#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
Bekijk beoordelingen

Brussels Airport Express Parking

Wilt u uw wagen parkeren bij Zaventem Airport? Zoek dan niet verder! Wij van Vliegen en Parkeren hebben een ruim aanbod met voordelige én betrouwbare parkings. Airport parking Zaventem is een uitstekende keuze bij Brussels Airport Express Parking.

Deze parking heeft veiligheid, faciliteiten en service hoog in het vaandel staan. Luchthaven parking Zaventem bij Express Parking is altijd met 24-uursbewaking, inclusief camera’s, omheining en een slagboom. Het geasfalteerde en verlichte terrein is voorzien van een wachtruimte inclusief toilet. De parking is zeven dagen per week 24 op 24 geopend, helpt u netjes met uw bagage en u kunt ervoor kiezen om uw wagen overdekt te parkeren en zelfs te laten wassen tijdens uw reis.

Lees meer
Adres parkeerplaats Hoogstraat 206, Zaventem
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Brussels Airport Express Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Brussels Airport Express Parking
Brussels Airport Express Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera van Stiphout- 20-12-2017 "Was prima eerste keer maar werkte goed. ter plekke nog een kaartje meegekregen was ook fijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mies Boemels- 20-12-2017 "Mooi overdekt netjes optijd, prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philip van Dijk- 19-12-2017 "Overdekt parkeren voor weinig geld, perfect alternatief voor de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Uw wagen parkeren bij Express Parking Brussel-Zaventem

Express Parking biedt een Zaventem luchthaven parking aan in de vorm van shuttleparking. Dat houdt in dat u op de dag van vertrek zelf naar het adres van de parking rijdt. Brussels Airport Express Parking is gelegen op Hoogstraat 206 in Zaventem. Daar parkeert u uw wagen en geeft u uw autosleutel af aan een medewerker van de parking. Zo kunnen zij uw voertuig eventueel nog verplaatsen, als dat nodig is. U wordt daarna binnen een mum van tijd met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Wanneer u weer van uw reis bent teruggekeerd, belt u de parking op het telefoonnummer op de reserveringsbevestiging nadat u uw koffers van de band hebt gehaald. Zo kunnen zij tijdig een shuttlebus sturen om u weer op te halen en terug naar de parking te brengen. Daar stapt u binnen de kortste keren weer in uw auto om uw weg terug naar huis zo snel mogelijk te vervolgen.

Een uitgebreide uitleg over het parkeren vindt u op onze pagina Parkeervormen en ook op de reserveringsbevestiging die u krijgt na een reservering.

 

Beoordeel Brussel Airport Express Parking

Wij begrijpen als geen ander dat u wilt weten waar u aan toe bent, vóórdat u ergens zomaar uw auto parkeert. Daarom krijgen al onze klanten de mogelijkheid om zowel onze website als ook Brussels Airport Express Parking een beoordeling te geven. Was u tevreden over de service? Was u tijdig op de luchthaven en weer terug? Was het personeel vriendelijk? Laat het ons weten! Hoe meer klanten een eerlijke recensie plaatsen, des te eerlijker en betrouwbaar ons platform wordt.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b