#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

NuParkeren Rotterdam Airport

Wanneer u op zoek bent naar lang parkeren Rotterdam Airport dan bent u aan het juiste adres. Bij NuParkeren wordt uw auto geparkeerd door een chauffeur van de parking, dit wordt ook wel valet parking genoemd. Valet parking is een zeer snelle én comfortabele vorm van Vliegveld Rotterdam parkeren. U kunt op elk moment van de dag parkeren, NuPakeren is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bij NuParkeren wordt uw auto geparkeerd op een parkeerplaats die is voorzien van voertuig inspectie, camera’s, omheining en een slagboom. Daarnaast is het terrein verlicht en wordt u netjes geholpen met uw bagage tijdens het moment van parkeren.

Lees meer
Contactlocatie Valet Heathrowbaan 2, 3045AG Rotterdam
Adres parkeerplaats Heathrowbaan 2, 3045AG Rotterdam
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met NuParkeren bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over NuParkeren
NuParkeren wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jochem - 20-12-2017 "Gewoon goede Valet service niks op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Op de foto's zag ik waar mijn auto geparkeerd stond en wist ik de locatie. Ik hoopte er al op maar er waren inderdaad geen extra kilometers gereden. Auto was een beetje vies maar het regende ook flink. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marloes Mandemakers- 20-12-2017 "Fijne valet service vriendelijke mensen, bij terugkomst stond de auto er vrijwel direct, was eventjes overeenkomen waar de chauffeur precies stond. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Rotterdam Airport met NuParkeren

Valet parking is de meest gebruikte vorm van parkeren Vliegveld Rotterdam en wij snappen wel waarom. Valet parking wordt gekenmerkt door de snelheid van parkeren en afhandeling. Wanneer u heeft gekozen voor parkeren Airport Rotterdam in combinatie met valet service dan rijdt u direct naar het vliegveld. U neemt ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parking. Het telefoonnummer staat vermeld op uw reserveringsbevestiging. Eenmaal aangekomen staat er een chauffeur voor u klaar die uw auto in goede orde overneemt. Na afronding van de overdracht kunt u direct uw reis vervolgen. Bij terugkomst neemt u nadat u geland bent weer telefonisch contact op en uw auto zal weer klaar staan bij het vliegveld.

Een Airport Parking reserveren via Vliegen en Parkeren

Wij zijn een online boekingsplatform waar u parkeerplaatsen rondom vliegvelden kunt vergelijken en u kunt direct een parkeerplaats reserveren. Bent u op zoek naar parkeren Rotterdam Airport prijs? U hoeft enkel het juiste vliegveld en de juiste reisdata in te voeren. U krijgt direct het aanbod te zien, u heeft binnen enkele minuten parkeren bij Vliegveld Rotterdam geregeld. Ons gehele aanbod is vele malen voordeliger dan de officiële parkeerplaatsen van de vliegvelden. U bent bij ons dus altijd voor zien van goedkoop parkeren Luchthaven Rotterdam!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b