• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Rotterdam Airport

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Het vliegveld van Rotterdam is het tweede grootste regionale vliegveld van Nederland, bij de oprichting in 1956 werd het nog vliegveld Zestienhoven genoemd. Later veranderde dat in Rotterdam Airport. Tegenwoordig is de officiële naam van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Jaarlijks beginnen ongeveer 2 miljoen mensen vanaf deze luchthaven hun reis. Op onze website vindt u alle informatie over luchthaven Rotterdam en alles wat u moet weten over het airport Rotterdam parkeren. 

Wilt u graag bij luchthaven Rotterdam parkeren zonder de hoofdprijs te betalen? En weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag. We kunnen u informeren over de verschillende parkeervormen, -tarieven en -beschikbaarheid. Via onze website vergelijkt en boekt u direct een parking, zonder reservatiekosten. Zo kunt u zorgeloos aan uw reis beginnen én bent u verzekerd van het laagste parkeertarief.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Mogelijkheden parkeren Airport Rotterdam The Hague

Parkeren op Zestienhoven, zoals Rotterdam Airport voorheen heette, kan op een aantal verschillende manieren. Deze parkeervormen kunnen behoorlijk variëren in de tarieven, het gemak en de afhandelingstijd. De beschikbare parkeervormen nabij Rotterdam Airport zijn shuttle-parking, valet-parking en parkeren op loopafstand.

Airport-Rotterdam-parking

Parkeren met shuttleservice

Parkeren bij luchthaven Rotterdam kan in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Waar dit bij de meeste vliegvelden de meest voorkomende parkeervorm is, zijn er bij Rotterdam Airport zeer weinig aanbieders.

Parkeren met valetservice

Valet-parkeren is de meest voorkomende vorm van Rotterdam airport parking. Het blinkt uit in zijn eenvoud en gemak. U overhandigt uw wagen aan een chauffeur direct bij de luchthaven. Hieronder vindt u een kort overzicht.

Parkeren op loopafstand

Wilt u optimaal gemak en eenvoud wanneer u kiest voor parkeren vliegveld Rotterdam? Dan is parkeren op loopafstand een eenvoudige optie. U parkeert op de parking en gaat u simpelweg te voet naar de luchthaven.

Voordelen parkeren Rotterdam Airport

Er zijn veel opties om de luchthaven van Rotterdam te bereiken. Parkeren is er veruit het gemakkelijkste en het is daarbij ook nog erg voordelig. Hoewel de infrastructuur goed is geregeld en u met het openbaar vervoer eenvoudig de luchthaven bereikt, heeft het reizen met de auto een aantal voordelen:

Ontdek de parkeermogelijkheden

Extra handige informatie

Onze algemene voorwaarden

Een overzicht van de goedkoopste parkeeraanbieders

 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker