#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Cologne Airport

Keulen Airport is een steeds populairder wordende luchthaven. Steeds meer reizigers kiezen ervoor om via Keulen Airport te reizen. Iedereen die op vliegreis gaat heeft hoogstwaarschijnlijk ook een parking nodig. Parking Cologne Airport regelt u eenvoudig via onze website! De prijzen van de officiële parkeerplaatsen van Köln Airport liggen namelijk vele malen hoger dan die van het externe parkeeraanbod rondom de luchthaven. Doordat wij deze aanbieders allemaal op één platform hebben kunt u een weloverwogen keuze maken en heeft u altijd een betrouwbare parkeerplaats!

Wanneer u op reis gaat via Keulen Airport, dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een parking rondom de luchthaven. Via Vliegen en Parkeren vindt u zeer eenvoudig het beschikbare parkeeraanbod en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. U heeft binnen enkele minuten een Koln Airport parking gereserveerd! Zo kunt u met een lekker gevoel op reis gaan en u bespaart gegarandeerd!

Adres Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis!

U wilt natuurlijk met een onbezorgd gevoel op reis gaan, dit kunt u versterken door van tevoren een parkeerplaats te reserveren. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan en u bespaart nog geld ook! Parking Luchthaven Keulen werkt zeer eenvoudig. U vult simpelweg het juiste vliegveld en de juiste reisdata in en u ziet vervolgens direct ons beschikbare aanbod. U kunt het aanbod rustig doornemen en uw gewenste parking direct reserveren. U ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging waarop alle informatie netjes staat vermeld. U dient deze bevestiging goed te bewaren want u laat deze zien bij de parking als bewijs van reservering. U kunt shuttle parkeerplaats doorgaans tot 2 uur van tevoren reserveren en valet parkeerplaatsen tot 12 uur van tevoren. Dit kan per parking variëren!

Parkeervormen bij Cologne Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar deluchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Via onze website vindt u vier verschillende parkeervormen. De meest gebruikte parkeervormen rondom vliegvelden zijn shuttle parking en valet parking. Shuttle parking is de meest voorkomende vorm van lang parkeren Keulen Airport. Hierbij wordt u door een shuttlebus opgehaald van de parking en naar vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u weer opgehaald van het vliegveld en naar de parking gebracht. Valet parking Keulen Airport wordt uitgevoerd met behulp van een chauffeur. U rijdt naar het vliegveld en bij aankomst staat er een chauffeur van de parking voor u klaar. Deze chauffeur neemt uw auto over en parkeert hem op de parkeerplaats van de parking. U kunt simpelweg uw reis vervolgen en u bent al op de luchthaven, hoe bedoel je comfortabel!

Timo

De Voordelen van Reserveren via Vliegen en Parkeren

Niet alleen zijn de tarieven van onze parkeeraanbod laag, het aanbod is ook zeer betrouwbaar! Wij werken alleen samen met parkings die gecontroleerd zijn op basis van veiligheid, faciliteiten en service. Enkel de parkings die voldoende scoren op alle drie de aspecten worden toegevoegd op onze website. Heeft u vragen over ons, over parking Koln Airport of andere zaken? Maak dan gebruik van onze gratis klantenservice! Wij staan u, binnen onze contacturen, graag te woord! Bekijk ook eens onze FAQ-pagina, wellicht vindt u hier al het antwoord op uw vraag!

Betrouwbaar

Wij werken enkel samen met betrouwbare parkings die u de beste parkeerdeal kunnen aanbieden. Wij zijn al sinds 2013 fulltime actief in de parkeerbranche en hierdoor weten wij alles over parkeren Luchthaven Keulen. Wij werken met een gekoppeld systeem dus wij weten precies hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn!

Onafhankelijk

De samenwerking met de parkings zijn op een objectieve basis. Wij presenteren alle informatie dus gebasseerd op feiten en zo transparant mogelijk. Dit wordt versterkt door de klantreviews en parkeerervaring die u kunt bekijken en lezen van onze klanten!

Laagste Prijs

U wilt natuurlijk zo min mogelijk geld uitgeven aan een parkeerplaats. Daarom willen wij de prijzen zo laag mogelijk houden en daarom zoeken wij wekelijks naar de laagste online tarieven en passen onze prijzen naar deze laagste tarieven aan, dat is onze laagste prijsgarantie!

Veilige Reservatie

Uw reservatie en betaling zijn bij ons in veilige handen. Wij werken namelijk samen met Multi SafePay, dit is de bekenste payment provider die er is! Ook is onze website voorzien van een SSL-certificaat en dus uitstekend beveiligd.

Reviews en Ervaringen van het parkeren bij Cologne Airport

Wij vinden de meningen en ervaringen van onze klanten ontzettend belangrijk. Daarom krijgt iedere klant een uitnodiging tot het invullen van een review. Hier kunt u de parkeeraanbieder en de ervaring van het parkeren beoordelen en ook delen met onze klanten!

Ideal Parken
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park and Fly
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Sky Autopark
Beoordeling
9.1 Top!
Park Shuttle/Valet
Beoordeling
7.8 Goed
Cologne Airport

Parkeren bij Cologne Airport, Locaties en Tarieven

Keulen Airport ligt natuurlijk niet om de hoek, daarom snappen wij het dat u wellicht weinig weet over deze luchthaven en het parkeren rondom deze luchthaven. Wij vertellen u graag alles over Keulen Airport en de bijbehorende parkeermogelijkheden. In de afbeelding aan de rechterzijde ziet u een schematische weergaven van alle officiële parkeermogelijkheden van Keulen Airport. Parking Keulen Airport kan zoals u ziet op verschillende manieren, alle mogelijkheden zijn direct bij of in de buurt van de luchthaven. Goed om te weten is dat hoe dichterbij u parkeert u meer betaalt.

Wanneer u een voordeliger en net zo betrouwbaar aanbod zoekt dan hoeft u enkel Cologne Airport en uw reisdata te selecteren op onze website. Vervolgens wordt direct het beschikbare aanbod getoond en kunt u dit eenvoudig vergelijken. U kunt uw gewenste parking vervolgens direct reserveren, dit is al binnen enkele minuten gedaan! U bespaart gegarandeerd en bent eenvoudig voorzien van Keulen Airport parking.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )