Parking Cologne Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Cologne Airport en boek simpelweg uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
terminal illustration
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Keulen Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parking.

Wanneer u vliegt vanaf Cologne Airport, is de kans groot dat u ook een parking zoekt om uw auto te parkeren. De locatie van Keulen Bonn Airport is niet heel ver van België af, vanaf Luik is het iets minder dan 2 uur rijden. Wanneer u een parking Keulen Airport wilt, kunt u kiezen uit zowel officiële als onofficiële parkings kiezen. 

Wij bieden u een handige vergelijkingstool om de onofficiële parkings te vergelijken en voor een zeer voordelige prijs te reserveren. Bovenaan deze pagina kunt u uw reisdata selecteren en op ‘zoeken’ klikken. Hierna laten wij u de beste opties zien voor parking airport Koln. Bent u benieuwd naar de meest voordelige parkeerplaatsen in Keulen? Bekijk dan ons artikel over de Top 5 Goedkoop parkeren Cologne Airport.

 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden rondom Keulen-Bonn Airport

Als u opzoek bent naar een parking luchthaven Keulen dan heeft u meerdere opties. U kunt via de website van de luchthaven zelf een officiële parking boeken op loopafstand. Deze zijn wel erg prijzig en daardoor niet altijd geschikt voor lang parkeren. Wij hebben in ons assortiment meerdere parkeeraanbieders die parkeren met shuttle- of valetservice aanbieden. Wilt u meer lezen over parkeren rondom Keulen-Bonn Airport? Bekijk dan de lang parkeren Cologne pagina.

Shuttleservice houdt in dat u uw eigen auto parkeert op het parkeerterrein. Nadat alles geregeld is, wordt u met de gratis shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst neemt u contact op met de Koln parking en dan sturen zij weer een shuttlebus naar de luchthaven om u op te halen. U wordt weer naar uw auto gebracht en u kunt uw weg vervolgen. Dit is een eenvoudige en vaak goedkope manier van parkeren rondom een luchthaven.

Het parkeren met valetservice houdt in dat u met uw auto naar de luchthaven rijdt en dat uw auto daar wordt opgehaald door een chauffeur van de betreffende parkeeraanbieder. Uw auto wordt geparkeerd op het parkingterrein van de parkeeraanbieder en u kunt naar het vliegtuig gaan. Bij terugkomst belt u met de parkeeraanbieder en dan wordt uw auto naar de luchthaven gebracht, waarna u kunt instappen en wegrijden.

 

Plan_Parking_Airport_Cologne

Mogelijkheden van shuttle parking

Shuttle parkeren Cologne AirportZoals we hierboven al benoemde is parkeren met shuttleservice een veelgebruikte methode bij Koln Bonn Airport parking. Al onze parkeeraanbieders zijn 24/7 geopend, waardoor u zowel de hele dag als de gehele nacht terecht kunt om te parkeren en gebruik te maken van de shuttlebus. Het grote voordeel van shuttle parkeren Keulen Airport is de lage prijs, terwijl u niet inlevert op service.

We laten u graag zien wat de opties zijn voor shuttle parking Cologne Bonn airport. 

ParkTime

Logo ParkTime Cologne AirportBij ParkTime kunt u parkeren met shuttleservice, welke u in 15 minuten naar de luchthaven brengt. Er is 24-uursbewaking, waardoor uw auto gegarandeerd veilig geparkeerd staat. U wordt geholpen met uw bagage en er is een wachtruimte aanwezig, indien u moet wachten op de shuttlebus. U betaalt € 10 contant aan ParkTime in verband met het toetreden tot de luchthaven van Cologne.

Bekijk nu →

 

Parking Airea

Logo Parking Airea Cologne AirportU parkeert op 11 minuten reistijd afstand van de luchthaven, wanneer u kiest voor Parking Airea. Er is 24 uur per dag bewaking aanwezig en u wordt geholpen met uw bagage. Daarnaast kunt u uw eigen autosleutels meenemen op reis en kunt u zelfs uw auto laten wassen tegen meerprijs terwijl u op reis bent. U betaalt hier wel een extra toeslag. Bekijk de pagina voor meer informatie hierover.

Bekijk nu →

 

Park and Fly

Logo Park and Fly Köln AirportWilt u snel op de luchthaven zijn? Dan is Park and Fly wellicht iets voor u. De shuttlebus rijdt in 6 minuten naar de luchthaven, terwijl uw auto veilig geparkeerd staat. Er is namelijk 24-uursbewaking aanwezig. Daarnaast bieden ze hulp met uw bagage en starthulp indien uw auto pech heeft. Het terrein heeft geen maximale doorrijhoogte. Bij Park and Fly betaalt u €3,00 contant ter plaatse. 

Bekijk nu →

 

IdealParken 

Logo IdealParken Cologne AirportBij IdealParken mag u zelf uw autosleutels meenemen op reis. De shuttlebus brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe, waar drie personen in kunnen. Bij extra personen betaalt u een toeslag. Bekijk de pagina voor meer informatie. Het terrein en de shuttleservice is 24 uur per dag beschikbaar voor u. U wordt geholpen met uw bagage verplaatsen in de shuttlebus.

Bekijk nu →

 

Voordelen Shuttle Parkeren bij Cologne Airport

Voordelige parkeertarieven

Snelle transfertijd

Veilig & betrouwbaar

 

Mogelijkheden van valet parking

Valet parking Cologne AirportOp dit moment is er erg weinig aanbod in het parkeren met valetservice. Zoals we hierboven al beschreven, is luchthaven Keulen parking met valetservice erg eenvoudig. U stapt uit en in bij de luchthaven, zonder met een shuttlebus te hoeven reizen. We laten u graag zien wat de opties zijn voor valet parkeren bij Keulen Airport.

IdealParken Valet

Logo IdealParken valet Cologne AirportBij IdealParken kunt u naast een shuttleservice ook gebruik maken van een valetservice. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van deze service, wat erg handig is als u 's nachts vliegt. Het terrein is zeer goed beveiligd middels camerabewaking en beveiligingspersoneel. Het terrein waar uw auto geparkeerd wordt is geasfalteerd en er is geen maximale doorrijhoogte.

Bekijk nu →

 

Voordelen Valet Parkeren bij Cologne Airport

 Bespaart tijd, stress en geld

Direct bij de luchthaven uitstappen

Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

 

Parkeren op loopafstand

Officiele parking Cologne AirportParkeren op loopafstand kan bij Keulen-Bonn Airport alleen bij de officiële parkings. Deze zijn niet via onze website te boeken, maar alleen via de Cologne Airport website. Deze parkeerplaatsen zijn veel prijziger dan de alternatieve parkings die wij aanbieden. Bent u benieuwd naar de verschillen in prijs? Bekijk dan de Parkeertarieven Keulen Airport.

 

Alle parkeerinfo bij Cologne Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen5
🏆 Best beoordeeldParking Airea
💶 GoedkoopsteParkTime*
📍 Dichtst bij luchthavenPark & Fly

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Wilt u meer weten over parking Cologne Airport of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

 

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Een beschrijving van de parkeervormen vindt u hier

De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Waarom Vliegen en Parkeren bij luchthaven Keulen-Bonn

Het is mogelijk om met het openbaar vervoer van het centrum van Keulen naar Keulen-Bonn Airport te reizen. Echter zult u dan wel vanuit uw woonplaats in België naar het station van Keulen moeten reizen. Deze reis zal veel tijd in beslag nemen en u bent volledig afhankelijk van de treindiensten om uw vlucht te halen. Helaas komt het nogal eens voor dat er treinen uitvallen of dat er een storing is waardoor er geen treinen rijden. Wij raden u daarom aan om met de auto te reizen naar Cologne Airport en uw auto daar te parkeren. Dit hoeft niet duur te zijn, want wij helpen u met het vinden van een low cost parking Cologne Airport. 

Op ons platform kunt u parkeeraanbieders vergelijken en zo de beste parking vinden én direct eenvoudig boeken zonder reserveringskosten. Het is altijd aan te raden om uw parking vooraf te boeken in plaats van ter plaatse parkeren, want dit kan u heel veel geld schelen. Daarnaast is het fijn om alles geregeld te hebben voordat u naar de luchthaven toe rijdt, om stress en onaangename verrassingen te voorkomen.

 

Meer informatie over Cologne Airport

Cologne Airport, ook wel Keulen-Bonn Airport genoemd, is een luchthaven in Duitsland welke tussen de twee steden Keulen en Bonn ligt. Het is ideaal als u geen zin heeft in de drukte en lange rijen bij Brussels Airport. Air Berlin, German Wings, KLM, Lufthansa en Iran Air vliegen vanaf deze luchthaven. Jaarlijks maken meer dan 12 miljoen passagiers gebruik van de vluchten die vanaf Cologne Airport vertrekken. 

 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker