#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parking Zaventem

Brussel Airport, of ook wel Zaventem genoemd, is de grootste luchthaven van België. De luchthaven wordt ook wel Zaventem genoemd omdat het, onder andere, op het grondgebied van de gemeente Zaventem ligt. De luchthaven ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van de Brussel, de hoofdstad van België. Er vliegen jaarlijks meer dan 20 miljoen mensen via Zaventem Airport. Dit betekent dat er een grote vraag is naar parkeerplaatsen rondom de luchthaven. Hierdoor zijn er veel externe parkings rondom het vliegveld die veel voordeliger zijn dan de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven zelf.

Uw auto parkeren wanneer u op vliegreis gaat is veruit de meest comfortabele optie. Het vinden van een veilige én voordelige parkeerplaats kon echter wel lastig zijn. Wij leggen hier de nadruk op ‘kon’. Wij hebben een ruim aanbod van deze voordelige én betrouwbare parkings. U kunt eenvoudig parking Zaventem vergelijken en u heeft binnen een mum van tijd een parkeerplek gevonden en gereserveerd! Gezien de omvang en drukte van de luchthaven raden wij aan om van tevoren een parkeerplaats te reserveren. Dit heeft u binnen enkele minuten gedaan en u betaalt geen reserveringskosten. Dit voorkomt stress en u bespaart nog geld ook!

Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga goed voorbereid op reis!

U gaat altijd goed voorbereid op reis wanneer u een parkeerplaats reserveert via onze website! Parkeren bij het vliegveld zelf kan door de drukte bij Zaventem zeer hectisch zijn en hier zijn de meest voordelige parkeerplaatsen zeer snel vol. Door de grootte van de luchthaven is er wel een zeer ruim aanbod van alternatieve Zaventem parking. Het getoonde aanbod op onze website is 100% beschikbaar. U bent dus gegarandeerd voorzien van een parkeerplaats zodra u heeft gereserveerd.

Alle parkings voldoen aan onze strenge eisen en bieden uitstekende service. U komt alles over een specifieke parking te weten door op ‘uitgebreide info’ te klikken bij de parking waar u meer over wenst te weten. U kunt het aanbod filteren op basis van de parkeervorm, afstand tot het vliegveld, beoordeling en natuurlijk prijs. Shuttle parkeren kunt u bij de meeste parkings tot 2 uur van tevoren reserveren, wanneer u liever voor valet parkeren kiest dan kan dit meestal tot 12 uur van tevoren. Na uw reservering ontvangt u via de mail een reserveringbevestiging. Deze reserveringsbevestiging dient als parkeerbewijs, deze laat u dus zien aan de parking wanneer u gaat parkeren. Dit kan zowel geprint als op uw mobiel.

Parkeervormen bij Zaventem Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar deluchthaven gebracht.

Er zijn vier verschillende parkeervormen bij Zaventem Airport. Dit zijn shuttle parking, valet parking, parkeren op loopafstand en park, sleep & fly. Shuttle parking houdt in dat u rechtstreeks naar de gereserveerde parking rijdt en hier uw auto parkeert. Houd tijdens het parkeren rekening met een afhandelingstijd van 15 tot 30 minuten. U wordt vervolgens middels een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst wordt u weer opgehaald. Valet parking houdt in dat u rechtstreeks naar de luchthaven rijdt en onderweg telefonisch contact opneemt met de parking. Hier wacht op een afgesproken locatie een chauffeur van de parking op u. De chauffeur neemt uw auto over en parkeert deze op de parking. Bij terugkomst belt u de parking, het telefoonnummer staat op de reserveringsbevestiging, en de parking zorgt ervoor dat uw auto weer klaarstaat op het vliegveld. U ontvangt na elke reservering een reserveringsbevestiging die dient als parkeerbewijs. De bevestiging kunt u zowel geprint als op uw mobiel tonen bij de parking.

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Een reis is vaak duurder en er komen meer aspecten aan bod dan u van tevoren verwacht. U kunt alleen al op het aspect ‘parkeren bij een vliegveld’ al veel geld besparen. De tarieven die u op onze website vindt zijn de laagst vindbare tarieven, u bent dus altijd voordelig uit en bespaart al snel tot tientallen euro’s. Naast deze lage tarieven kunt u met een gerust hart op reis gaan, ons aanbod bestaat enkel uit betrouwbare én gecertificeerde parkeerbedrijven. Hierdoor kunt u nog net wat meer van uw vakantie genieten! 

Betrouwbaar

U parkeert altijd veilig. Ons aanbod bestaat enkel uit gecertificeerde en gespecialiseerde bedrijven. Wij geven elke klant de mogelijkheid een recensie te schrijven, wij vinden de parkeerervaring namelijk zeer belangrijk en willen dat iedereen zo goed mogelijk geholpen wordt!

Onafhankelijk

Goedkoop én betrouwbaar parkeren? Dit kan! Alle informatie op onze website is hetzelfde als die van de aanbieders, we bevelen geen parkings aan en wij zijn dan ook honderd procent transparant in het tonen van de informatie!

Laagste prijs

Wij zijn altijd op zoek naar de laagste vindbare tarieven. Zodra wij op een andere website een lagere prijs aantreffen dan passen wij gelijk onze prijzen hierop aan. U bent dus altijd verzekerd van goedkoop parkeren Zaventem!

Veilig reserveren

Onze betalingen zijn voorzien van een SSL-certificaat en worden afgehandeld door payment provider Multi Safepay. Hierdoor zijn al uw betalingen veilig!

Reviews en ervaringen parkeren Zaventem Airport

Wij vinden de Zaventem Airport parking ervaringen van onze klanten zeer belangrijk. Daarom krijgt elke klant de mogelijkheid om een review te schrijven om een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe het parkeren er op de dag zelf in zijn werking kan gaan.

Aeropark1000
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Sky Parking
Beoordeling
7.7 Goed
Holiday Inn
Beoordeling
9.8 Top!
Times Parking
Beoordeling
7.3 Goed
Park Flug
Beoordeling
7.6 Goed
Parking Express
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Brussel-Zaventem Airport

Parkeren bij Zaventem Airport, Tarieven en Locaties

Parking Luchthaven Zaventem kan op meerdere locaties en kent sterk variërende tarieven. De P-locaties 1, 2 en 3 zijn parkeerplaatsen die dichtbij de luchthaven liggen. De P-locaties 4, discount 1 & 2 en Car Hotel worden gecombineerd met een shuttleservice. Ook kent het vliegveld nog de locaties P-lock en P1 VIP. Elke parkeerplaats heeft zijn eigen specificaties, wij vertellen hier meer over in onze blogartikelen. Ons aanbod bestaat uit externe parkeerbedrijven die allen rondom het vliegveld liggen.

Wat uw voorkeur ook is, parkeren Zaventem vergelijken kan eenvoudig bij Vliegen en Parkeren en u kunt vervolgens direct parking Zaventem reserveren. U vindt altijd een parkeerplaats die aansluit op uw wensen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )