• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Zaventem

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk prijzen, kenmerken en klantervaringen voor veilige parkings bij Brussel-Zaventem Airport. Onze gemakkelijke en intuïtieve zoekmachine vindt in slechts enkele seconden de beste deals voor u.

Het is heel eenvoudig om met Vliegen en Parkeren Zaventem parkings met concurrende prijzen te vinden. Of u nu zoekt naar een overdekte parking, een parking in de open lucht, long-term parking of juist een parking voor korte tijd, wij helpen u graag. Kies tussen valetparking, waarbij de wagen voor u wordt geparkeerd, of shuttleparking, waarbij u met een pendelbus tussen de parking en de luchthaven reist. Het online reserveren voor het Zaventem parkeren gaat haast vanzelf en is al binnen twee minuten geregeld.

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Type parkings bij Brussel-Zaventem Airport

Bruxelles Airport beschikt over 10 officiële parkeermogelijkheden, zoals u kunt zien op de afbeelding hiernaast. Afgezien van de Discount-parkings liggen alle parkings direct bij de luchthaven. Deze parkings zijn te reserveren via de officiële website van de luchthaven. Er zijn echter nog veel meer Brussels Airport parkings, die nog veel voordeliger zijn. Bij deze extern gelegen, private parkings kunt u parkeren in combinatie met shuttle- en valetservices.

Parking_zaventem_plan

Parkings met shuttle bij Zaventem Airport

Wanneer u kiest voor parkeren bij luchthaven Brussel Zaventem dan zult u er snel genoeg achterkomen dat er voornamelijk aanbieders voor shuttleparking actief zijn. Dit zijn zeer voordelige opties en wanneer u voor een langere tijd op reis gaat, gegarandeerd de beste keuze.

Zowel de pendeldienst naar de luchthaven en terug als het parkeren zijn zeer eenvoudig, doordat u zelf enkel naar de parking hoeft te rijden en u aanmeldt bij de receptie. De medewerkers van de parking doen de rest. Bij terugkomst herhaalt dit proces zich en wordt u vaak op dezelfde plek opgehaald als waar de shuttle u heeft achtergelaten. Daarna kunt u uw voertuig weer ophalen en uw reis naar huis vervolgen.

Logo Express Zaventem

Brussels Airport Express Parking

Brussels Airport Express Parking is de best beoordeelde parking en biedt u extra mogelijkheden, zoals overdekt parkeren. Zo staat uw wagen mooi beschermd tegen de natuurlijke elementen. De parking ligt op ongeveer 5 minuten afstand en is 24/7 geopend.

Logo Park and Go Zaventem

Park and Go

Park and Go is een goed beoordeelde parkeeraanbieder. De reistijd bedraagt ongeveer 6 minuten, exclusief eventuele wachttijd, en u kunt hier 24/7 parkeren.

Logo Aeropark1000 Zaventem

Aéropark1000

Aéropark1000 wordt uitstekend beoordeeld door onze klanten. Uw wagen staat op een veilige locatie, deze locatie ligt op ongeveer 7 minuten reistijd en is 24 op 24 geopend.

Logo Sky Parking Zaventem

Sky Parking

Sky Parking Zaventem heeft zowel een shuttle- als een valetservice en is een van de populairste aanbieders op zeven kilometer afstand van airport Zaventem. Ook Sky Parking is 24/7 geopend en heeft een goed beveiligd parkeerterrein.

Logo P1 Zaventem

Discount Parking 1 & 2

Discount Parking 1 & 2 zijn twee officiële parkings van Brussel Airport. Deze parkings liggen op 10 tot 15 minuten van de luchthaven, maar zijn helaas niet via onze website te reserveren.

Logo P4 Long Term Zaventem

P4 Long Term

P4 Zaventem is de duurste officiële shuttleoptie bij Brussel Airport. U parkeert op slechts 1 minuten afstand en de shuttlebussen rijden zeer frequent, namelijk iedere 5 tot 15 minuten. Ook P4 is niet via ons platform te reserveren.

Parkings met valet bij Zaventem Airport

Parking Brussels Airport kan ook in de vorm van valetparkeren. Dit is een weinig gebruikte parkeervorm bij Brussel Airport, ondanks dat het een verstandige keuze is wanneer u zo snel en comfortabel mogelijk wilt parkeren.

Logo Sky Parking Valet Zaventem

Sky Parking

Zoals gezegd biedt Sky Parking biedt ook valetparking aan. Dit is de goedkoopste valetparking bij Brussel Airport. De parkings en bijbehorende service zijn 24 op 24 uur en zeven op zeven dagen geopend en beschikbaar.

Logo Ector Parking Zaventem

Ector Parking

Ector Parking is de tweede en laatste valetparking. Dit is een keten die bij meerdere luchthaven in meerdere landen actief is. Hierdoor is er veel expertise aanwezig en kunt u ze gerust een valet specialist noemen.

 

Parkings op loopafstand bij Zaventem Airport

Er zijn meerdere officiële Zaventem parkingmogelijkheden. De parkings P1 VIP, P2 Economy, Lock Park en Reservation Zone Brussel zijn alle vier parkings op loopafstand. Hoewel dat natuurlijk ideaal klinkt, betaalt u hier wel de hoofdprijs voor. U vindt een overzicht van de Parkeertarieven Brussel-Zaventem op onze blogpagina.

P1 ZaventemLogo P1 Zaventem

P1 Zaventem is onder te verdelen in P1 VIP, P1 Front en P1 Fast Zone. De twee laatstgenoemde parkings zijn op loopafstand. U parkeert op slechts 2 minuten afstand, maar hier betaalt u uiteraard de hoofdprijs voor.

Logo P2 Zaventem

P2 Economy Zaventem

P2 Economy ligt op ongeveer 4 minuten loopafstand van de luchthaven van Brussel. Ook hier betaalt u voor het gemak dat deze parking u oplevert. U bent al snel tweemaal zoveel kwijt als bij een shuttleparking.

LOCK PARK ZaventemLogo LOCK PARK Zaventem

LOCK PARK is te vergelijken met P2. Ze liggen namelijk nagenoeg op dezelfde locatie. U parkeert op 2 tot 3 minuten van de luchthaven.

Reservation Zone ZaventemLogo Reservation Zone Zaventem

Reservation Zone is een overdekte parking dicht bij de vertrekhallen, op zo'n 5 minuten lopen. Deze parkeerplaats heeft geen personeel, maar wordt wel ieder moment van de dag bewaakt met camera's.

 

Alle parkinginfo samengevat

Wij weten als geen ander dat, wanneer het op parkeren bij Brussel Airport aankomt, de meeste mensen gewoon de meest betrouwbare, efficiënte en betaalbare parking willen voor tijdens hun vliegreis. Het is onze missie geworden om reizigers hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen. In onze blog leest u de TOP 5 Goedkoop Parkeren Zaventem.

lijsticoonAantal parkings vergeleken6
troffee-icoonBest beoordeeldBrussels Airport Express Parking
geldicoonMeest betaalbaarPark and Go
afstandicoonDichtst bij luchthavenBrussels Airport Express Parking

 

Ontdek de parkeermogelijkheden

Wat u moet weten over het parkeren bij Zaventem Airport

Wanneer u op vliegreis gaat is de kans groot dat u vertrekt vanaf Zaventem Airport. Het is immers de grootste luchthaven van ons land en is daarnaast ook zeer aantrekkelijk dankzij het grote aanbod vluchten en vluchtmaatschappijen. Er reizen jaarlijks zo'n 20 miljoen mensen vanaf Brussel-Zaventem.

De infrastructuur rondom Brussel Airport is goed geregeld. Zo is er bij de luchthaven een eigen treinstation en kunt u ook met de bus de luchthaven bereiken. Het enige nadeel is dat het openbaar vervoer niet 24 uur per dag actief is. Wanneer uw vlucht ’s nachts vertrekt, zult u een andere oplossing moeten vinden.

Brussel Airport heeft een zogenaamde Kiss & Ride-zone. Hier kunt u iemand wegbrengen of ophalen. Deze zone ligt echter nog 5 minuten lopen van de luchthaven. Wellicht niet ideaal als u veel koffers bij u hebt.

De gemakkelijkste en meeste gekozen vervoersmethode is de auto. Er is een ruim parkeeraanbod rondom de luchthaven waar u tijdens het hoogseizoen al voor een paar tientjes kunt parkeren. Dat maakt parking luchthaven Zaventem een zeer voordelige optie, al helemaal wanneer u met meerdere personen reist. Zo deelt u de kosten ook nog eens. Staat u liever niet voor verrassingen of addertjes onder het gras? Lees onze Algemene Voorwaarden.

 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker