• Compare parking
  Vergelijken

  Vergelijk parkeeropties bij betrouwbare aanbieders.

 • Book safely online
  Boeken

  Kies een parkeerplaats met de door u gewenste opties en betaal veilig online.

 • Show booking at parking
  Parkeren

  Laat bij aankomst uw voucher zien, geprint of op uw telefoon, en parkeer uw auto.

 • Enjoy your holiday
  Relaxen

  Ga onbezorgd op reis in de wetenschap dat uw auto in veilige handen is.

Parking Zaventem

Update COVID-19
Bekijk onze annuleringsvoorwaarden hier

Vergelijk eenvoudig de parkingmogelijkheden rondom Brussels Zaventem Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parking.

Wanneer uw vlucht vertrekt vanaf Brussels Zaventem Airport, is de kans aanwezig dat u ook een parking nodig heeft voor uw auto. Wij van Vliegen en Parkeren laten u graag de meest voordelige opties zien voor alternatieve parkings. Onze parkeeraanbieders hebben een parking met shuttleservice tot hun beschikking. Bent u benieuwd naar de kosten? Bekijk dan onze blogpost over parkeertarieven Brussel-Zaventem Airport. We leggen u hieronder graag uit hoe u de juiste keuze maakt.

Wilt u direct alle aanbieders vergelijken? Vul dan bovenaan deze pagina uw reisdata in en klik op ‘zoeken’. Wij laten u alle beschikbare aanbieders zien voor uw reisperiode. Als u op één van de aanbieders klikt, krijgt u alle informatie te zien.

 

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren - BE?
 • Best prices Altijd de laagste prijs
 • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
 • No reservation needed Geen reserveringskosten

Parkeermogelijkheden Zaventem Airport

Op het moment van schrijven is er helaas geen overvloed aan aanbod beschikbaar bij Brussels Airport. Hierdoor is er helaas geen valetservice mogelijk.

De enige optie voor parking Zaventem luchthaven via onze website is met shuttleservice. Dit betekent dat u zelf uw auto parkeert op het terrein van de parking. Hierna wordt u, nadat u zich heeft gemeld bij een medewerker, met de shuttlebus naar de luchthaven toe gebracht. Hier stapt u uit met uw bagage en loopt u de terminal in. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en spreekt u een plek af. U ontmoet elkaar op deze plek en dan wordt u met de shuttlebus weer naar uw auto toe gebracht.

Bij de officiële parkings van Brussels Airport kunt u ook parkeren op loopafstand. De loopafstand verschilt tussen minder dan 1 minuut en 5 minuten. U kunt bij alle parkings uw sleutels zelf meenemen op reis. 

 

Parking_zaventem_plan

Shuttle parkeren bij Zaventem Airport

Shuttle parking Zaventem AirportZoals we hierboven al vertelde, is de enige manier van parkeren bij Zaventem via onze website op dit moment shuttle parkeren. Alle parkeeraanbieders bieden een parking aan waarbij de shuttleservice is inbegrepen in de prijs. Wel kan het zo zijn dat een parkeeraanbieder een extra bedrag doorberekent aan zijn klanten voor het betreden van de luchthaven. Bent u benieuwd naar de kosten? Bekijk dan onze blog Parkeertarieven Brussel-Zaventem Airport.

Express Parking

Logo Brussels Express ParkingBrussels Airport Express Zaventem wordt uitermate goed beoordeeld door onze klanten en is daarom een zeer goede keuze. Het terrein en de shuttlebus is 24/7 beschikbaar. U wordt in slechts 5 minuten naar de luchthaven gebracht door de inbegrepen shuttlebus. Een groot voordeel is dat uw auto overdekt geparkeerd staat, waardoor uw auto veilig is voor weersinvloeden van buitenaf. Het is ook mogelijk om uw auto te laten wassen tegen meerprijs.

Bekijk nu →

 

Aeropark1000

Logo Aeropark1000 Zaventem AirportAeropark1000 is ook 24/7 geopend en biedt een met bewakingspersoneel en camera's bewaakte parking voor uw auto. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven toe en u wordt geholpen met het laden van uw bagage in de shuttlebus. Deze parking is gastvrij, schoon en veilig, waardoor u met een gerust hart uw auto achterlaat. Het is tegen meerprijs mogelijk om uw auto te laten wassen terwijl u op reis bent. 

Bekijk nu →

 

Park and Go

Logo Park and Go Zaventem AirportParkeren bij Park and Go werkt met een shuttleservice, welke u in 7 minuten naar de luchthaven toe brengt. Bij deze aanbieders kunt u zelf uw autosleutels meenemen op reis. Zo bent u er zeker van dat uw auto niet verplaatst wordt. De parking is 24/7 geopend en wordt goed bewaakt. Er wordt een toeslag van € 5,00 doorberekent aan klanten, voor het toetreden van de luchthaven. Deze dient ter plaatse betaald te worden.

Bekijk nu →

 

Voordelen Shuttle Parking bij Zaventem Airport

Voordelige parkeertarieven

Sleutelbehoud optioneel (niet bij iedere parking)

Veilig & betrouwbaar

 

Alle parkinginfo samengevat

Wij weten als geen ander dat, wanneer het op parkeren bij Brussel Airport aankomt, de meeste mensen gewoon de meest betrouwbare, efficiënte en betaalbare parking willen voor tijdens hun vliegreis. Het is onze missie geworden om reizigers hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen. In onze blog leest u de TOP 5 Goedkoop Parkeren Zaventem.

 

Alle parkeerinfo bij Zaventem Airport in het kort

🚗 Aantal parkeerplaatsen5
🏆 Best beoordeeldExpress Parking
💶 GoedkoopstePark and Go *
📍 Dichtst bij luchthavenExpress Parking

* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Op loopafstand

Parkeren op loopafstand Zaventem AirportParking Brussels Airport reserveren op loopafstand kan op dit moment alleen bij officiële parkeerplaatsen. Deze vallen wel in een hogere prijsklasse dan de alternatieve parkings die wij op onze website aanbieden. De prijzen zijn enorm uiteenlopend. Voor het reserveren van een officiële parking of om de prijzen te bekijken, gaat u naar de website van Brussels Zaventem Airport. Op het moment van schrijven zijn parkings Discount 1 Brussels & Discount 2 Brussels gesloten.

 

Wilt u meer weten over de luchthaven van Zaventem, de parkings rondom Zaventem Airport of onze services? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze blogartikelen!

Onze algemene voorwaarden vindt u hier
Een beschrijving van de parkeervorm vindt u hier
De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Ontdek de parkeermogelijkheden

Waarom vergelijken en reserveren via Vliegen en Parkeren

De luchthaven van Brussels Zaventem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijden treinen naar de luchthaven toe vanuit alle grote steden in België. Zo reist u vanaf Antwerpen in 32 minuten met de trein naar de luchthaven of vanuit Hasselt in 65 minuten. Het treinstation van Brussels Airport ligt onder de vertrekhal, waardoor het gemakkelijk is om vanuit daar naar de incheckbalie te gaan. Toch blijft u met het openbaar vervoer afhankelijk van anderen of u op tijd bent. Wanneer u gaat vliegen is het altijd belangrijk dat u ruim op tijd aanwezig bent op de luchthaven, maar als de trein niet rijdt komt u in de problemen. Daarom raden wij u aan om met de auto te komen.

Bij het zoeken naar een Zaventem Airport parking helpen wij graag! Onze parkeeraanbieders bij Brussels Zaventem Airport bieden een goede shuttleservice en zorgen ervoor dat uw auto veilig geparkeerd staat, terwijl u geniet van uw vakantie. Parking Brussel Airport kan ook op loopafstand bij één van de officële parkings. Wij raden u aan om altijd vooraf uw parking te reserveren. Zo voorkomt u onnodig hoge kosten én u bent zeker van uw parkeerplaats. Wij hebben voor u de Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem op een rij gezet.

U kunt simpelweg bovenaan deze pagina uw reisdata invullen en op ‘zoeken’ klikken. Wij hebben Zaventem Airport al voor u geselecteerd. U krijgt dan de beschikbare parkeeraanbieders te zien. U kunt de parkings stuk voor stuk bekijken en, wanneer u uw keuze heeft gemakt, eenvoudig reserveren en betalen met diverse betaalmethodes.

 

Meer info over Zaventem Airport

Het vliegveld van Brussel Zaventem ligt net buiten Brussel, maar net in Zaventem. Hoewel in 2006 de naam officieel is veranderd naar Brussels Airport, kennen de meeste mensen de luchthaven onder de naam Zaventem Airport. Er vliegen jaarlijks zo’n 26,4 miljoen passagiers vanaf deze luchthaven. In totaal brengen 74 verschillende luchtvaartmaatschappijen de passagiers naar 236 verschillende bestemmingen verspreid over de wereld, al ligt de focus wel op Europa en omliggende landen zoals in Noord-Afrika. 

 

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker