#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Parking Airea Cologne Airport

Wanneer u een parkeerplaats zoekt bij Keulen Bonn Airport dan is Parking Airea Keulen een voor de hand liggende keuze. Bij deze parking kunt u kiezen voor shuttle parking én valet parking, beide voordelige vormen van Vliegveld Keulen Bonn parkeren. Hierbij is de shuttleservice voordeliger maar de valeservice sneller en gemakkelijker. Het adres van de parking en de ophaal locatie staan vermeld in de maps kaart en zijn terug te vinden op uw reserveringsbevestiging. Goed om te weten is dat de parking op ongeveer 11 minuten van de luchthaven ligt. Met Parking Airea bent u, of beter gezegd uw auto, zeker van voertuig inspectie, 24-uurs bewaking, service en openingstijden die 24/7 beschikbaar zijn en bagagehulp. U dient uw autosleutels af te geven bij Parking Airea Keulen Bonn, dit is verzekeringtechnisch en zo kunnen ze het terein goed beheersbaar houden.

Lees meer
Adres parkeerplaats Wikingerstr. 35 c, 51107 Köln
Reistijd shuttle: 11min
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Köln
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Airea bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b