#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.4
Bekijk beoordelingen

Park and Go Zaventem Airport

Wanneer u op reis gaat via Brussel Airport dan bent u waarschijnlijk ook op zoek naar een Luchthavenparking Zaventem. Bij Park and Go parkeert met een shuttleservice, de prijs die u betaalt is inclusief de shuttleservice. De parkeerplaats van Park and Go ligt op de Kerklaan 100, 1830 in Machelen. Dit is ongeveer 6 minuten van de luchthaven. Houdt hierbij nog wel rekening met wachttijd, dit kan wellicht oplopen tot 15 á 30 minuten. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken wanneer u op reis gaat, de parking is 24/24 beveiligd, voorzien van camera’s en niet toegankelijk voor onbevoegden dankzij de omheining en slagboom. Park and Go Zaventem is 24/24 geopend. Dit geldt voor zowel de parking als de services. U kunt dus op ieder moment van de dag parkeren en worden vervoerd.

Lees meer
Adres parkeerplaats Kerklaan 100, 1830, Machelen
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park and Go bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park and Go
Park and Go wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Eerste keer vanuit Brussel. De communicatie ging enigszins moeizaam maar we kwamen er toch vrij simpel uit. Verder zat ik beide keren snel in het busje en de parkeerplaats is prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b