#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Rotterdam Airport

Het vliegveld van Rotterdam is het tweede grootste regionale vliegveld van Nederland, bij de oprichting in 1956 werd het nog vliegveld Zestienhoven genoemd. Later veranderde dat in Rotterdam Airport. Tegenwoordig is de officiële naam van de luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Jaarlijks beginnen ongeveer 2 miljoen mensen vanaf deze luchthaven hun reis. Op onze website vindt u alle informatie over luchthaven Rotterdam en alles wat u moet weten over het airport Rotterdam parkeren. 

Wilt u graag bij luchthaven Rotterdam parkeren zonder de hoofdprijs te betalen? En weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag. We kunnen u informeren over de verschillende parkeervormen, -tarieven en -beschikbaarheid. Via onze website vergelijkt en boekt u direct een parking, zonder reservatiekosten. Zo kunt u zorgeloos aan uw reis beginnen én bent u verzekerd van het laagste parkeertarief.

Open aanbiederlijst
Adres Airportplein 60, 3045 AP, Rotterdam, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Rotterdam Airport

Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.
Aanbieders bij Rotterdam Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.7/10, gebaseerd op 18 reviews.

Mogelijkheden parkeren Airport Rotterdam The Hague

 
Actuele parkeerinformatie Rotterdam Airport
Categorie Beste optie
Best beoordeeld: Worldhotel Wings
Goedkoopste Shuttle parking: Speed Parking
Goedkoopste Valet parking: Valet Parkeerservice
Parkeren op loopafstand: Worldhotel Wings
Aantal parkeermogelijkheden: 6 Parkeerplaatsen

Parkeren op Zestienhoven, zoals Rotterdam Airport voorheen heette, kan op een aantal verschillende manieren. Deze parkeervormen kunnen behoorlijk variëren in de tarieven, het gemak en de afhandelingstijd. De beschikbare parkeervormen nabij Rotterdam Airport zijn shuttle-parking, valet-parking en parkeren op loopafstand.

Parkeren met shuttleservice

Parkeren bij luchthaven Rotterdam kan in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Waar dit bij de meeste vliegvelden de meest voorkomende parkeervorm is, zijn er bij Rotterdam Airport zeer weinig aanbieders.

  • Speed Parking is momenteel via onze website de enige beschikbare shuttle-parking. Hier parkeert u op ongeveer 5 minuten van de luchthaven en de parking is geopend van 05:00 tot 00:00.

Parkeren met valetservice

Valet-parkeren is de meest voorkomende vorm van Rotterdam airport parking. Het blinkt uit in zijn eenvoud en gemak. U overhandigt uw wagen aan een chauffeur direct bij de luchthaven. Hieronder vindt u een kort overzicht.

  • NuParkeren is een van de meest voordelige valet-parkings. De parking en bijbehorende services zijn 24/7 beschikbaar en de parking is uitermate goed beveiligd.
  • Garant Parking wordt erg goed beoordeeld door onze klanten en heeft een zeer nette parking. Ook deze parking is 24/7 geopend en biedt extra services, zoals het wassen van uw auto terwijl u op reis bent.

Parkeren op loopafstand

Wilt u optimaal gemak en eenvoud wanneer u kiest voor parkeren vliegveld Rotterdam? Dan is parkeren op loopafstand een eenvoudige optie. U parkeert op de parking en gaat u simpelweg te voet naar de luchthaven.

  • Worldhotel Wings is onze enige aanbieder die direct bij de luchthaven is gevestigd. U parkeert er op slechts 100 meter afstand van de terminals en deze parking is nog scherp geprijsd ook!
  • P1 en P3 Rotterdam zijn twee offciële parkings van de luchthaven. De tarieven zijn geschikt genoeg voor een vakantieperiode en u parkeert op 4 tot 7 minuten loopafstand van de luchthaven.
  • P2 Business Rotterdam is de duurste parkeeroptie. U parkeert op slechts 1 minuut loopafstand en bent voorzien van allerlei veiligheids- en facilitaire voorzieningen. Dat heeft uiteraard zijn effect op de prijs, die veel hoger ligt dan bij andere opties.

Voordelen parkeren Rotterdam Airport

Er zijn veel opties om de luchthaven van Rotterdam te bereiken. Parkeren is er veruit het gemakkelijkste en het is daarbij ook nog erg voordelig. Hoewel de infrastructuur goed is geregeld en u met het openbaar vervoer eenvoudig de luchthaven bereikt, heeft het reizen met de auto een aantal voordelen:

Wanneer u met het openbaar vervoer reist, bent u afhankelijk van anderen. Wanneer u zelf met de auto reist en parkeert, heeft u de reis geheel in eigen hand. Daarnaast heeft u geen last van storingen of bussen of treinen die niet rijden en kunt u vertrekken wanneer u wilt.

Wanneer u met de auto reist en parkeert, deelt u de kosten gewoon met alle medereizigers. De kosten lijken in eerste instantie wellicht hoger dan die van het openbaar vervoer, maar het wordt steeds goedkoper naarmate u met meer personen reist.

Extra handige informatie

Onze Algemene voorwaarden

De 5 goedkoopste parkings bij Rotterdam Airport

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b