#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

ParkSafe Cologne Airport Valet

U hebt een vlucht geboekt vanaf Keulen-Bonn Airport, maar bent nog op zoek naar een veilige parking voor uw wagen? ParkSafe Köln biedt de oplossing. Via deze aanbieder kunt u op vliegveld Koln parkeren en profiteren van alle aanwezige voorzieningen: camerabewaking, omheining, een ingang met slagboom en een volledig verlicht en geasfalteerd terrein. Bovendien is de parking 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Zodra u een reservatie hebt geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw gegevens, de contactgegevens van ParkSafe en een beschrijving van het parkeerproces.

Lees meer
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Adres parkeerplaats Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Safe Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Valet-parkeren bij ParkSafe

Er bestaan twee parkeervormen bij ParkSafe Köln, valet-parkeren en shuttle-parkeren. Op deze pagina bespreken we het valetparkeren. U rijdt uw wagen zelf naar het vliegveld Keulen-Bonn (Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland). Neem 30 minuten vóór aankomst contact op met de parkeeraanbieder om deze van uw komst te verwittigen. De ParkSafe-valetchauffeur zal vervolgens uw wagen na een korte inspectie van u overnemen en naar de parking brengen, waar deze gedurende de rest van uw reis zal blijven staan. Wanneer u van uw reis terugkeert, staat uw wagen op de luchthaven voor u klaar. U dient van tevoren wel weer even te telefoneren.

Uw mening telt: beoordeel ParkSafe Valet Keulen

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij ParkSafe Valet op Cologne Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b