Parking Rotterdam Airport

Vergelijk de parkeermogelijkheden bij Rotterdam Airport en boek simpelweg uw gewenste parking
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
 • Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Rotterdam Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parking.

Rotterdam Airport is goed te bereiken vanaf België en heeft tal van bestemmingen waar u uit kunt kiezen. Wanneer u vanaf deze Nederlandse luchthaven reist, is de kans groot dat u ook een parking zoekt. Op onze website vindt u verschillende parkeeraanbieders in de buurt van Rotterdam The Hague Airport waar u uit kunt kiezen. We laten u de mogelijkheden graag zien. Bent u benieuwd naar het beschikbare aanbod voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina de data van uw reis in en klik op 'zoeken'. Wij hebben Rotterdam alvast voor u geselecteerd.

 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Mogelijkheden parkeren Airport Rotterdam The Hague

Op dit moment is er weinig aanbod in alternatieve parkings en is er enkel aanbod in valet parkings. Dit houdt in dat u op de dag van uw vlucht naar de luchthaven toe rijdt. Een half uur voor aankomst neemt u telefonisch contact op met de parking waar u gereserveerd heeft. Zij zorgen ervoor dat er een chauffeur klaar staat om uw auto over te nemen. Er volgt vaak een korte voertuiginspectie, waarna de ervaren chauffeur uw auto voor u parkeert op een parking Rotterdam luchthaven. U kunt ondertussen de terminal inlopen. Bent u benieuwd naar de goedkoopste parkings? Bekijk dan de Top 5 Goedkoop Parkeren Rotterdam Airport.

Airport-Rotterdam-parking

Valet parking Rotterdam Airport

Valet parking Rotterdam AirportValet parkeren is de meest voorkomende vorm van luchthaven Rotterdam parking. Het blinkt uit in zijn eenvoud en gemak. U overhandigt uw wagen aan een chauffeur direct bij de luchthaven. Dit is parkeren Rotterdam Airport valet in al zijn eenvoud. Hieronder vindt u een kort overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders.

Park Simply

Park Simply Rotterdam AirportEenvoudig valet parkeren Rotterdam doet u bij Park Simply! De parkeerservice is 24 uur per dag geopend, waardoor u dag en nacht uw auto kunt laten parkeren door de chauffeur. Tegen meerprijs kunt u tevens uw auto overdekt laten parkeren. Rijdt u een elektrische auto? Deze kan opgeladen worden tijdens uw reis, waarbij ook het wassen van uw auto tot de mogelijkheden behoort.

Bekijk nu →

 

Park Air

Logo Park Air Rotterdam AirportU kunt 24 uur per dag terecht bij Park Air. Deze parking wordt zeer goed beoordeeld met een ruime 9! Het is mogelijk om uw elektrische auto hier op te laden en uw auto wordt overdekt geparkeerd. Om schade te voorkomen wordt uw auto middels voertuiginspectie gecontroleerd op bestaande schade bij aanvang van het parkeren. 

Bekijk nu →

 

NuParkeren

Logo NuParkeren Rotterdam AirportEen eenvoudige valetservice kunt u bij NuParkeren verwachten, waarbij u daar 24 uur per dag terecht kunt. De overdekte parking wordt zeer goed beoordeeld en is voorzien van camerabewaking, zodat uw auto veilig geparkeerd staat. Er vindt een voertuiginspectie plaats om schade te voorkomen en er is bagagehulp aanwezig om u te helpen met het tillen van zware koffers en tassen.

Bekijk nu →

 

Valet Parkeer Service

Logo Valet Parkeer Service Rotterdam AirportTevens 24/7 geopend is Valet Parkeer Service. Het parkeerterrein is omheind en afgesloten met een poort. Daarnaast hangen er bewakingscamera's waardoor uw auto goed in de gaten gehouden kan worden. Er vindt een voertuiginspectie plaats, waarbij bestaande schade wordt genoteerd bij aanvang van het parkeren. U wordt daarnaast ook nog geholpen met uw bagage.

Bekijk nu →

 

Voordelen Valet Parkeren bij Rotterdam Airport

  Bespaart tijd, stress en geld
 Direct bij de luchthaven uitstappen
 Vakbekwame chauffeurs tot uw dienst

Lang parkeren Rotterdam Airport

Rondom de luchthaven van Rotterdam zijn diverse parkeermogelijkheden, waarbij er vooral gebruik gemaakt wordt van lang parkeren Rotterdam Airport. Als u namelijk langer dan een dag weg bent maakt u gebruik van deze manier van parkeren. Het kort parkeren is enkel voor het halen of wegbrengen van reizigers, waarvoor gebruik gemaakt van worden van een officiële P-locatie van de luchthaven.

Gaat u echter op reis naar het buitenland, dan is Rotterdam Airport lang parkeren de juiste keuze voor u. Het lang parkeren kan opgedeeld worden in shuttle of valet parkeren, waarbij u altijd uitstapt bij de terminal. Zoals wellicht bekend is bij u stapt u met valetservice uit uw eigen auto bij de luchthaven en met shuttleservice brengt de shuttlebus u naar de luchthaven toe. Voor welke parkeervorm u ook kiest, lang parkeren Airport Rotterdam kan zeer voordelig! Zo betaalt u slechts een paar euro per dag voor ee goed beveiligde parking.

 

Alle parkeerinfo bij Rotterdam Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldValet Parkeer Service
💶 GoedkoopsteParkAir *
📍 Dichtst bij luchthavenNuParkeren **

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.
** Alle parkings bieden een valetservice, waardoor u bij alle drie dichtbij de vertrekhal uit- en instapt.

 

Wilt u meer weten over Airport Rotterdam parking of over ons vergelijkings- en boekingsplatform? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht, hier vindt u een koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier
Een beschrijving van de parkeervormen vindt u hier
De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Vliegen en Parkeren bij Rotterdam Airport

De luchthaven van Rotterdam heeft veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld Schiphol of Brussels Zaventem Airport. Zo is Rotterdam kleiner, overzichtelijker en een stuk rustiger dan de grotere luchthavens. Zo hoeft u nooit lang te zoeken naar de juiste gate of, bijvoorbeeld, naar een beschikbare parking. Rotterdam The Hague Airport, zoals het officieel het, is op verschillende manieren te bereiken.

Zo kunt u ervoor kiezen om met het openbaar vervoer te gaan. Als u vanuit uw Belgische woonplaats naar Rotterdam Centraal station reist, kunt u vanuit daar gemakkelijk bus 33 pakken. Deze busreis duurt ongeveer een half uur, waarbij u direct uitstapt bij de luchthaven. Enkel kan de reis van uw woonplaats naar Rotterdam wel wat langer duren. Vanuit Antwerpen bent u met de Thalys in een half uur in Rotterdam. Met de NS Intercity trein duurt dit iets meer dan een uur, wanneer u een directe treinverbinding heeft. Wanneer u nog moet overstappen kan het nog langer duren.

Wanneer u kiest voor valetservice Rotterdam Airport kunt u direct bij de luchthaven uitstappen. Daarnaast is de reis veel korter en zonder allerlei tussenstations en zonder te moeten overstappen. Wanneer u met de auto reist bent u niet afhankelijk van de bustijden of treinen die uitvallen. U kunt ontspannen in uw eigen auto naar Airport Rotterdam toe rijden en bij de terminal uitstappen. Via onze website kunt u gemakkelijk parkeeraanbieders vergelijken en, wanneer u een keuze heeft gemaakt, ook eenvoudig een Rotterdam luchthaven parking reserveren.

 

Meer informatie over Rotterdam The Hague Airport

De luchthaven van Rotterdam The Hague ligt net buiten het centrum van Rotterdam in de wijk Zestienhoven. Den Haag ligt op zo’n 22 minuten afstand van de luchthaven, vandaar dat ook Den Haag, of The Hague in het Engels, ook in de naam verwerkt zit. Er vliegen jaarlijks meer dan 1.600.000 reizigers via de Rotterdamse luchthaven, al is dit door corona op dit moment wat minder. Qua grootte is het de tweede regionele luchthaven van Nederland, na Eindhoven Airport. De originele vertrekhal van deze luchthaven stamt uit 1970, maar was niet voldoende om de harde groei van Rotterdam Airport bij te houden. Sinds 2020 is er een nieuwe vertrekhal bij Rotterdam The Hague Airport welke volledig voldoet aan de duurzaamheidseisen. Zo is er een dak van mos voor de regenafvoer en isolatie, maar ook een slim lichtensysteem met led-lampen. 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving