#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 12min reizen 12min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

ParkFly Shuttle Schiphol

ParkFly bij Schiphol Airport biedt zowel shuttle- als valetdiensten. In beide gevallen is het mogelijk overdekt te parkeren op een locatie op slechts 12 minuten gelegen van luchthaven Schiphol. Bij valet merkt u daar zelf uiteraard niets van.

De parking is 24/24 uur geopend en wordt continu met camera's bewaakt. Ook is het terrein omheind, bestraat en verlicht. Hebt u zware koffers, dan helpen de medewerkers van ParkFly uiteraard even.

Als u wilt parkeren luchthaven Amsterdam dan is ParkFly duidelijk een goede optie!

Lees meer
Adres parkeerplaats Middenweg 6, 1432 DE Aalsmeer, Nederland
Reistijd shuttle: 12min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkFly Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Shuttleparking bij ParkFly Schiphol: hoe werkt dat?

Op de dag dat u gaat vliegen, rijdt u uw wagen naar het adres van de parking van ParkFly (Aalsmeerderweg 191, 1432 CL Aalsmeer, Nederland). Daar toont u uw reservatiebewijs en mag u snel parkeren. Om het parkeerterrein beheersbaar te houden, vragen zij u wel uw autosleutel in te leveren. Zo kunnen ze uw auto, zo nodig, nog verplaatsen.

Bij terugkomst van uw reis neemt u na de landing telefonisch contact op met ParkFly in Aalsmeer en zullen zij zo snel mogelijk een shuttlebus uw kant op sturen.

Uw mening telt: beoordeel ParkFly Schiphol

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij ParkFly op Schiphol Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b