P5 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P5

Wanneer u op zoek bent naar een parking Eindhoven Airport voor een lage prijs, dan is de kans groot dat u kiest voor een officiële parking zoals P5 Eindhoven Airport of wellicht een andere alternatieve parking die beschikbaar zijn via onze vergelijkings- en boekingswebsite.

We gaan u meer vertellen over P5 Eindhoven en alles wat daarbij hoort, zoals de openingstijden, het adres en de tarieven.

De parkeertarieven van P5 Eindhoven & de alternatieve opties

ParkingKosten per week (8 dagen)*Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
P5 Eindhoven (incl. reservering)€ 54,00€ 6,75Loopafstand7 min
SchippersStop€ 53,00€ 6,63Shuttle8 minX
Park & Fly P26€ 56,00€ 7,00Loopafstand600 meter
1 Stop Parking€ 63,00€ 7,88Shuttle8 min
Park & Fly P24€ 64,00€ 8,00Loopafstand400 meter


Hierboven ziet u het verschil tussen de officiële parking Eindhoven Airport P5 en de alternatieve parkings rondom Eindhoven Airport. Wilt u bij P5 Eindhoven parkeren, dan kan het ook geld schelen als u alternatieve parkings bekijkt rondom de luchthaven. Maak gebruik van onze handige vergelijkings- en boekingstool om alternatieve parkings te vergelijken. U kunt in de tabel op de naam van een parkeeraanbieder klikken om meer informatie te zien. Zo kunt u de aangeboden service, foto's en de gehele faciliteit bekijken. Op die manier weet u zeker wat u reserveert.

Meer informatie over P5 Eindhoven Airport

P5 Eindhoven AirportLet op: Eindhoven Airport parkeren P5 is niet te boeken via onze website. Wij geven enkel informatie op basis van de officiële website. We bieden u wel alternatieve parkings aan, die u kunt reserveren via onze website.

De parking wordt ook wel P5 Bronze Eindhoven genoemd door de luchthaven. Dit is namelijk de goedkoopste in het aanbod van Eindhoven Airport en heeft de minste extra opties en de langste loopafstand. Het adres van Eindhoven Airport parking 5 is Castendijkweg 5, 5657 ER Eindhoven in Nederland.

De parkeerservice

Parkeren doet u dus op loopafstand. Dit betekent dat u na het parkeren ongeveer 7 minuten moet lopen met uw bagage naar de luchthaven toe. Als u erg veel bagage heeft, is het handiger om dichterbij te parkeren of gebruik te maken van een shuttleservice. Bij Eindhoven Airport parking P5 dient u vooraf online te reserveren. Na het parkeren mag u zelf uw autosleutels meenemen op reis. Bij het maken van een online reservering, dient u uw kenteken juist in te vullen in hoofdletters en met streepjes op de juiste plekken. Alleen zo werkt de kentekenherkenning optimaal. 

De parking

P5 lang parkeren Eindhoven doet u in de buitenlucht op een groot parkeerterrein. Het is een geautomatiseerde parking waardoor u er 24 uur per dag terecht kunt om uw auto te parkeren of op te halen. 

Hieronder vindt u een korte samenvatting van het lang parkeren Eindhoven Airport P5 parkeerterrein

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Reistijd7 minuten
🕔 Openingstijden24/7

 

Alternatieve parkeermogelijkheden

Het kan best wel wat geld schelen als u ook eens kijkt naar alternatieve parkeergelegenheden dan parking P5 Eindhoven Airport. Zeker bij de luchthaven van Eindhoven is er veel keus en aanbod in drie verschillende parkeervormen, namelijk shuttle-, valetservice of parkeren op loopafstand zoals u ook bij de officiële parkings doet.

Shuttle parking

Zoals we al zeiden is er veel aanbod in lang parkeren Eindhoven Airport en zo ook in shuttleservices. Bij SchippersStop en 1 Stop Parking parkeert u zoals gebruikelijk is met een shuttleservice. U parkeert uw auto en wordt daarna met de shuttlebus naar de luchthaven toe gereden. Een uitzondering hierop is bij EazzyPark, waarbij u na het parkeren van uw auto uw sleutels afgeeft en daarna naar de luchthaven toe loopt. Uw auto wordt dan door een medewerker naar een andere locatie gereden. Bij terugkomst loopt u weer naar die locatie toe en wordt u vanaf daar naar uw auto toe gereden in een shuttlebus.

Valet parking

Bij Eindhoven Airport gaat ook het valet parkeren anders in zijn werk dan normaal. Zo stapt u niet uit bij de luchthaven, maar op de hoofdlocatie van de parking, vanaf waar u in slechts enkele minuten naar de luchthaven toe loopt. Dit kan bij Park4You, Euro-Parking en Eazzypark Valet. Uw auto wordt dus na het afgeven op de hoofdlocatie nog naar een andere plek gereden om te parkeren. Bij terugkomst wordt uw auto weer naar de hoofdlocatie gereden voor u.

Parkeren op loopafstand

Als u net als bij parking P5 Bronze Eindhoven op loopafstand wilt parkeren, dan zijn daar meerdere opties voor. Zo kunt u gebruik maken van Park & Fly P24 of Park & Fly P26. Beide parkings liggen op korte afstand van de luchthaven en zijn 24 uur per dag geopend. Ook kunt u kiezen voor Euro-Parking Sleutelbehoud op enkele afstanden.

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode maart 2022
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker