#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Zaventem

Brussel Airport, of ook wel Zaventem genoemd, is de grootste luchthaven van België. De luchthaven wordt ook wel Zaventem genoemd omdat het, onder andere, op het grondgebied van de gemeente Zaventem ligt. De luchthaven ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van de Brussel, de hoofdstad van België. Er vliegen jaarlijks meer dan 20 miljoen mensen via Zaventem Airport. Dit betekent dat er een grote vraag is naar parkeerplaatsen rondom de luchthaven. Hierdoor zijn er veel externe parkings rondom het vliegveld die veel voordeliger zijn dan de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven zelf.

Uw auto parkeren wanneer u op vliegreis gaat is veruit de meest comfortabele optie. Het vinden van een veilige én voordelige parkeerplaats kon echter wel lastig zijn. Wij leggen hier de nadruk op ‘kon’. Wij hebben een ruim aanbod van deze voordelige én betrouwbare parkings. U kunt eenvoudig parking Zaventem vergelijken en u heeft binnen een mum van tijd een parkeerplek gevonden en gereserveerd! Gezien de omvang en drukte van de luchthaven raden wij aan om van tevoren een parkeerplaats te reserveren. Dit heeft u binnen enkele minuten gedaan en u betaalt geen reserveringskosten. Dit voorkomt stress en u bespaart nog geld ook!

Open aanbiederlijst
Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Brussel-Zaventem Airport

Shuttleparkeren Shuttleparkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.
Valetparkeren Valetparkeren U rijdt direct naar de luchthaven, daar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem vervolgens voor u parkeert.
Aanbieders bij Brussel-Zaventem Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.1/10, gebaseerd op 19 reviews.

De parkeermogelijkheden bij Zaventem Airportparkeermogelijkheden zaventem airport

Best Beoordeeld

Holiday Inn

Goedkoopste Shuttle parking

Holiday Inn

Goedkoopste Valet parking

Sky Parking

Parkeren op loopafstand

P1 Zaventem

Aantal parkeermogelijkheden

7 parkeeraanbieders

 

Brussel-Zaventem Airport beschikt zelf over 10 parkeermogelijkheden, zoals u kunt zien in de afbeelding aan de rechterzijde. Los van de discount parkings liggen alle parkings direct bij de luchthaven. Deze parkings zijn te reserveren via de officiële website van Brussels Airport.

Er zijn echter nog veel meer voor Brussels Airport parking die u nog vele malen voordeliger van een parkeerplaats kunnen voorzien. Bij deze extern gelegen parkings kunt u parkeren in combinatie met shuttle- en valetservices.

 

Shuttle parkeermogelijkheden bij Zaventem Airport

Wanneer u kiest voor parkeren Zaventem dan zult u er snel genoeg achter komen dat er voornamelijk shuttle parking aanbieders actief zijn. Dit zijn zeer voordelige opties en wanneer u voor een langere tijd op reis gaat gegarandeerd de beste keuze.

 • Holiday Inn is zowel de goedkoopste als de best beoordeelde parking bij Zaventem Airport, win-win dus! Let op, u kunt hier enkel gebruik maken van de shuttleservice van 04:05 tot 10:30 en van 18:00 tot 23:40.
 • Park and Go is een goed beoordeelde parkeeraanbieder. De reistijd bedraagt ongeveer 6 minuten, exclusief eventuele wachttijd, en u kunt hier 24/7 parkeren.
 • Aeropark1000 wordt uitstekend beoordeeld door onze klanten. Uw auto staat op een veilige locatie, deze locatie ligt op ongeveer 7 minuten reistijd en is 24/7 geopend.
 • Parking Express biedt u extra mogelijkheden als overdekt parkeren. Zo staat uw auto dus mooi beschermd tegen de natuurlijke elementen. De parkeerplaats ligt op ongeveer 5 minuten afstand en is 24/7 geopend.
 • Discount Parking 1 & 2 zijn twee officiële parkings van Brussel Airport. Deze parkings liggen op 10 tot 15 minuten van de luchthaven en zijn niet via onze website te reserveren.
 • P4 Zaventem is de duurste shuttle optie bij Brussel Airport. U parkeert op slechts 1 minuten afstand en de shuttlebussen rijden zeer frequent, namelijk iedere 5 tot 15 minuten.

Valet parkeermogelijkheden bij Zaventem Airport

Parking Brussels Airport kan ook in de vorm van valet parkeren. Dit is een weinig gebruikte parkeervorm rondom Brussel Airport, het is echter een verstandige keuze wanneer u zo snel en comfortabel mogelijk wilt parkeren.

 • Sky Parking biedt zowel shuttle als valet parkeerplaatsen aan. Dit is de goedkoopste valet parking bij Brussel Airport. De parkeerplaats en bijbehorende service zijn 24/7 geopend en beschikbaar.
 • Ector Parking is de tweede en laatste valet parking. Dit is een keten die bij meerdere luchthaven in meerdere landen actief is. Hierdoor is er veel expertise aanwezig en kunt u ze gerust een valet specialist noemen.

Parkeren op loopafstand bij Zaventem Airport

Er zijn meerdere officiële Zaventem parking mogelijkheden. De parkeerplaatsen P1 Brussel tot en met P3 Brussel zijn allen parkeerplaatsen op loopafstand. Dit is een zeer gemakkelijke parkeervorm, hier betaalt u echter ook de hoofdprijs voor.

 • P1 Zaventem is onder te verdelen in P1 VIP, P1 Front en P1 Fast Zone. Hierbij zijn de twee laatstgenoemden parkings op loopafstand. U parkeert op slechts 2 minuten afstand maar hier betaalt u de hoofdprijs voor.
 • P2 Zaventem ligt op 3 tot minuten loopafstand van de luchthaven van Brussel. Ook hier betaalt u voor het gemak dat deze parking u oplevert, u bent al snel tweemaal zoveel kwijt als bij een shuttle parking.
 • P3 Zaventem is te vergelijken met P2, ze liggen namelijk nagenoeg op dezelfde locatie en hanteren exact dezelfde tarieven. U parkeert dus op 3 tot 5 minuten van de luchthaven.

Wat u moet weten over het parkeren bij Zaventem Airport

Wanneer u op vliegreis gaat is de kans groot dat u vertrekt vanaf Zaventem Airport. Het is immers de grootste luchthaven van ons land en is daarnaast ook zeer aantrekkelijk dankzij het grote aanbod vluchten en vluchtmaatschappijen.

De infrastructuur rondom Brussel Airport is goed geregeld, zo is er bij de luchthaven een eigen treinstation en kunt u ook met de bus de luchthaven bereiken. Het enige nadeel is dat het openbaar vervoer niet 24/7 actief is, wanneer uw vlucht ’s nachts vertrekt dan zult u een andere oplossing moeten zoeken.

Brussel Airport heeft een zogenaamde kiss & ride zone. Hier kunt u iemand wegbrengen of ophalen. Deze zone ligt echter nog 5 minuten lopen van de luchthaven, wellicht niet ideaal als u veel koffers mee moet sjouwen.

De gemakkelijkste en meeste gekozen vervoersmethode is de auto. Er is een ruim parkeeraanbod rondom de luchthaven waar u tijdens het hoogseizoen al voor een paar tientjes kunt parkeren. Dit maakt Parking Luchthaven Zaventem een zeer voordelige optie, al helemaal wanneer u met meerdere mensen reist, zo deelt u de kosten ook nog eens.

Extra belangrijke informatie

Wilt u meer weten over ons of Brussel Airport voor u een Parking Zaventem Luchthaven reservering maakt? Bekijk eens onze blog artikelen en algemene voorwaarden.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

De top 5 goedkoop parkeren Zaventem vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )