#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Valetparking-Service Schiphol Airport

Valet parkeren rondom Schiphol is een slimme keuze, mits u de juiste aanbieder kiest. Bij Valetparking-Service Schiphol maakt u zeker een uitstekende keuze. De service is allereerst 24/7 beschikbaar, u kunt dus op ieder moment van de dag en nacht u auto afgeven en ophalen. Uw auto wordt geparkeerd op een goed beveiligde parkeerplaats, deze is namelijk voorzien van 24-uurs bewaking, voertuig inspectie, omheining, camera’s en een slagboom. Het terrein van de parkeerplaats is daarnaast volledig geasfalteerd en verlicht, wel zo fijn als uw auto ’s nachts wordt geparkeerd. Dankzij de valetservice is het een snelle manier van Luchthaven Schiphol parking, u heeft namelijk minimaal tijdsverlies. Wilt u meer weten over het parkeerproces van Valetparking-Service? Lees dan verder op deze pagina.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Vertrekpassage 1118 Schiphol
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Valetparking-service bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Beschrijving van het parkeren bij Valetparking-Service

Wanneer u kiest voor valet parkeren bij de aanbieder Valetparking-Service Airport dan is het allereerst goed om te weten dat er geen bijzonderheden zijn en het vergelijkbaar is met elke andere valetservice. Op de dag van uw vertrek rijdt u dus direct naar de luchthaven, houdt hierbij het adres Vertrekpassage 1118 aan. Ongeveer een half uur voor aankomst belt u de parkeeraanbieder om hen van uw aankomst te informeren. Bij aankomst staat er een chauffeur voor u klaar. Deze chauffeur inspecteert de auto, noteert de informatie en parkeert uw auto terwijl u te voet naar de luchthaven kan.

Bij terugkomst herhaalt hetzelfde proces zich weer. Bel Valetparking Service Schiphol Airport zodra u uw koffers weer in bezit heeft en uw auto wordt zo snel mogelijk naar de luchthaven gereden. Hier krijgt u de auto weer terug en u kunt dus direct bij de luchthaven instappen en doorrijden.

De reviews en beoordelingen van onze klanten

Zoals u op deze pagina wellicht heeft gezien is dat wij u graag van alle informatie voorzien. Wij kunnen echter niet veel vertellen over hoe het parkeren ervaren wordt, we zijn immers niet aanwezig bij het parkeren zelf. Daarom laten wij dit graag over aan onze klanten. Zij kunnen u alles vertellen over Schiphol Valetparking-Service. Zo kunt u dus direct zien hoe het ervaren wordt en waar de rapportcijfers vandaan komen!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b