#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Park & Fly Cologne Airport

Keulen Airport, of ook wel Cologne Airport of Koln Bonn genoemd, is een grote Duitse luchthaven. Een parkeerplaats vinden bij een luchthaven die ook nog goedkoop is kan lastig zijn, maar niet via Vliegen en Parkeren! Parkeren Koln Bonn kan bijvoorbeeld bij Park & Fly. Deze parking is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, geen stress over de openingstijden dus! Uw auto staat altijd op een veilige en betrouwbare parkeerplaats, ook wanneer u kiest voor lang parkeren Keulen Airport. De parking is voorzien van omheining, een slagboom, camera’s en 24-uurs bewaking. Het terrein is geheel geasfalteerd en verlicht. U kunt elk type auto parkeren, er is namelijk geen maximale doorrijhoogte!

Lees meer
Adres parkeerplaats Welserstraße 9-11, 51149 Köln
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park and Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park and Fly
Park and Fly wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima, duurde wel even voor we weg waren maar prijs was goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mousa Bouazzi- 19-12-2017 "Taxi was netjes op tijd, auto was goed beveiligt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Eensterhof- 19-12-2017 "Mooie locatie, 2x 10 minuten wachten voor we op weg waren, prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw auto parkeren met Park & Fly

Parkeren Luchthaven Koln doet u bij Park & Fly in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is de bekendste en meest gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden. U rijdt op de dag van parkeren direct naar het adres van de parkeerplaats van Park & Fly, deze staat vermeld op de reserveringsbevestiging. U wordt vervolgens binnen 30 minuten, veelal 15 minuten, naar het vliegveld gebracht met een shuttlebus. De reistijd bedraagt ongeveer 7 minuten. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking om aan te geven dat u geland bent. De parking stuurt direct een shuttlebus richting het vliegveld om u weer terug te brengen naar de parking. Zo gemakkelijk is parkeren Airport Keulen Bonn.

Uw auto parkeren via Vliegen en Parkeren

Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare parkeerplaats rondom een vliegveld? Zoek dan niet verder! Via Vliegen en Parkeren kunt u zeer eenvoudig het parkeeraanbod rondom vliegvelden vergelijken en u kunt direct reserveren. Koln Airport parkeren vindt u door het juiste vliegveld en uw data van vliegen in te voeren. Wij tonen vervolgens direct het beschikbare aanbod en kunt vergelijken op basis van variabelen die u belangrijk vindt. Makkelijker kunnen we parkeren Airport Keulen niet maken!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )