#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

ParkFly Valet Schiphol Airport

De nette overdekte parking van ParkFly in Aalsmeer biedt zeer geschikte parkeerplekken voor Schiphol. Naast een shuttleservice heeft het bedrijf ook een valetdienst, waarmee u heel eenvoudig op de luchthaven kunt stoppen om uw auto af te leveren. Verder maakt u daarbij gebruik van dezelfde voorzieningen van ParkFly als bij hun shuttleservice.

Denk aan 24-uursbewaking met camera's, een omheind en afgezet overdekt parkeerterrein op asfalt. Bovendien is ParkFly Schiphol ieder uur van de dag geopend!

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 AP Schiphol, Nederland
Adres parkeerplaats Aalsmeerderweg 191, 1432 CL Aalsmeer, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met ParkFly Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Valet van Parkfly Schiphol Amsterdam: hoe werkt dat?

U rijdt op de dag dat u gaat vliegen gewoon naar het adres van de luchthaven. Neem 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met ParkFly Aalsmeer. Ter plaatse geeft u bij vertrekhal 3a uw wagen af aan een medewerker van het parkeerbedrijf. Zij herkennen u aan het kenteken dat u hebt opgegeven en de reservatiebevestiging die u van ons hebt ontvangen. De medewerker rijdt uw auto naar de parking en u kunt uw reis vervolgen.

Bij terugkomst belt u na de landing weer met ParkFly. Zodra u buitenkomt zullen zij op dezelfde locatie als op de heenreis weer klaarstaan met uw auto.

Uw mening telt: beoordeel ParkFly Schiphol

Wij zijn graag eerlijk en verwachten dat ook van onze klanten. We zullen uw mening niet onder banken of stoelen steken. Daarom vindt u op ons onafhankelijk boekingsplatform alle ervaringen van onze klanten, goed en slecht. Wilt u graag uw mening geven over uw parkeerervaring bij ParkFly op Schiphol Airport. Laat het ons dan weten via de uitnodiging die u per mail van ons ontvangt. Zo blijft onze vergelijker transparant en dat is voor iedereen het beste.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b