspraken vindt u in onze algemene voorwaarden

Wij hebben alles rondom Keulen onderzocht in ons artikel Parkeertarieven Keulen Airport

Wij hebben een lijst gemaakt van de meest voordelige parkings in ons artikel Top 4 Goedkoop Parkeren Cologne Airport

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b